30

Анонимен

преди 2 години

"В САЩ като се каже нещо, то се изпълнява безусловно."...............Както знаем огромната част от американското население се пука по шевовете от мозък.

29

Анонимен

преди 2 години

Стига сте се гаврили с децата, що не взехте мерки на време, така че да не ги готините от учлищата!?!

28

Анонимен

преди 2 години

Професоре, ама тъкмо децата са преносители на КВ-19, така че не само децата трябва да се пазят, а и техните баби и дядовци. Имам внуци в САЩ. В скоро време децата от 4-годишна до 18-годишна възраст ще бъдат ваксинирани. В САЩ като се каже нещо, то се изпълнява безусловно. А ние тук сме потомци на Барба Ганиос. Какво смятате, че като от САЩ, Германия, Франция, Италия иИспания ни кажат : "Само със зелен сертификат влизате", а това нещо за САЩ влиза в сила от 1-и ноември, някой от БГ ще откаже ли!

27

До 20

преди 2 години

Следователно си излишен от тази земя!

26

Анонимен

преди 2 години

и пак децата го отнесоха, заради нерешителността на завзелите властта, никой не ви е избирал, ако нямате решение си ходете още сега, и без вас е същата работа

25

До Анонимен 24

преди 2 години

Ние сме пъти по-зле от Африка. Имаме ресурс, но сме достатъчно тъ.пи да не го ползваме. Те нямат ресурс, но биха се възползвали от нашия. Затова им даваме ваксините си.

24

Анонимен

преди 2 години

Като създадеш нация от неграмотни, в бъдеще всички ще ходят да се ваксинират с каквото им кажеш, без да задават въпроси.

23

Анонимен

преди 2 години

значи учебна година 21-22 я пишем дъждовна, накаря ще станем като ония страни в Африка, където образованието хич го няма, но пък имат по на 6 деца в семейство и се радикализират доста бързо

22

?!?

преди 2 години

Малле значи до вчера тоя държеше нашите деца е опасни училища. Тоя е за затвора! Иззруд!

21

ДО 10

преди 2 години

Фашистите сте вие. 2000 човека умряха за 20 дни. Това е геноцид върху част от обшеството, упражянван от вас. Колко хора трябва да умрат? Колко пъти трябва да се затваряме? Това добре ли е за децата, за икономиката, за обществото? Вярвайте в каквото си искате, но нямате право да упражнявате терор над останалите.

20

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам деца, нямам подобни терзания, следователно ми е все тая!

19

Бате Сечко

преди 2 години

Помнете тези думи! Така се разкриват Новите Фашисти....

18

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам! - това е свободата

17

Анонимен

преди 2 години

Ама чакайте бе, за какво са учители на учениците, като вкъщи учениците ползват най-добрите и съвременни образователни платформи - Инстаграм, Фейсбук, Туитър и т. н.

16

Анонимен

преди 2 години

Свободата идва от Конституцията, не от ваксината.

15

фгд

преди 2 години

затвориха училищата при 3 болни деца от 30 в клас, такава наглост не е била

14

Анонимен

преди 2 години

Още един-два тупаника няма да са ти излишни.

13

Анонимен

преди 2 години

Училище на куково лято. Вариант 1 - задължителна ваксинация на учители и ученици. Вариант 2 - учителите напускат. Те това са му опциите на тоя кaтил. Първата е невъзможна, втората напълно реална. И учениците ще са завинаги в къщи. Добре дошли в новото нормално. Да се дискриминират здрави хора. Честито. И спете спокойно, ще има още благини.

12

Анонимен

преди 2 години

Бях писал училищата да не се отварят че ще стане страшно. Но ето това сеяндурче каза че училищата ще са отворени докато не почервенеят. Комуниста все за червено се лови. Е сега давален ли е. Не само почервенеха ами станаха пурпорно ***. Дядавци и баби си отидоха от този свят поради далновидната политика на тези умни сеяндури. Същото стана както пре оня слаботелесния с чекмежето и пачките. 25 000 ВЪЗРАСТНИ ХОРА СИ ОТИДОХА. Но няма виновни всички са прави като свещи на погребение.

11

Анонимен

преди 2 години

Всички българи безсрочно спираме децата от онлайн обучение и обявяваме бойкот на тормоза им чрез стоене вкъщи и целодневно взиране в монитора! Не може някой си да заключва децата ни!