97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 Това може би го гледаш в някоя фейсбук група, защото статистката казва съвсем различни неща. Най-ваксинираните държави са с най-малко смъртност от ковид.

96

Анонимен

преди 2 години

Значи вземате децата и довечера на ресторант. За да са децата в безопасна среда. Да има музика на живо и кючек. Училището е опасно и не трябва да се припарва до него.

95

Анонимен

преди 2 години

До 97 Бил лично на теб ли разкри бизнесплана си или ти го казаха звездите?

94

Анонимен

преди 2 години

До 100 Като гледаме как по света най ваксаните са най болни ще оцелеят ли тези 4 милиона не е ясно

93

до 92

преди 2 години

А защо изобщо е необходимо да поддържаме нация като нашата - чалгари, измикяри, врярват във всякакви теории, но не и в здравия разум. Но за сметка на това самочуствие че сме 2те най-умни в света. Ако бяхме толкова умни, нямаше да има и ГЕРБ и Радев, нямаше да умираме най-много от всички и да сме миизерниците в ЕС.

92

Номер2

преди 2 години

Миналия септември престъпниците от НОЩ и премиерът-мутра, пратиха децата на училище! В резултат на това броя на заразените и починалите се увеличи! Това си беше убийство поради некадърност! Но убийците, ББ, Гологлавия пингвин, Бай Шиле, Кунчев все още са на свобода!Затова този септември нещата се повтарят! Защото новите престъпници, начело с *** знаят, че ще са на свобода след убийствата, поради некадърност!

91

Deep Zone

преди 2 години

Затваряй ги за вечни времена- да си играят Фифа-та, а не да ми обикалят на глутници по улиците :) Който иска да чете и знае, ще си действа и без да му преподават лелки в училище безумен материал и да го карат да зубри критика.Вече повече от 20 години съм извън системата и целият ми мироглед се е формирал на базата на книги и филми, които не съм изучавал в училище. Имах страхотен учител по история, който ни води на "Амистад" и "Ромео и Жулиета", но това беше рядкост дори едно време..

90

До 88

преди 2 години

И какво ни стана на нас-близо 4 милиарда по света ваксинирани ?Какво показва статистиката и данните по света за ефикастността на ваксините ??97% измират НЕваксинирани.Всичко с тръбите е неваксинирано !! Кажи бе ??Или какво ?Ще ни убеждаваш,че някога ще умрем,докато на ден умират ТУК И СЕГА стотици .

89

Не!

преди 2 години

Никога досега вируси не са борени с фалити на бизнеси. Не защитавам ресторанти, молове и тн. Разберете, никой не се е загрижил за вас, целта е просто да се набодете, защо-оставям на въображението ви.

88

Анонимен

преди 2 години

Учителите няма защо да се ваксинират, те си имат имунитет като лекарите

87

Към 88

преди 2 години

Да не забравяме, че прогнозата на Гейтс е да спечели 200 милиарда от ваксини, при вложени 10 милиарда. Той контролира СЗО чрез фондацията си с Мелинда и другата - ГАВИ (глобален алианс за ваксини и имунизация), в чийто борд беше сегашния шеф на СЗО Гебрейесус. Money, money, money, както пееха ABBA... A ивермектина е по $ 1.80 за тридневно лечение...

86

do 92

преди 2 години

Бъркате причина и следствие. А като резулат, най-много ще го отнесат децата. За възрасните, ясно - те ще платят с живота си. България избра още лятото - масов мор и затягане на мерките. Сега за какво протестирате? Ще ви кажа: за правото си да обречете другите на смърт!

85

Анонимен

преди 2 години

Аз се ваксинирах днес с ваксина срещу грип. Не съм антиваксър. Платих за ваксината 20 лева и не съм подписвал никакви документи. Вече ми я сложиха. САМО,ЧЕ НЯМА ДА ДАМ ДА МИ БИЯТ БИО ПРОДУКТ КОВИД19. НИКОГА! КОЙТО ИСКА ДА СИ БИЕ И ДО ДВЕ ГОДИНИ Е АУТ ИЛИ В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ПОКОЛЕНИЕ СЛЕД ВАКСИНАТА-ДУДУЦИ. АНТИВАКСЪР ЛИ СЪМ БЕ?

84

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера, обяснявам ви как е в Англия, всичко без ограничения, тренировки, забава, транспорт, бутане, задължително на училище, щото сме ваксинирани и си имаме стария живот, а вие слагате минуси!? Хм, значи стария живот не ви е харесвал, по ви харесва новия!? Живейте си го тогава и не ревете, ако скоро ви затворят в клетки!

83

Анонимен

преди 2 години

До 92. Топим се щото на старите им дойде времето а младите са по чужбина. България от 3 години е с отрицателен прираст!

82

Анонимен

преди 2 години

Затова се топим като нация и ще се стопим. Никой не мисли, че децата са нещо ценно. Ценното е да идеш в мола, на ресторант и на курорт.

81

Анонимен

преди 2 години

Оная станала в 4.00ч за първа смяна да шие права осем часа под ключ и надзора на падар.Ходи до wc в краен случай,храни се под час,взет й телефона ,но вика НЕ СЪМ РОБ,НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ.ХахахахаЖалки същества ,ей...

80

Анонимен

преди 2 години

До 86. Хипохондрици като теб трябва да са заключени на 4 километър. Ясно е какво правят с децата искат да ги изолират и след това лесно да ги манипулират, като кажат че ще се върнат срещу ваксина.

79

Анонимен

преди 2 години

Управлението на тази държава не става за нищо. Не сегашното, всичкото от близо век насам. За него здравеопазване, образование, наук /истинска, не изпълнение на полит-поръчки/, свобода и отговорност не означават НИЩО! Отдавна отписах здравеопазването и от 25 години не го ползвам въобще. От миналата годинаотписах и образованието. Слава Богу едното ми дете завърши, на второто остават още три години, които не виждам смисъл повече да го играе на *** ми-доде ми. Самоподготовка, образователни сайтове.

78

123

преди 2 години

Тези, които пропагандират колко са *** хората, които не искат да се бодат, нека гледат интервюта с водещи имунолози. Има ги в нета, но по нашите медии няма да ги видите. Люк Монтание, нобелист - "Ваксините водят до мутации и много по-смъртоносни вируси". Робърт Малоун, нобелист, откривател на метода mRNA, в последната година и половина всячески се бори против ваксините. Откривателят на PCR, нобелист - "PCR не е създаден за корона, с PCR може да получите всякакъв резултат"