162

Диана

преди 2 години

До Мдаа През "комунизма" не е имало такава пандемия с милиони умрели по целия свят...Абе човек трябва да се грижи за себе си - ваксината работи, а всичко, което работи е добро! Гледайте фактите, не слушайте БСПарите - те се правят на многознайковци и лижат хомо задни.ци на американци, явно...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

161

До диана

преди 2 години

Тои и боко с гербаджиите е сьшият като бсп мислете на изборите

160

Бобо

преди 2 години

От статията може да се направи извод, в България пълнолетното население наброява около 10 млн. щом 2,7 млн. представляват 30 процента от него.

159

Диана

преди 2 години

Не е важно какво изглежда, а какво е. А това, което е, е типичното тоталитарно административно решение не проблемите - нямаме политици да активират народа! БСП искат да върнат миналото, тоталитаризма, иначе защо ще се натискат толкова за власт?! Насилие, лъжа, мръсотия, манипулация - ето това ни очаква ако не махнем БСП!..Крайно време е да им покажем вратата на политиката - то бива, бива безобразие, но чак толкова на нищо не прилича! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Престанете да защитавате тези хам

158

Анонимен

преди 2 години

*** от Австрия искат да има локдаун за неваксинирани. Населението там е ваксинирано на 80%.Не си мислете,че и тук при 80% ваксинирани , кошмарът ще свърши.Следващата стъпка е , за да ползвате градски транспорт и да влезете в хранителен магазин само със сертификат.

157

Анонимен

преди 2 години

Спрат ли се парите по измислените мошенически ковид пътеки на доктори и болници то вирусът ще исчезне за секунди всичко друго е измама

156

Мдаа

преди 2 години

Прес комунизма никои не ме е принуждавал да се бода с експериментални препарати

155

Рашков

преди 2 години

Баба ви едно време в ТКЗС-то доброволно ли е влизала...?

154

Стар ларс еп 3

преди 2 години

Злият император лорд - Баиден намери нов ученик и го нарече - дарт Радев , джедаите са распеъснати вьв галактиката , тъмната страна се надига вьв вселената в опит да смаже всички свободни светове С новото гласуване в сената - републиката е трансформирана в пьрвата - галактическа империя

153

Анонимен

преди 2 години

Поредния..професор слуга на герба ,то в България много професори а сме малка държава ,вероятно сме на второ място след Русия

152

Анонимен

преди 2 години

В развитите държави.... стига с тая мантра! В развитата Англия са болен до болния. Австралия се затварят на всеки 2 седмици. Днес се обявява победа над вируса, след 20 дена нов локдаун. Ей това са развитите държави. Ние поне не празнуваме измислени победи. Знаем си че сме прецакани и се пробваме да оцелеем. И като толкова пищите за ваксини, ваксинирайте старците. Те измират. Спасете ги. Нали сте спасители. Тръгнете по селата и ги ваксинирайте.

151

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли с какви ваксини ви боцкат в момента, с изтекъл срок на годност. Нямало било проблем, ами като няма купи си в магазина месо с изтекъл срок на годност. Е това вече разкри истинската причина за зеления сертификат.

150

До 165

преди 2 години

За да ни сравняваш с развитите държави, трябва и ние да сме развита държава.

149

шопендар

преди 2 години

на племе като нашето,всичко трябва да се налага ДОБРОВОЛНО-ПРИНУДИТЕЛНО

148

анонимен

преди 2 години

В развитите държави достигнаха 70/80% на ваксинирани.Бай *** обаче е вирусулог номер1 в Света и не иска да му инжектират"съмнителна течност"в тялото.Вчера бях на погребение на мой много добър приятел.Почина за 5 дни в интензивното от Ковид естествено неваксиниран.Остави жена и 3 деца.

147

Анонимен

преди 2 години

157 каква е възраста на тези в интензивното? Защото проблема у нас са възрастните хора. Те са около 2 милиона. И само 2% са ваксинирани. Човек на 80 като го хване обикновен грип и вече е с единия крак, а ако го хване и ковид, пиши го бегал. Ей това никой не обясни на хората. Ваксинирайте възрастните, за да не измират.

146

Анонимен

преди 2 години

Кацата не може да ни е излъгал. Той изглежда толкова честен, с честни шавливи очи, не мига с часове. Другите постоянно се заяждат и го изкарват че лъже, като шефа на Пирогов. Не може един министър да лъже толкова безочливо за нищожния сертификат и да си праща подчинените и свързани професорки по телевизиите. Вчера една такава се оплете в лъжи за конституцита, как не трябвало да се лъже и развърза торбата, да покаже тя как може.

145

Анонимен

преди 2 години

Насилствено васксиниране! Това е факт. Маркетинолози, продавачи на кренвирши ни заплашват от ефир, че няма да работим без ваксина. Някакви лели ни ръст глупости, че естествения имунитет не бил добър, че давал странични ефекти, но ваксината е панацея и няма никакви странични ефекти. Можело и алергични да си я бият нон стоп. Такива недоразумения ни облъчват по цял ден, а после защо не искаме да се ваксинираме. Защото не сме кренвирши и не сме расли по дърветата. Ей за това.

144

Чек

преди 2 години

Не може човек,който до вчера не е искал и да чуе за тези ваксини, днес да е със сертификат.С това пришпорване, хората се принуждават да отделят няколко стотин лева за фалшив сертификат, отколкото да инжектират някакъв съмнителен разтвор в тялото си. Реално от тези 30% вакс, истински ваксинирани са около 15%. Накратко- Кацаров твърди,че тези фалшиво ваксинирани са безопасни, а преболедувалите с антитела ,както и тези които спазват всички мерки за дистанция и дезинфекция, са опасни.

143

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖЕ като дърт ц-н. Според него, щом си ваксиниран, значи не носиш вируса и не заразяваш останалите, което се е откровена лъжа. Ваксинираните заразяват повече защото никой не ги контролира.