137

Анонимен

преди 2 години

Все пак заведенията отвориха през март и нямаше ръст. Когато наближи 15,09 казаха, че очакват следващите седмици да започне покачване на заболеваемостта, но са наясно и са готови да посрещнат вълната. Сега- кафетата са им виновни

136

До 131

преди 2 години

От Враца до Видин са само крадци, пустиняци и пияници. Са пък и високотехнологичен завод им се приискало. А пет Леденики на ден безплатно не щеш ли? Ама да ти ги носят в къщи че те мързи да гледаш.

135

Дарвин

преди 2 години

Отваряйте всичко. Естествен подбор трябва. Да оцеляват най-приспособените.

134

Анонимен

преди 2 години

"просто - всеки яде, но не всеки има деца - ученици." При нация от пенсионери, точно ресторантите са жизненоважни за изхранването на нацията. Колко процента от населението се храни по ресторанти, вместо вкъщи?

133

Анонимен

преди 2 години

Децата не ходят да протестират, затова тях ги затварят.

132

Алекс

преди 2 години

Този още не е разбрал защо децата бяха затворени.Доста нисък умствен капацитет.Защото в училищата не се спазват никакви мерки и децата се заразяват.След това се прибират в къщи и заразяват родителите си и бабите и дядовците.

131

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че срокът на годност на ваксината на "Пфайзер/Бионтех" е удължен с три месеца, след извършена оценка от Европейската агенция по лекарствата, в Европейския съюз (ЕС) беше одобрен нов срок на годност за COMIRNATY при условия на съхранение при определената температура.----------------Ако знаете как вярвам на Европейската мафия...упс, агенция! по лекарствата.....особено когато си пазят икономическите ползи!

130

Да кажем

преди 2 години

просто - всеки яде, но не всеки има деца - ученици. Така, че можем да поспорим, кое е недопустимо.

129

до Vvv

преди 2 години

само че Германия прехвърли 70% ваксинирани.......

128

TT

преди 2 години

ВЪН ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

127

Vvv

преди 2 години

В Германия децата не само, че си ходят на училище, ами и ако някое от тях се разболее от ковид, не карантинират вече съучениците му. Причината - учители и родители са ваксинирани и при това положение рисковете за всички са ниски.Аз държа обучението да е присъствено за всички, а възрастните - кой както си реши, при условие, че не пълни болниците и не блокира системата и нормалния живот на другите..

126

Анонимен

преди 2 години

И принуждаваше всички, МАЛКИ и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата им или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

125

Анонимен

преди 2 години

Кое е недопустимо? 30% от работната сила сгъва чаршафи и носи чинии! Къде са заводите и производството? От Враза до Видин има ли един смислен завод за нещо технологично? Тия хора са мнозинството от работещите и те определят политиката!

124

Анонимен

преди 2 години

Богданов продължава да си прави оглушки че вексата няма да е задължителна

123

До 124

преди 2 години

Анархията отхвърля идеята за централизирана политическа власт. Няма нищо общо с беззаконие. анархия означава хората като общтност да се саморегулират, което изисква дисциплина и култура. За България няма да работи, много сме неграмотни и нямаме култура на общтност, но примерно за страни като швеция ще работи добре.

122

Анонимен

преди 2 години

До 128.Прав си ваксините са неработещи , онези искат да си ги продадат. Бях решил да се ваксинирам , но се отказах. Мой приятел се разболя 40 дни след втората доза. Висока температура , пневмония.Три psr теста през ден все отрицателни. Четвъртия положителен. Ваксината лъже и тестовете.

121

LZ

преди 2 години

Кой ви е затворил децата бе? Градинките всяка вечер са пълни! Не става родителите им да отказват да съдействат на РЗИ в случай на заразен, да забраняват тестване, а в същото време да са по 30 в стая по цял ден. Нали после тези майки и бащи отиват също на работа и заразяват други после? Къде го има това? Правилата важат за всички!

120

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света децата сами си правят тестовете в у-ще. Аз съм учител в Г-я и все още не съм ваксиниран. Всички у- ци се тестват в понеделник и четвъртък през 1-ия час. Тестовите, които са безплатни се раздават от министерствата на провинциитеи децата си ги правят сами пред учителя. Аз също получавам тестове от у-щето, но се тествам 2-ти вкъщи и попълвам декларация , която предавам в у-ще. Всичко функционира безпроблемно.

119

Анонимен

преди 2 години

Не сме съгласни на тестове! Това е лудост! За какво всички изкараха миналата година вируса, а сега ще ги карат да се тестват и то с тестове, които дават голям процент фалшиво положителни и фалшиво отрицателни резултати??? Това е натиск върху хората, за да приемат накрая да се бодат с неработещите ваксини!

118

Анонимен

преди 2 години

Току що видях видео с 13 годишно момче в Бразилия как умира след втора доза! Това трябва да се избегне.