36

Анонимен

преди 2 години

А, същите тези учители ще се ваксинират ли.?Илисамо правят призиви?

35

До До 27 (или 30)

преди 2 години

Защото дядото на Вашето здраво дете може да умре не от ковид, а от друго, за което просто да не успее да се докопа до болница навреме и да получи лечение, понеже вътре е бъкано с ковидни. Към днешна дата са близо 7000, а в интензивното - малко над 600. За 20 дни са умрели около 2000. Затова, като за начало.

34

До Не съм съгласна

преди 2 години

Не харесвам начина ви на изказване, но сте права. Най-слабите студенти са педадогическите специалности, за съжаление. И ето - резултат.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 - каква трета година те гони - година и половина - от март миналата година е. Явно и ти толкова си ходил на училище, че не можеш да смяташ до 3.

32

Анонимен

преди 2 години

"А,защо преди да се борим за образование и грамотност не се борим за здравето на децата.Не мислите,че здравето е в основата на всичко."________Е така де- дистанционното обучение влияе пряко и необратимо на ЗДРАВЕТО на децата. Физическо здраве- затлъстяване, проблеми с очите, с гърба, обездвижване. Психическо здраве- стрес, асоциалност. Твърдя го като човек, работещ с деца, и виждащ вече 3та година опустошителното въздействие на пЛандемията върху децата ни. Ние извършваме ПРЕСТЪПЛЕНИЕ спрямо тях

31

Не съм съгласна

преди 2 години

А, не! Щом за всички останали беше от вторник до четвъртък и за тъпите даскалки. Иначе е дискриминация. Една даскалица когато учи колкото мен, а не с тройки по милост да завършва педагогика, тогава може да има претенции. Най-глупавките влизат педагогика, защото нищо друго не са ги приели. И сега кокошчиците искали 6 месеца отсрочка. Няма да го бъде

30

Анонимен

преди 2 години

до 29и преди ковид се разболяваха по толкова, родителите нямат култура да си държат болните деца вкъщи. иначе съм ЗА - децата трябва да учат извън дигиталните класни стаи, важно е да имат личен контакт със съученици и учители.

29

Пълни глупости

преди 2 години

В училище децата не се тестват .В класа на сина ми ,още на 15септември имаше едно момче в карантина,заради ковид.След това още 7-8 деца отсъстваха от училище,но никое не беше тествано и не се разбра от какво са болни.Не казвам,че са били с ковид,а че просто не бяха тествани.

28

Анонимен

преди 2 години

До 30След като никои не желае да се тества, да се ваксинира и да спазва нищо ще си седят по къщите

27

До 27

преди 2 години

Значи щом вие и детето ви сте болнави, трябва всички да са онлайн и вкъщи??? Желязна логика

26

Анонимен

преди 2 години

АБЕ тези са луди по 500 деца в София от 1 седмица се разболяват но иначе в клас

25

Нито

преди 2 години

децата, нито учителите и училищният персонал, нито родителите ще ви изпълняват пъклените планове, спуснати от САЩ...И какво означава щадящ тест, нали ако е "положителен" ще трябва да се прави и инвазивен...Вие сте за съд....Цялата ГРОТЕСКА, в която ни вкарват е режисирана отвън и е в НАРУШЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЗАКОНИ....Това означава, че сме във ВОЙНА И ЩЕ НИ ПОЛЗВАТ ЗА ОПИТНА ПЛАТФОРМА, КАКТО ГО ПРАВЯТ НАВСЯКЪДЕ... А парите от държавния бюджет, е по-добре да се дадат за помощи за зимния сезон..

24

До 24

преди 2 години

Пълни глупост.и си написала! За месец детето ми второкласник два пъти се разболя и два пъти ни разболя мен и майка му! Вторият път сме на антибиотик вече! Виж какво става пред аптеките, вият се опашки! От цял месец е ходил две седмици на училище, а и ние толкова на работа!

23

Анонимен

преди 2 години

Като махнат излишните уроци от програмата и всичко ще се оправи.

22

Анонимен

преди 2 години

За какво толкова ,зоват,,. Децата излизат неграмотни и при присъствено обучение.

21

Майка

преди 2 години

Да, учителите зоват ,нашите и двете им се ревеше за онлайн обучението, после бяха бесни,че се осакатяват деца първи клас с безумните мерки! От целия випуск всички деца са на училище! 71 деца! В цялата страна болни (и то не от корона) са 3% ( 1-4 клас)!. Айде стига с глупостите,че заразяват всички,че ще си убият роднините! За две години не разбрахте ли,че нищо от това което ви разправят,не е истина! Пък и нали сте ваксинирани, какво ви пука? Защо не си живеете живота, а умирате от страх?

20

Zzz

преди 2 години

До д-р МънгърсонМного сте прооост и злобен.

19

Анонимен

преди 2 години

При Живков децата ги пускаха във ваканции. Сега са наказани да стоят пред екраните.

18

Анонимен

преди 2 години

До д-р МънгарсонСтанете и Вие учители. Но, нито имате квалификация, нито Ви стиска.Чакаме Ви .Ще имате същите "ЕКСТРИ".

17

Светозар

преди 2 години

Учителите ли " зоват " или директори и родители ? Щото има разлика.