98

До 98 (анонимен)

преди 2 години

Помниш ли като правих *** секс с халката ти, как ме молеше да спра, но аз ти казах ще чакаш и ще търпиш докато си направя кефа след това ти *** в устата? Поклони ми се призна величието ми, превъзходството и пое по пътя си сладката болка от 'свредлото' ми я помниш до гроб, защотото завинаги ще си останеш мой роб!!

97

Анонимен

преди 2 години

Родители, баби и дядовци, ще ви го кажа в очите: не искате мерки, не искате ваксини, но сте ок децата да стават жертва на вашата безотговорност и тесногръдие! Да, истина е, децата са истинската жертва вече 2 години, но те права нямат, те не протестират...

96

Аеде бе

преди 2 години

СИриозно...Ти да видиш...Лош вирус,лош,лош,лош...

95

Лопатар

преди 2 години

Румбата - най-големият и най-долният предател в българската история, не е българин.

94

Д-р Кацаров

преди 2 години

Д-р Кацаров: Ако се изисква сертификат за имунизация за пътуване или за постъпване на работа, това е класически пример за непряка дискриминация." "Ако имунизираните продължават да заразяват, значи ваксините не работят." Интервю пред Дарик радио преди 5 месеца:

93

Анонимен До 93

преди 2 години

Аз ще ти кажа как. Работиш в къщи 1-2 часа присъствено, после тичаш с такси до у-ще, караш присъствено останалите часове. Ако имаш часове в 2те смени, приключваш с присъственото и започваш пак дистанционно , но от у-ще/ според това колко карантинирани паралелки имаш/. Носиш учебниците и лаптопа, а понеже нета е слаб, накрая караш часа от телефона с твоите мобилни данни, като школо те " плюе" през 2-3 минути.

92

93

преди 2 години

И как ще стане това с обучението? Един учител ще преподава едновременно онлайн и на живо? Тук е мястото на обществото, каквото у нас явно липсва. Не е проблемът в ковид, а в българите. Толкова много егоизъм едва ли има някаъде по света! Масово не ви пука, че някой си умирал - било от ковид, било от недостиг на капацитет заради ковида, стига да не сте вие и да взмат секрет от носа на детето ви. "Не народ, а ***".

91

Анонимен

преди 2 години

Тези които са съгласни децата им да се върнат в клас на другите да стоят в къщи да си ги гледат те.

90

Анонимен

преди 2 години

На фона на всичкото това (92), у нас умират по 100 човека на ден, но вие не искате тестове, не искате ваксини, не искате мерки, не искате маски. Какво искате? Нещо, което е невъзможно. Какво предлагате? За две години не разбрахте, че проблемът не е само в ковид и в смъртността му, а в щетите, които нанася на образованието, икономиката, обществото и правото на болнично лечение. Какво искате?

89

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми Българи, за разлика от повечето бели дъжаи на света, към които географски и расово се причисляваме, в България имате (сте имали) досега право на: 1. Да се ваксинирате с ваксина по избор - от 4 възможни!; 2. Да не носите маски и да не спазвате минимални мерки, макар че на хартия и по заповед е задължително; 3. Децата ви да ходят на училище, без да носят маски (уж да беше задължително); 4. Не те били затваряни продължително, нито сте имали реален вечерен час. Резултатът е ясен. Лигавщина?

88

Анонимен

преди 2 години

Ниеу родителите, не сме съгласни с посегателство върху телата на децата ни. Набий си го в т***пат@ глава!

87

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

КРЕМЪЛ РАДЕВ СЧУПИ ДЪРЖАВАТА САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА А ОБЕЩАВАШЕ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ- ЗАСЕГА ИМАМЕ ОГРОМНИ ЦЕНИ НА ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО..

86

Анонимен

преди 2 години

Точно сега по време на пика ли трябва да ги връщаме в клас. Много умно много. Нямам думи вече.

85

Решетников

преди 2 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на *** Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.

84

Родител

преди 2 години

Искам и аз близалка!

83

Анонимен

преди 2 години

До Европейската агенция 88 Само че ваксината е цел, а не - средство.

82

Европейската агенция

преди 2 години

"Към 2 октомври 2021 г. Европейската агенция по лекарствата (EMA) регистрира 26 523 смъртни случая, официално свързани с ваксината, и 2 милиона усложнения, от които 1 милион тежки. Тези цифри представляват само част от наблюдаваните случаи." За сведение Затова който иска да се ваксинира но да не принуждават другите

81

Анонимен

преди 2 години

План трябваше лятото да се направи,при толкова болни-това,при толкова болни -това ,а вашето сега е някакво замазване и отчитане на дейност

80

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power 82 Т,.,р,.,о.,.ле, нивото на интелигентност се определя от способността за логично мислене. Другото е мечтата на овцата - да гледа и повтаря другите :)

79

Анонимен

преди 2 години

Ще ви дам моята близалка да оближете.