181

Ники

преди 2 години

Нагъл , по-нагъл , най-нагъл , Р.Р.

180

Иво

преди 2 години

Гербавата *** плюе ли плюе. Все едно някой ги слуша

179

Анонимен

преди 2 години

балтов, отрватителна подлого, вместо да се скриеш вдън земя и да не се появяваш никога повече, ти проявяваш огромна наглост и поредните лъжи...за съжаление лекарите ни са по-зле и от политиците..

178

Анонимен

преди 2 години

Гешев е решил да завърши право в СУ,защото дипломата му от милиционерското е невалидна.Такива дипломи по закон важат,ако са издадени до 1990г,а неговата е 2 г по-късно.

177

Анонимен

преди 2 години

Хайде и този се включи в предизборната кампания, а уж не бил политическо лице... Целия слугинаж на ББ е мобилизиран.

176

след 14 ноември

преди 2 години

Гешев да се стяга !!!! Ще има много работа по повдигане на обвинения срещу фигуранта и цялата му хунта от побеснели болшевишки копои........

175

ЬЬЬ

преди 2 години

"Не човек,а желязо..." Никога не съм имал и до днес нямам спомен върл комунист като радев да признае своя грешка и да се извини на потърпевшия народ,защото комунистите,според тях,са прави по рождение.Те "никога" не грешат и са прави "дори,когато съгрешат" по думите на един поет-комунист.Тинята,в която ни вкара радев със служебните правителства няма аналог,но по-лошото е,че, след вдигнатия юмрук, не се очертава за дълго да имаме редовно правителство и стабилност.

174

ОПАААААА

преди 2 години

Да доложа! Ще духа супата на изборите !

173

Анонимен

преди 2 години

Все сме виждали мазни доносници, но като този не бяхме.

172

Az

преди 2 години

С това страхотно управление зимата ще има гражданска война тук. Хората вече са разделени до такава степен, че семейства се разпадат и карат като ***, а същевременно излизат проучване след проучване, че ваксините са с действие на Плацебо. Излизат проучване след проучване, че естественият имунитет пази, но не трябва да се поднеш с това дет вече доказано не пази от разболяване. Две страни се справиха с кризата Швеция и Китай.

171

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирам, че е имало за какво да бъде отстранен от Пирогов.

170

Анонимен

преди 2 години

Поведението на радев е нормално за страхлив и злобен кариерист. Той така и не израстна за високата позиция, на която го издигнаха Първанов и Нинова. Нормално поведение за тези измислени генерали, които не са нито видяли, нито помирисали бойно поле - радев, янев, атанасов...послушни пионки на политици.

169

Анонимен

преди 2 години

Любовникът на Решетников ни вкара в черната класация

168

Анонимен

преди 2 години

Рендьо е нагъл. Нали нЕмаше вирОз, глупендерино. Как така сега се появи смъртност от вирОза? Има ли или нЕма вирОз, фуражкопразна.

167

Анонимен

преди 2 години

Двуликият Радев за човек ли го вземаш,Балтов. Двуликият да разтреля майка си на площада, *** пак ще му ръкопляскат. БожковТВ пак ще го превъзнасят. Нарича се Гьобелсова пропаганда

166

Анонимен

преди 2 години

"РЕВ за ХАОСА" ... Ха ха ..Много точно ...Тоя върна ли ангиографа ... Или още си го държи на вилата ...

165

Гореща новина

преди 2 години

Сидеров ? Луд луд ама понякога точно те казват голата истина ! И как двете подобия на кандидат президенти Луна и Лупи събраха десетки хиляди подписи за да се покажат в БожковТВ ? Как как с любезното съдействие на шефа на Еконт разбира се ! А на Цънцарова чак устата и се е изкривила от кривата и "журналистическа" дейност...

164

Черната Волга

преди 2 години

Гумите й правят джигаляк-кляк

163

Бръм Бръм

преди 2 години

Стига за тоя фигурант със зелен чорап, Балтийка.. Кажи пак за маркировката. Хубава ли е? Я кажи, като мине джипката чува ли се "бррррррр"? Да не опуснеш завоя. Ех как добре са го измислили ГЕРБ-аджиите. Пионери на маркировките направо.

162

Марсола и Бобчето

преди 2 години

*** голям мъж и да се държи по тоя нелеп начин.. Рев .. в хаоса.