77

Анонимен

преди 2 години

Ще разберем докъде могат да стигнат извращенията в обществото, преди да се убедим, че тия които залагат на здравия разум не са откачени, напротив.

76

До 67

преди 2 години

Провери за година и половина смъртността бе ,животно !Никой не казва,че К19 е чумата на 21 век.Но защо ти се мислиш за по-важен и ценен от диабетика,хипертоника,астматика,прекаралият инсулт? Колко пъти да ви се повтори,невменяеми овц?,че ваксината не е панацея,нито те прави безсмъртен.Целта й е да минимизира според организмите,тежките състояния и смъртността.Ваксинирания заразява,да,но за около 24/48 часа,при това с минимален вирусен товар.Вие-антиваксърите сте абсолютни г((*** !

75

Анонимен

преди 2 години

МОЖЕ, МОЖЕ! ПРИ РАДЕВ ФАТТМАКА ВСИКО МОЖЕ! ОЩЕ НИЩО НЕ СТЕ ВИДЕЛИ!

74

Анонимен

преди 2 години

Начин в Англия втори локдаун нема да видим! Ваксинирахме се и чакаме нормална Коледа, с бутане, пазаруване, ходене по ресторанти, кино, забави, децата са постоянно на тренировки - футбол, плуване, метрото е фрашкано с извънземни без маски....щот всички сме ваксинирани! А вие неваксинираните си стойте затворени в "зоопарка"!

73

Анонимен

преди 2 години

До Vito 41. Ако семейството е просто и глупаво, училището няма да промени много у децата ви. Образованието тръгва в семейството.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Училището все пак си има онлай алтернатива."........... Ресторантите също си имат алтернатива - можеш да си готвиш сам.

71

дo 70

преди 2 години

Е и това какво общо има дали училището ще бъде онлайн или присъствено. Ако е в училище, тая госпожа по-добре ли ще преподава. Дори и да е присъствено, българското образование си остава ОТСЪСТВЕНО!

70

varna

преди 2 години

До Анонимен 71То и секса има алтернатива. Прави го само с гумени кукли.

69

Boto

преди 2 години

До до BotoЗабранил съм си лично да говоря с хора смятащи, че Ковид-а не съществува....Интелигентни нации с професори, нобелови лауреати и хора даващи цял живот за науката обясняват, ме е опасен обаче Мюмюн от Люлин 10 дето мисли с правописни грешки прочел у "Брадва.бг", че един млад учен разби митовете за измамата Ковид и как чрез чипове се докопват до старата семейта рецепта за кисело зеле на деда Ви" седне да ми обяснява тъпотии.Тай битка за съжаление е загубена...хубав ден....

68

Анонимен

преди 2 години

До 32 Децата на такива родители трябва да бъдат отнемани - това не е здравословна психическа и интелектуална среда.

67

do 70 Анонимен

преди 2 години

Не само тя е такава. 80% от българите са функционално и фактически неграмотни. Не случайно сме се докарали до там, че да мрем като истински световни шампиони и все още да вярваме, че ни лъжат за този факт.

66

Не!

преди 2 години

От край време при грипни вълни е имало и грипни ваканции. Никога обаче не са оставяни хора без работа. Не го казвам в защита не ресторантите, въпросът е принципен, думата локдаун трябва да се забрани. Животът трябва да продължи въпреки ковид!

65

Анонимен

преди 2 години

Училището си имало онлайн алтернатива. А ресторантите нямат ли си поръчки за вкъщи онлайн?

64

Анонимен

преди 2 години

Училището все пак си има онлай алтернатива. Не си представяйте училището само като сграда във физически смисъл То и бъдещето на училището е в електронно измерения. "Да учиш насвякъде по всяко време" ще бъде парадигмата след 10-15 години и то не САМО по здравословни причини. "Черна дъска" е само израз вече, но черни дъски няма от 20 години, нито тебешир.

63

Анонимен

преди 2 години

Сутринта присъствах на часа по човек и природа за 6клас в 109 оу. Такава неориентирана твар е преподавателя ,че няма накъде повече. Кубични метри,грамове, килограми, километри,в главата й е пълна каша. Бърка задачите,не успява да ги реши и обясни,пълна неадекватност. На тази бих й давал минимална заплата пожизнено, само и единствено да не преподава никога повече,на никой. Другият час ще се подготвя да заснема педагогическите й напъни.

62

Boto

преди 2 години

Интересно ми е тея дето преди време също показваха конспирацията на запада и сочещи Москва за пример как там нема нищо, как сега ще обяснят 6-те месеца забрана на възрастните хора да излизат от вкъщи и "Препоръката" работещите да си вземат отпуска защото и те играчи като БГ конспиратори сега не могат да удържат нещата?А и Мангъров нещо зачезна нема го по телевизията.... приятелчета та му дето с него обясняваха за грипчето сега затварят училища и заведения щото разбираш ли като са конта е лесно

61

@

преди 2 години

Да не изпадаме в тази клопка - защо за нас има лошо, а за тях няма лошо! Като казана в ада за българи - без пазачи. Да не се поддаваме на манипулациите и да се борим за свобода на всички. Иначе пак ни пробутват схемата "Разделяй и владей" - ваксинирани или не, сертифицирани или не, ресторанти или училища, 300 кв.м. или по-малко...

60

до Boto

преди 2 години

Няма нужда да ходим в "Ковид отделение" понеже в болницата има всякакви други зарази които са наистина опасни, така наречения Ковид ако наистина го има то за година и половина всички сме го минали!

59

Анонимен

преди 2 години

До 28. Вие сериозно ли го пишете това? Ако да, налага се спешен преглед от психиатър.

58

Анонимен

преди 2 години

Каквито са родителите, такива са и децата. Като не ви харесва дисциплината на децата, направете си изводите за дисциплината на родителите!!! Като му говориш, че вирус няма, че щели чип да му слагат на детето, като демостративно не си носиш маската, какво очакваш да направи детето?!