161

Анонимен

преди 2 години

Днешната постъпка на Радев беше изключително грозна. За голямото ако в гащите му Ковид-19 обвини Борисов. Такова нещо не би направил и шофьор на баничарка камо ли генерал водач на Миг-29.

160

Хора

преди 2 години

Този Голям Лъжец и Разединител - Радев, и цялата му свита, трябва да ги изринем с Голямата Лопата на изборите, ако искаме България да е добре !

159

дабе

преди 2 години

Крадев продава ток на гърците, взимат парите и ги раздават като "помощи" за ковид на наши хора. Също разбрах, че никъде не може да се купят дърва за огрев, защото и те се изнасят в чужбина, но още не знам къде.

158

Коко Горилата

преди 2 години

Долу Радев, разединителя на България!

157

Решетников

преди 2 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на *** Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.

156

Анонимен

преди 2 години

След поредната излагаци, решетниковия избор Радев е пътник.

155

Анонимен

преди 2 години

Какъв беше смисълът на тази среща в неделя? Освен да си правят PR, нещо решиха ли? Бойко е нарцис, но Радев не му отстъпва.

154

АнтиДот

преди 2 години

Голям смях, мислели за хората...поредното лъжливо ***, което поне го уволниха !!!

153

Анонимен

преди 2 години

Проваленият Радев класира България на първо място в света по смъртност от Ковид. Вместо да поеме личната си отговорност заедно с некадърното си служебно правителство, той прехвърли вината изцяло върху своето правителство и подобно на патрона си Путин Радев остана чист и невинен в създадената от него ситуация.

152

Анонимен

преди 2 години

Такива като Балтов и Кантарджиев не могат да приемат, че НОЩ го няма вече и славата им свърши. От никому известни лекари те станаха едва ли не национални звезди. Трудно им е да се върнат по пътя и да бъдат обратно обикновенни лекари. Затова се появяват всеки ден по разни медии да ни облъчват с глупостите си.

151

До чвор Явор

преди 2 години

До ЯворБезмозъчен невежа

150

Явор

преди 2 години

Балтов да не говори за миналата есен и зима, защото безхаберието на Борисов доведе до много починали. Наистина трябва да се засрамят и да гледат на себе си като на престъпници. Единственото, за което трябва да говори Балтов е затова как е имало мними болни от коронавирус в Пирогов, докато той беше директор. За годините, в които е бил директор на тази болница едва ли само това е правил. Но понеже е личен приятел на Баце все му се е разминавало всичко.

149

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък откъде изплува? Да не вземе пак да вдигне кръвно и да не мигат да го уволнят след като се е самоназначил? Клoyн и палавина!

148

Явор

преди 2 години

Бойковист, нагъл и безсрамен. Радев и служебното правителство са направили грешки с тази криза, но на тях поне може да се разчита повече. На Борисов не можеше, защото той взимаше такива мерки, каквито са изгодни за него. При 30 заразени затвори държавата, миналата година, а при 1000 се скри и остави Балтов, Ангелов и Мутафчийски да решават какво да правят и имаше идея всичко да работи и всички да се заразяват. Радев и служебният кабинет поне се съобразяват с актуалните данни.

147

Анонимен

преди 2 години

Боцкай чорапе антиваксърите :) хахахахахахахах:)

146

Ghost

преди 2 години

Респект професоре!

145

баба мара

преди 2 години

изобщо не ме интересува мнението на балтов вместо да влезе в операционната дапомага на хората тръгнал с герб да се занимава излиза че правилно е уволнен неможе да се разчита на него

144

хаха

преди 2 години

При Баце не запомнихме с лошо нито една от 11 зими с него, ама при чорапа, още първата ще е паметна

143

Анонимен

преди 2 години

Кацаров ако беше министър на Баце, за тези 6 месеца , щеше да уволнен 14 пъти. Знаем Баце как уволняваше наред, а заради Вера Су още поне трима министри щяха да си заминат. При фуражката е друго, пълно безхаберие

142

Анонимен

преди 2 години

Казва се Борисовата зима, защото отмъкна милиарди и остави държавата в руини. А неговите избиратели от гетото не се ваксинират ..