70

Анонимен

преди 2 години

"През последната седмица имаме до 500 деца на ден,които се разболяват от Covid-19.Това създава риск от хоспитализация и от по-тежки случаи.От две седмици вървим към критична ситуация"_______ денков, през последните седмици друго пеехте по медиите сутрин, обед и вечер: че ситуацията е под контрол, няма голям ръст на заболелите в училищата и не се налагат строги мерки. Как за 2 дни обърнахте така рязко палачинката?! Кога говорите истината, кога 100-процентово лъжете? И КАК да ви вярваме? Няма как.

69

Анонимен

преди 2 години

"Свободата идва с ваксинирането"...... мдаа, в наглата си арогангност да управляват пЛандемията, те дори не се свенят да ни налагат перифразата на фашисткия лозунг от концлагерите "Трудът дава свобода".

68

Анонимен

преди 2 години

"Денков допълни, че зеленият сертификат е по-щадяща мярка и е въведен по примера на страни в Европа, в които при високи нива на ваксинация всичко като ограничение отпада." ======= Само дето в Европа го въвеждаха в продължение на 4-5 месеца, а вие - за 2 дни, правейки ни на маймуни, като 4-5 месеца си седяхте на ушите. И сега ПРОДЪЛЖАВАТЕ с подобни мало умни обяснения и оправдания да ни правите на маймуни.

67

Не думай!

преди 2 години

Обществото трябва да осъзнае, че се намираме в криза, предизвикана от епидемията.Тя кризата грам общо няма с ваще смотани решения. Нее!

66

Кво речи?

преди 2 години

"Свободата идва с ваксинирането" ???С кое подред ваксиниране, че не разбрахме?

65

Анонимен

преди 2 години

До "Свободата идва с уволнението ви некадърни ***. Само някаква демонстация на васалничество и никаква мисъл!Да не говорим за адекватни решения, които касаят народа. Европата каквото рече, туй е!Някакви глашатаи!" ___________________ Че това не е от Европата. В цял свят има подобен документ. Вижте русия, например. А сега в градове и локдаун също. Азия, из Африка... Като да си поплюем малко.

64

Анонимен

преди 2 години

Денков си купи сертификат и вече е много велик.

63

Анонимен

преди 2 години

"работата дава свобода", "ваксинирането дава свобода", хаха ясна е работата

62

Анонимен

преди 2 години

Свободата идва с уволнението ви некадърни ***. Само някаква демонстация на васалничество и никаква мисъл!Да не говорим за адекватни решения, които касаят народа. Европата каквото рече, туй е!Някакви глашатаи!

61

Анонимен

преди 2 години

За какъв *** трябва някой да тества здрави деца? Който има симтпоми, да го връщат на вратата и готово?

60

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирай учителите 100% и всички на училище! Стига молби и кандърми! На учителите им е по-лесно он лайн. Пие кафета, шета си в къщи и уж на работа!

59

Анонимен

преди 2 години

В момента има сезонен грип който вилнее. Децата вече го разнесоха. Трябват едни 20 дни това да се спре. Защото комбинирате ли сезонен грип с ковид ще мечтаем смъртните случаи да паднат до 100. Не се шегувам. Стар човек с ковид е зле, само с грип е зле, но с ковид и грип едновременно е пътник за оня свят. Не е нужно да си вирусолог за да го знаеш.

58

Анонимен

преди 2 години

*"""Доживяхме министър на образованието да гони децата от училище."""* ------------------- Моето си е на училище, учи активно, с желание. Играе с 2-3 деца пред блока, когато не вали. Те са в една паралелка. Е, онлайн, но е ОК. Говорим си и знае защо е всичко това. Знае, от нас и от училище, че трябва да сме добри!

57

Анонимен

преди 2 години

Подобна преса очаквайте от всяко дошло на власт правителство.А изреченото от змиевидната физиономия на този *** отгледан и поставен на поста за образованието,е повод всеки заспал родител да се събуди.Да не се разрешава дезинфекция с големи помпи пръскачки,тровят децата!!!

56

Анонимен

преди 2 години

50-ти каква социална отговорност? Къде е била отговорността на управляващите 30 години? Сега възрастните хора си умират от липса на медицински грижи. Ковид е нещото което обръща колата, малкото което е нужно да умреш многото си заболявания. Сега и да ги ваксинирате тия хора те ще продължат да измират със същия темп. Трябва да си доста наивен че при тая здравна система може някой да се спаси.

55

сс

преди 2 години

Оставка!

54

Анонимен

преди 2 години

Тоя като е от мон, трябва да е чел сервантес.... "свободата, Станчо е на върха на копието..."!!!!

53

Родител

преди 2 години

Като излязат всички министри пред целия народ да се набират или *** близалки или кренвирши .Тогава ще преценим ние народа който се състои от майки и бащи какво да правим с децата ни.НЕ ЗАБРАВАЙТЕ ДЕЦАТА НИ НЕ СА ОПИТНИ МИШКИ .И НЯМА ДА ПИЗВОЛИМ СЪС ИЗТЕКЪЛ СРОК ИЛИ КАКТВТО И СРОК ДА ДАВАТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА.НАРОДА СМЕ НИЕ И НЕ СМЕ ***.

52

Анонимен

преди 2 години

Че той зеленият сертификат е за половината хора, администрацията няма сертификат, там какво - ще ги подмине пандемията ли?

51

Arbeit macht frei

преди 2 години

''Свободата идва с ваксинирането''