38

Анонимен

преди 2 години

А в нашия клас учителят изгони тежко кашлящи, кихащи и сополивеше се деца наведнъж. 7 от общо 20. След 4 дни, още 4 деца се разболяха. Почти всички отсъстваха поне по седмица и половина-две. Не зная коронавирус ли бе, грипен вирус ли, друго ли... И, не ме интересува! Искам да не ходят болни и да заразяват, както стана вече. Родители, къде спите? Децата ви болни, вие ги пускате на училище да заразяват. Ако ви е страх от карантина, спрете детето с болничен за гърло или нещо! Ама то спрете!

37

Луна ПРЕЗИДЕНТ

преди 2 години

А защо нямаше план, как да не спират училище присъствено?!

36

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията не е нормална - пандемия! Или тестове и присъствено, или онлайн. Аз искам детето ми да учи присъствено въпреки пандемията т.е. с тестове. Достатъчно близки и приятели изгубих!

35

Анонимен

преди 2 години

Жалък Радев

34

Анонимен

преди 2 години

А бе вие нормални ли сте? Щадящи тестове, че тестването е мнооооого опасно. Че и ако родителите били съгласни... То се вижда, че у нас нивото на м.а.л.о.умие достигна върхове. В другите държави могат да тестват децата, у нас не може. Като искате децата в училище, ваксинирайте се, спазвайте мерките и обяснете на отрочетата си защо се налага.

33

Анонимен

преди 2 години

Защо спиш народе ?Фигурантът и хунтата му се гаврят с тебе !Оставка мутро

32

Анонимен

преди 2 години

Съсипахте децата ейййй! Докато не ни затворихте и двете ми деца бяха на училище и нямаше проблеми. Учителката е преболедувала и всичко си вървеше добре. Кой болен мозък го измисли пак да ги затворят. Знаете ли колко зле им се отразява *** такива!?!?

31

Анонимен

преди 2 години

Аз имам щадящ ковид тест близалка с 20 сантиметрова дръжка и съм готов да я предоставя на министъра да я поближе малко за да се тества преди работа...

30

Анонимен

преди 2 години

Това с близалките сигурно е идея на инициативния комитет на чорапа. От ДС са доста изобретателни.

29

Анонимен

преди 2 години

Без тестове и онлайн обучение. Връщат се децата присъствено. И учат нормално, както винаги е било.

28

Анонимен

преди 2 години

До 12Брей, пак учителите виновни. Щракали си на телефоните. А твоята племенница сигурно не щрака?? Абе, имам съседка-жената се прибира в къщи като *** изморена.Учениците ги мързи, то учителите кое по напред да гледат- дали учениците щракат на телефоните, дали са с маска, дали носят учебници и тн.Вече прекалявате с претенциите- и племенницата ти кой знае какъв ме.тил е .

27

CriticusMagnus

преди 2 години

10тина дни е - 4 ноември! А да видим! Или ще има гратисен период до неделя и тогава почват да текат тия дни?!

26

Анонимен

преди 2 години

А аз имам план как да освободим България от робството. Просто трябва да излизаме на протести с гражданско неподчинение поне три пъти повече хора отколкото са местата в арестите и затворите на Територията

25

Анонимен

преди 2 години

Това не е план, а кризисен пиар. Защо не го предложихте преди да затваряте училища. Защото не ви пука за ученици и родители. Активизирате се само, когато рейтингът е застрашен.

24

ДС

преди 2 години

Не се пререждайте, ще осигурим близалки за ВСИЧКИ. Само да докараме Радев до втори мандат.

23

Анонимен

преди 2 години

Президента *** преди година и половина кога дойде пандемията казваше че вирус не се бори като хора остават без работа,а сега виждаме коренно различен ***!!Питам,катарзис ли е преживял или е ходил в Катар с Азис?

22

срам

преди 2 години

Безхаберниците на фуражката си правят ПР. Вчера официално обявиха , че България е първа по смъртност от над 200 държави.За какво повече да говорим. Франция, Германия въвеждат ограничения за българи и ще ги пращат в 10 дневна карантина. Линейки разкарват болни с часове , защото няма места. Но изборите наближават и кирчовците и фуражките набират гласове. Знаят , че починалите не могат да гласуват и са се насочили към тези дето още мърдат.

21

Анонимен

преди 2 години

"До 10 дни могат да се осигурят щадящи тестове - тип близалка, за децата" Ами, ДС скоро и за възрастните ще осигури близалки. Ще има да се тествате ....

20

Анонимен

преди 2 години

Сега пък и от близалка ви е страх. Голям страх голямо нещо. По добре е за децата да играят на двора да са здрави,не пред компа по цял ден.

19

к

преди 2 години

кацаров,искам да те оннодя с голямата бухалка,може да и викаш близалка