80

Анонимен

преди 2 месеца

Ще ви дам моята близалка да оближете.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Министъра, в момента децата боледуват и от обикновен грип! Не е само ковид. Остави ги на мира. Да се излекуват за поне 2 седмици бре! Имате ли идея какво ще стане ако се смеси ковид и сезонен грип в училищата? С тестчета сезонния грип не го ловите, кратунки! Ще е мор сред възрастните! А и току мутра ковида, че да втасаме, понеже ни е малко. Стига се напъвахте предизборно, че от толкова напъни ще оакате положението хептем.

78

Радеф за смях...

преди 2 месеца

Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."

77

Solar Power

преди 2 месеца

До Анонимен: Има поставени над 6 милиарда дози или на над 3 милиарда човека. Нивото ти на интелигентност се определя от нивото на ваксиниране. Сред римското население нивото на ваксинирани е малко над 2% защото вярват ,че някой ще ги чипне и още един тон фантастики .... най-общо казано защото за *** ти :) Виж ти към кое население се числиш :)

76

Анонимен

преди 2 месеца

Основният проблем на ваксаджиите-пропагандатори е, че не успяват да обяснят защо не притискат рисковите групи, а тези, които изобщо не са застрашени от ковида, но са по-силно застрашени от ваксите.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Кретените имали план! Да тестват децата! Ей това им е плана. ЧЕСТИТА ПРОМЯНА ХОРА! Честито бъркане в носа на всеки 2 дни на децата. Няма да питам кой ще бърка в носа и какви ще са последиците! Радвате ли се? Радвайте се. Може да изиграете и едно хоро на жълтите павета. Само да си вземете бонбонки и свински уши, че да ги хвърляте като на сватба по балкански. Честито!

74

Денкоооовввв

преди 2 месеца

Синчето на една мутра направи целия тоя, баща му да му кажеш така мене ще пробиеш още десет ще пробиеш още триста ще пробиеш заради синчето ти дето се прави на големия мъж, че си му дал парите в джоба.... И на некой ще му писне и на улицата ще те оставят на място!

73

Анонимен

преди 2 месеца

До *** 75 Един да си признае :) Само че едните са различни от другите. От "ваксините" се инвалидизират и умират младите и здравите, които не рискуват с ковида. Нас майките са ни раждали - сега не знам кой ще ражда, като притискате и бременните да се ваксат, а "при жените се наблюдават менструални нарушения, спонтанни аборти или смърт на плода в утробата по време на бременност."

72

Анонимен

преди 2 месеца

Ааа щом има план , значи няма да го спазват, само ще се фукат с него

71

Анонимен

преди 2 месеца

Държава която не произвежда храна и не може да се самоизхранва винаги ще бъде на колене. За това трябва да благодарите на убийците на прасета птици *** и не на последно място на унищожителите на Българското земеделие. Всички те ви управляваха 30 години и ще продължат. Защото всеки сам се спасява.

70

Arbeit macht frei

преди 2 месеца

"Свободата идва с ваксинирането, а не с това да си правим каквото си искаме и да чакаме пандемията да ни подмине''

69

Анонимен

преди 2 месеца

Пак нищо няма да свършат. Несигурни, безотговорни и безкрайно некомпетентни хора в момента уж управляват. Да не се мъчат повече, просто не стават.

68

Кацо тъпа

преди 2 месеца

Оставка!

67

Трол

преди 2 месеца

До 66. Глу.пак. А стотици пъти повече починали, ало не са ваксинирани как ти се струва? Тц, Тц, кой ви ражда такива олигоффрени?

66

Бесен родител

преди 2 месеца

А другите, неграмотни ли да седят, а Кацо?

65

Анонимен

преди 2 месеца

Тия са за нобелови лауреати. Баце може само прахта да им диша. От страна с най-висока смъртност от ковид те ще успеят да направят училищата най-сигурното място за три дни. Нищо, че не предприеха никакви мерки три седмици откакто Столицата е в тъмночервената зона.

64

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 69 Натискът идва отвън.

63

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 70 Не ми бил кон, най-ми било магаре :)

62

Анонимен

преди 2 месеца

Здравната система сдава багажа, политиците потънаха в популизам и недоизмислени решения, а хората отнасят всичко, които оцелеят де.

61

Анонимен

преди 2 месеца

На всички деца от малки са им слагали ваксини, взимали кръв и т.н. тоест, всички са боцкани по някакъв повод, понякога без болест, а за превенция. Масово децата са с близалки в уста от мънички. Но сега не може. Ще лежа в затвора някого, накарал детето да ближе друг вид близалка.