19

Анонимен

преди 2 години

Йотова,заради глупостите,които сътворихте през последните 2-3 месеца ме загубихте като гласоподавател.От моето семейство четирите гласа,дадени за вас,сега отиват към Възраждане.

18

реалист

преди 2 години

Ами какво чакате? Искайте! Нали фигуранта беше в Брюксел! Само, че там никои не го зачита.

17

баба мара

преди 2 години

ген радев какво донесе от брюксел празни приказки не ми се слушат 12 години гислушахме

16

СМЕХ....

преди 2 години

МАЯМАТА се жали и ШЕ съди Радев за "зеления сертификат"....КОЙ ОТ ЕС ЩЕ ДАВА ПАРИ НА "ПОДСЪДИМ "....хахахааааа....!!!??

15

Анонимен

преди 2 години

Нали ти и Румен управлявате България, кой да поиска пари от ЕС ***?

14

Бунгур

преди 2 години

Предлагам лично Йотова да отиде да поиска пари от Европейския парламент за България.Тя добре и бързо ще се ориентира там,къде и към кого да се насочи и е ясно.Нали отговаряше за рибните ресурси в Европарламента.Обстановката и е позната,доста години изкара там все пак.Стига предложения,действия трябват Йотова.

13

Анонимен

преди 2 години

ТРЯБВАЛО, КОЙ ДА ГО НАПРАВИ ***! НАЛИ ВИЕ УПРАВЛЯВАТЕ! РАДЕВ ДА НЕ СЕ РАЗХОЖДА САМО ДО БРЮКСЕЛ, АМИ ДА ПОИСКА ПАРИ. ПРЕЗИДЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО НАЛИ СЕГА СА ЕДНО ЦЯЛО? ПАК ПРЕДИШНИТЕ ЛИ СА ВИ ВИНОВНИ. НИЩО НЕ ВЪРШИТЕ ВИЕ, САМО ПЛЯМПАТЕ И РУШИТЕ И МАЛКОТО НАПРАВЕНО

12

Анонимен

преди 2 години

До СМЕХ.... Присмял се щърбел на хърбел, то пък щото преди това не правиха такива неща , нали?

11

Емигрант

преди 2 години

Омръзна ми моите данъци да отиват за някакви антиваксърски тарикати. Семейството ми, колегите ми, съседите ми, всички сме ваксинирани. Някакви балкански болшевики си прецакват икономиката, а мрънкат за пари. Аре чупарата от ЕС!

10

СМЕХ....

преди 2 години

РАДЕВ КЛЕКНА НА БРЮКСЕЛ И САЩ, СЪС "ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ"...И ТЕГЛИ ЗАЕМИ ЗА ДА УДЪРЖИ---- "ПРОМЯНАТА" ВЕЧЕ Е ПРОДАДЕНА.....НА БРЮКСЕЛ И САЩ.ПРОМЯНАТА--УМРЯ!

9

Анализатор

преди 2 години

Радевата *** се изходи по въпроса. И засмърдя

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Йотова да върне парите на Европа които приятелите и мутри си присвоиха и да си направи границата" ---- А тебе , не те ли е срам да лъжеш най-нагло? Нали точно Йончева от БСП ви направи филм за кражбата на съборената , келява ограда? Да ти пусна ли линка или сам ще си го намериш в Тубата?

7

СМЕХ....

преди 2 години

ЕВРОПА ЩЕ ДАДЕ ПАРИ....АМА ПРИ НАЛАГАНЕ НА ПЪЛНА ИМУНИЗАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО У НАС!....ТОВА ВЕЧЕ ГО ПРАВИ И РАДЕВ--'И ТЕГЛИ ЗАЕМИ....ОТ ПОЛОВИН МЛРД. ЗА БЪЛГАРИЯ!

6

Анонимен

преди 2 години

БСП винаги са предлагали смислени решения за страната и населението, даже другите партии крадат от програмата и идеите на БСП, границата трябва да е добре охранявана, при това - България е външна граница на ЕС!

5

Що"Да"Вида

преди 2 години

*** наглоста, вчера Радев клекна на Брюксел за всичко, днеска трябвало да искат.И кога ще го искат, след изборите?

4

Анонимен

преди 2 години

Луна, ще те изхвърли от топлото местенце.

3

Анонимен

преди 2 години

Мхм, ЕС ей така ще дадат пари на Баламурницитe от България, дето 6 месеца писаха план за възстановяване и накрая ни го върнаха, за поправка защото е зле. За смях станахме на цяла Европа.

2

Анонимен

преди 2 години

Йотова да върне парите на Европа които приятелите и мутри си присвоиха и да си направи границата

1

Въпрос

преди 2 години

Тези яко я закъсаха. С ковида едно на ръка, но това малко замазва положението с другите неща. Инфлация и мигранти, които влизат като в разграден двор. Но затова не се говори, понеже сега всичко е КОРОНА.