196

Анонимен

преди 2 години

Много елементарни са коментарите на троляка плюещ тук по Плевнелиев... Явно нивото на интелект е възможно най-ниско...

195

Решетников

преди 2 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на *** Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.

194

Анонимен

преди 2 години

Снимката кърти миФки. Лицето Плевналиев се е озъбило, вместо да се усмихне. Същия да няма някакви ментални проблеми?

193

Анонимен

преди 2 години

Мен лично ме кефи как радев един път не му е произнесъл името въпреки лютите атаки

192

куклата на Бойко

преди 2 години

Най послушния ,,президент,, който сме имали.

191

Аз

преди 2 години

Само погледнах колко много се е иззходил този дрррисссък и се отказах да го чета ....няма да губя времет за диааариите на няква мижитурка....

190

Анонимен

преди 2 години

Откъде ги намира Бойко Борисов такива? Първо Плевнелиев, а сега и Герджиков.

189

до Славчев

преди 2 години

"По ваше време НЯМАШЕ оскъпяване на живота и бе много по-спокойно отколкото сега ,когато Радев е президент". Абе смотльо.то е ясно какъв е капацитета на привържениците шайката от Банкя,ама ти разби разбирането за управление в милата ни родина.Колко трябва да си *** за да говориш за добър живот благодарение на президент,след като сме парламентарна република....

188

анонимен

преди 2 години

За каква модернизация говориш г-н Плевнелиев след като всичко в държавата спря.

187

Помни Горни Лом 2014

преди 2 години

През 2013 г. само най-мързеливите посланици на страните от Западна Европа не даваха акъл на България, който се свеждаше до това законно избраното правителство на Орешарски да бъде свалено и да настъпи реставрация на режима на Борисов. Сега от САЩ и Западна Европа - пълна тишина. Хубаво е Плевнелиев да помисли защо е така. Може и да се сети.

186

1234

преди 2 години

Прочетох само 3 реда.

185

Стефан

преди 2 години

Пухльо, КАК президента да извършва каквато и да е промяна когато това е задължение на правителството, кметовете по места и най вече ПРОЗРАЧНОТО финансиране и разходване на средствата, УМНИЯ човек говори когато има КАКВО да каже, ГЛУПАВИЯ само да каже нещо като целта е да изпъкне като свинско мъ до или да манипулира обществото, но продължавайте да говорите за Радев, така само му вдигате рейтинга.

184

ДоуноКопеуе

преди 2 години

Изчезни, гнусна, преродена ирландска Пастирке!

183

националист

преди 2 години

Тоз въобще не ща да го чувам дет нищо н е направи ами с е прави н политик и беше най-слабото явление в същата .Като много еотворен що не с еяви н аизбори маи пуснах тоз ректор дето не може да прескочи 20%

182

Славчев

преди 2 години

Г-н Плевналиев,изобщо не се притеснявайте,че в сайта са напълзели множество клакьори и блюдолизци на РР - той и кликата му точно за това им плащат,а и не само това - същите тия са защислкени и на котлова храна ! За много по-голямата част от българите вашето мне ние е АБСОЛЮТНО ТОЧНО И ВЯРНО ! По ваше време НЯМАШЕ оскъпяване на живота и бе много по-спокойно отколкото сега ,когато Радев е президент ! Импийчмънт за него !!!

181

Анонимен

преди 2 години

Чудех се този с какво го помня и се сетих - с чембeра, който Бойко Борисов му би по челото и с нищо друго.

180

Анонимен

преди 2 години

Чагъртат ГЕРБ А ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МОЖАХА ДА НАПРАВЯТ А КРЕМЪЛ РАДЕВ ЗА 6 МЕСЕЦА СЧУПИ ДЪРЖАВАТА- ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО РАСТАТ- МЕРСИ АМА НЕ НА ТАКАВА ПРОМЯНА- НЕ И НА НАХИЛЕНИТЕ ИЗМАМНИЦИ.

179

да ама не

преди 2 години

До Голям смяхРазликата между Плевнелиев и Радев че Плевнелиев обича повече България отколкото Русия докато при Радев е обратно затова се е оградил с агенти на ДС която беше подразделение на КГБ и руски шпиони!

178

а

преди 2 години

Плюв, само каква реклама прави на Радев!

177

Голям смях

преди 2 години

Това недоразумение Плевнелиев още ли джафка по медиите, магарето на ГЕРБ "и магаре да издигна, и магаре ще изберат". нали така казваше другото недоразумение Бойко Борисов...Успех на ген. Радев!