125

Анонимен

преди 2 месеца

Навсякъде по света децата сами си правят тестовете в у-ще. Аз съм учител в Г-я и все още не съм ваксиниран. Всички у- ци се тестват в понеделник и четвъртък през 1-ия час. Тестовите, които са безплатни се раздават от министерствата на провинциитеи децата си ги правят сами пред учителя. Аз също получавам тестове от у-щето, но се тествам 2-ти вкъщи и попълвам декларация , която предавам в у-ще. Всичко функционира безпроблемно.

124

Анонимен

преди 2 месеца

Не сме съгласни на тестове! Това е лудост! За какво всички изкараха миналата година вируса, а сега ще ги карат да се тестват и то с тестове, които дават голям процент фалшиво положителни и фалшиво отрицателни резултати??? Това е натиск върху хората, за да приемат накрая да се бодат с неработещите ваксини!

123

Анонимен

преди 2 месеца

Току що видях видео с 13 годишно момче в Бразилия как умира след втора доза! Това трябва да се избегне.

122

Анонимен

преди 2 месеца

Радев, мерси за миззерията

121

Анонимен

преди 2 месеца

И защо, ами съгласна съм на тестове. Но само ако са щадящи. Да се тестват децата и учителите. Но да са в училище.

120

о 120

преди 2 месеца

нали знаеш приказката ,Внимавай какво си пожелаваш, този бойкот е начало на анархия, тръгне ли анарнията тя ще е на всякъде не само за мерките. Нали знаеш другото и име, беззаконие и безнаказаност

119

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не ви иска ваксините! Учителите вече преболедуваха и имат имунитет! Учениците също! Това, че се говори за ваксиниране на хора с имунитет, показва ясно, че целта не е борба с вируса, а просто всички да се набодат с експерименталките!

118

Анонимен

преди 2 месеца

Защото искат да наложат като условие за присъствие първо тестване на учениците, а после и ваксиниране. Нема да стане!

117

Анонимен

преди 2 месеца

До 120 Луд ли си? Заради някой *** дето се образова от фейсбук да не ходя на мол? Никога няма да стане.

116

NWO

преди 2 месеца

До Сия Ако "новия световен ред" е наистина ред, а не пълна свободия както сега, аз съм с две ръце за. Ако пък и тоя ред вдигне малко нивото на образование, ще е безценен.

115

22

преди 2 месеца

Единственото спасение е пълен БОЙКОТ на молове и заведения. За целта ВСИЧКИ - и ваксинирани, и неваксинирани трябва да го направят, а не да се поддаваме на схемата "разделяй и владей". Когато сме разделени, те ще си прокарват рестрикциите на час по лъжичка. И никога няма да се спрат, докато не набодат всички - и децата включително. А когато моловете и заведенията направят нулев оборот, сами ще направят невероятен протест и сертификатите ще паднат, както видяхме в Москва.

114

Анонимен

преди 2 месеца

покойно бе, от 01.11 ще ви затворят тотално, тогава да ви видя какво ще измислите да сте недоволни

113

Анонимен

преди 2 месеца

До 109 Изобщо нищо не си разбрал от интервюто, въобще не говори за печалба както ти си я представяш. Много сте зле антиваксите.

112

Никой

преди 2 месеца

няма да се трови, нито учители, нито родители, нито деца...В момента присъственото обучение ще бъде НЕЗАКОНЕН МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ...Никой не трябва да бъде подлаган на такива издевателства...Навсякъде в Европа, хората протестират точно срещу това, но МЕДИИТЕ НЕ ИЗЛЪЧВАТ ТЕЗИ РЕПОРТАЖИ...Дори за протестите в момента, в България се споменава между другото...В момента ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СА ПРОТИВ ХОРАТА...

111

Сия

преди 2 месеца

Ваксърите, които са 20% малцинство, със зъби и нокти, с пяна на уста и безкрайна злоба се опитват да наложат новия световен ред, на който и те ще бъдат роби. Мислете поне малко. Мисленето не е вирус, не му се плашете толкова!

110

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не е затворил децата! Могат да ходят в мола и на ресторант! Така всички бизнесмени са доволни и обществото ни ще се спаси.

109

Анонимен

преди 2 месеца

гледате да се отървете от децата си да не да в къщи щото трябва да се занимавате с тях.

108

...

преди 2 месеца

Конспираторите я кажете колко починали от ковид има 60млн. Англия последната седмица и колко има 6млн. България. Я кажете какво става в Холандия и Дания които махнах маските даже в градския транспорт и хр. магазини. В кажете колко починали има в 100млн. Германия където всичко е отворено от месец Май. А сега я кажете колко процента са ваксинирани там и колко тука. Мерси.

107

Анонимен

преди 2 месеца

и къде са ви затворени децата, в къщи ли, кой забранява да излизат на вън никой. Колко човека ходят в ресторант вечер от 19 до 23 часа и колко деца са в училищата от 07, до 19 часа и в градския транспорт.

106

Номер2

преди 2 месеца

Защо цензурирате героят на Иван Вазов от "Под игото", Myнчo?