156

ЬЬЬ

преди 2 години

Хората под пагон са свикнали само да издават или изпълняват заповеди.При тях няма модернизация и какъвто и да е напредък.При президента радев има само хаос,омраза и недоверие,но той само това може и това прави-важен за него е само вторият му мандат,а всичко друго е само мимикрия и зле скроен популизъм.

155

гнусни гербави

преди 2 години

няма по-голямо зло от герб

154

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 2 години

ЖАЛКА РАБОТА.ТОЗИ НАЗНАЧЕН ОТ ББ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО ВЪОБЩЕ ГО НЯМАШЕ НИКЪДЕ И БЕШЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА ДА ДАВА АКЪЛ - ТОВА Е НАХАЛСТВО.Я ДА СИ ГЛЕДА ВТОРОТО СЕМЕЙСТВО В ГЪРЦИЯ НА АТОН. ТОЙ ОТ ОТДАВНА Е БИТА КАРТА. НЯМА КОЙ ДА ГО СЛУША.

153

ПроСоТо

преди 2 години

До Доцента...виж какво,асистенте:..:-Може да изложиш и докажеш питагоровата теорема,или друга,но въпреки че е истина,като пльоснеш на края "РАДЕВ Е ВИНОВЕН" и ставаш за смях!..ТОВА е КАРИКАТУРНОТО не само в тоя "герой",но изобщо за всички Бокови мажоретки..И не само карикатурно,то показва до каква степен слугитеБокови са възприели за своя кауза ЛУДОСТТАНАТиквата !..ЗлобнатаТиква умира от яд ,че не може ЛИЧНО да се пребори с Радев..За това праща слугинажа си да се излага..

152

Тур

преди 2 години

Мишка вземи се скрий, че ме отвращаваш. Кой изобщо ти дава думата направо ум не ми го побира. Сигурно сайта е твой.

151

Доцента

преди 2 години

За да сме наясно след всичко, което написах по-долу. Радев не е лош като човек и като държавен ръководител. Но не и за такива размирни и кризисни времена. В едни по-нормални и мирни времена е перфектен. Проблемът е, че с всички предизвикателства на кризите в нашата Родина той се провали! Радев няма с какво да се похвали след първия си мандат, разбирате ли!? Първите четири години от мандата буквално го нямаше на картата, не съществуваше този човек. Служебните му кабинети са пълен провал!

150

toti

преди 2 години

ГОЛЯМ СИ ,НО СИ *** ЖАЛАК !!!

149

джо

преди 2 години

Момци Този какво да го коментираме , нали го жидяхме колко струва.

148

магаревъд

преди 2 години

A, тоз пък чехлю. дълъг текст е публикувала медията, нещо нетипично за клавиатурните тропачи. Много по-издържан стилистично и морфологично. такива са обикновено текстовете спускани като "платена публикация". От коя организация е спусната тази публикация? чехлю даже и като недействащ президент продължава да работи за герб. Гербавата деса ли го накара или сам се е натиснал и си е платил от президентската пенсия? герджиков би бил същия гербав слуга ако се случи да бъде избран. никога вече герб!

147

Доцента

преди 2 години

Вместо да ми говориш, колко съм смешен, по-добре отговори на следното. КОЕ НЕ Е ТАКА от това, което е написано по-горе. Опитвате се да омаловажите думите на Плевнелиев, като го оплювате самия него, но в нито един момент не се коментират думите му. Защо така? Да не би да е, защото са верни?

146

Анонимен

преди 2 години

Папагал позьор и интелект,Доценте не ставай смешен!

145

Доцента

преди 2 години

Ако ще избираме пак добре сложен манекен за президент, с мускули, можещ да направи коремно на лост и 50 лицеви и ако това е доминиращата причина да го избираме, а не интелекта му ЗНАЧИ НИЕ СМЕ ЗАГУБЕНИ КАТО НАЦИЯ. По-добре да става турско и да се приключва!

144

До 158

преди 2 години

Не съм съгласен,Цачева поне имаше доблеста да се покрие след фиаското си,докато това подобие на мъж продължава да се прави на интересен!

143

ПроСоТо

преди 2 години

А!..Ей го бе,тука е!..Кой твърдеше,че Боковия "Матросов" са криел под полата на синоптичарката?..Нема такова нещо!..-Ей го,фърля са в борбата като аслан..Обаче наистина станаха непоносими вече с тоя лай с/у Радев!!..."Ако га нема Радев и жъ съ опраим"...Що за *** може да изтърси такава глупост?

142

Доцента

преди 2 години

За по-напредналите от вас, с малко повече мисъл от тази на 80% от чергарите в България ще дам една задача. Да, трудно е, може да не ви е по силите, но опитайте. Представете си, че никога не сте виждали и не знаете как изглежда Румен Радев. Знаете само какво е говорил. Представете си същото и за проф. Герджиков. Вие сте слепи за тяхната визия. Някой друг представя пред вас техните думи и изказвания. включете и Плевнелиев. Е, промени ли се картинката? Ясно ли е кой къде е в интелектуалната стълба?

141

Анонимен

преди 2 години

Някой все още вземали го насериозно това нищожество?

140

Мисля си

преди 2 години

Плевнелиев е една от най-голумите излагации на Бойко, ако не и най-голямата след Цецка и ***.

139

анономен

преди 2 години

Плевналиев- добре му го каза

138

Бай Шиле

преди 2 години

Тоя плъх пък що си мисли, че на някой му дреме к'во мисли... По-противна *** за президент до сега сме нямали.

137

Доцента

преди 2 години

След като коментираш физически характеристики на хората, а не дали това, което казват е вярно или не, значи ти си същия чергар. В твоята ценностна система светва само една лампичка - дали насреща ти стои мъжага. Тогава ти този човек го харесваш и му имаш доверие. А какво има в главата си и дали има нещо там - няма как да разбереш, разчитайки само на периферна нервна система. Това е трагедията на България. Страна, доминирана от хора, които разчитат на първични инстинкти и не влагат глам мисъл!