16

Анонимен

преди 2 години

От пусто в празно, държат парите от корупция в банки при сериозна инфлация или копуват имоти в държава с изчезващо население. *** народ сме си.

15

До №2

преди 2 години

Дори ако направим една съвсем примитивна сметка и същевременно приемем, че говорим само за средностатистическия българин, то тези 6 милиарда лева за година се равняват на 850 лева на човек, или към 70 лева (36 евро) месечно. За първи път виждам някой да се пени от ярост колко богати били хората, понеже на края на месеца можели да заделят 36 евро настрана това на нашия континент, нали...

14

Анонимен

преди 2 години

Бойко с колко увеличи заплатите на администрацията, на няма да се увеличат спестяванията на цялото население с 10 процента, а оттам и инфлацията с толкова

13

Анонимен

преди 2 години

Пари има. Но как са разпределени?

12

Чичо

преди 2 години

В тези кафяви медии пълна дезинформация

11

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да растат и депозити, и кредити за жилища. Лихвите при ипотеките са много ниски за премиум клиентите с частно банкиране. Депозитите растат, защото доста хора вече имат солидна доходност я от криптовалути, я- от фондове и знаят от какво се правят пари. Не важи за хората от сивия сектор и хората със заплати под максималния праг.

10

Време разделно

преди 2 години

то само домуса,пеевски, божков и другите около 20човека държат 20 милярда...

9

Сорос

преди 2 години

На Каролев парите къде отидоха ?

8

Компетентен

преди 2 години

Икономистите и финансистите от БНБ инвестират в злато, а цената му пада ли, пада. Ще увеличат лихвите за депозитите, за да започнат и тези, които имат сметки в банките да започнат да печелят от тях, а не само управителите на банките !

7

Анонимен

преди 2 години

Не може някой да твърди,че сме богати,щом 1,5 милиона пенсионери живеят под прага на бедност,а 700 000 са работещите бедни.Ивтересно е да се знае чии са тези милиарди в банките!!!

6

Анонимен

преди 2 години

От предишна разбивка по групи спестители ставаше ясно,че 80 %, от спестените пари са до 1000 лв.и само 10-20% са на по-богати хора и на фирми.Та че,добре е да се казва какви са депозантите и съответно какви са им депозитите.Иначе,остава измамното впечатление,че българина е много богат.А това не е така.

5

Анонимен

преди 2 години

Аз си мисля, че скоро кешът ще е цар.

4

Анонимен

преди 2 години

Това е лъжа.Тези депозити не са спестени от хората пари,а преведените заплати и пенсии по банков път.Ако се изключат тези пари или хората наведнъж си ги изтеглят,картинката ще бъде съвсем друга.

3

Анонимен

преди 2 години

До stiling Човек, оставяш да те води примитивна завист. Спестяванията растат не от охолство, а от безумно свиване на коланите. Живея в центъра и от години не съм виждал толкова пусти улици след 9-10 вечерта, както сега. И нямам предвид последните три дни с idiotskite сертификати, а от седмици вече. Тук-таме младежка компания и дотам! Средният човек къта всяка стотинка в очакване на още по-тежки времена.

2

Анонимен

преди 2 години

Едни пестят бели пари за черни дни,а други теглят кредити,надявайки се инфлацията да ги изяде като през 2006та,та да няма какво да връщат.Кои ще са прецаканите,тепърва ще се разбере.

1

stiling

преди 2 години

Щом депозититие на домакинствата нарастват с 10.9% за една година или с около 6 милярда лева при тия нарастващи цени всеки месец хич не ми говорете колко сте бедни. Ако бяхте толкова бедни и зле с най ниските заплати в ЕС нямаше да пестите по 6 милярда годишно! ВСЕКИ КРИЕ ДОХОДИ НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ И НАКАРАЯ ХЕМ НАЙ НИСКА СРЕДНА ЗАПЛАТА ХЕМ НАЙ-МНОГО СПЕСТЕНИ ПАРИ В БАНКАТА. ЛОШ МАТЕРИАЛ, МНОГО ТАРИКАТИ! И ВСИЧКИ ПИСКАТ КАК НЯМАЛИ ПАРИ И ИМ Е СКЪПО!