182

Лопатар

преди 2 години

Щом предадохте народа за пари от ваксини не заслужате и дори и ада!

181

До 191

преди 2 години

Не бе, слущайте *** от кварталната кръчма. Той знае най-добре и разбира от вируси, ваксини, обществено здраве, образование, политика, социология, педагогика, екология, конспирации, Бил Гейтс лично му е споделил плановете си...а, да...и бачка като гипсаджия на бате Хурчо.

180

Анонимен

преди 2 години

Не изглежда, защото не е :)

179

Анонимен

преди 2 години

До професорите, фашисти... По закона на Нютон... Сяко действие има противодействие.

178

Анонимен

преди 2 години

Лятото , когато беше време да идат до Гърция на море, всички търчаха да си бият ваксини, защото там се искаше и никой не се оплакваше, че ги карат насила. Сега , когато това се въвежда и у нас - ама карат ни насила. Ами тогава се гответе за локдауна тип "боко" - КПП-та по пътищата , затваряне на молове , училища, паркове, градини, даже изкъртиха пейките в парковете, за да не може никой да сяда... Това май го забравиха някои хора

177

Анонимен

преди 2 години

Йорданка Фандъкова преди колко дни се е била боцнала със втората доза ваксина, когато се оказа заразна, въпреки че има "зеления сертификат"?Ангел Кунчев и той? Преди малко ли се е бил боцнал, та и той заразен се оказа? Изобщо, проф. Богов, проф. Дяволов, проф. Христосов, проф. Мохамедов, проф. Аллахов, ще ми обясни ли някой проф(ан) смисъла на измислените "зелени сертификати", освен като цел за принуждаване към участие в медицински експеримент???!!!

176

Анонимен

преди 2 години

урсула фон лайден - плагиатка , мъжът и хайко медицински директор в оргенезис американска медицинска компания за генна терапия , тези ли хора да слушаме

175

мак

преди 2 години

Активистка Диана пак е на линия. Гласувай за герб, кой ти пречи. Остави хората да си изказват мнения, да не мислиш, че само твоето мнение е меродавно? И нали се сещаш, че не само бсп иска власт, а всички кандидати и партии, барабар с т.лупа и герб.

174

Анонимен

преди 2 години

света се е запалил от тази болест. Ваксинацията трябва да е задължителна. Ако стане война и трябва да се ходи на фронта пак ли ще ни се молят??? Стига глупости професоре. *** преподавай и не до ниво интелектуална нищета!!!

173

Анонимен

преди 2 години

никъде по света ваксинацията не доброволна съвсем. Някой доброволно се ваксинират други по принуда защото живота ги заставя. Даже тези които казват че се ваксинират доброволно също с принудени от нещо. Стига с това доброволно. Ваксинацията трябва да е задължителна.

172

555

преди 2 години

Пичове, никой няма интерес 2 години по-късно да сме със еднакви показатели по смъртност с останалите страни, ваксинирали се на 80-90% процента. Ние сме супер болна нация по изследвания. Няколко стотин хиляди не знаят, че имат диабет примерно. Обаче, видиш ли, супер болни, здравеопазване на една десета от западното и да сме равни по смъртност в пандемията. Иначе щяхме да сме рекордьори по ниска смъртност с работещо здравеопазване и ако водехме по-читав живот без толкова *** на масата и стрес.

171

...

преди 2 години

Проф.Момеков за ваксините: Страхът на хората зависи от тяхното IQ...

170

2021

преди 2 години

Всички знаем,че има много хора които преболедуваха но не са регистрирани .Когато настъпи първата и втора вълна все още личните лекари не изпращаха болните към ПСР ако не си в рискова група.Иначе казано болеста са прекарали около 2 милиона минимум.Та голяма част от тези хора сега са нито ваксинирани нито прекарали билеста ???Може да се провери колко диагнози има ОВИ за миналата година и тази.Голяма част от тези диагнози са Ковдид19.

169

Ха-ха-ха!

преди 2 години

Аз пък си изкарах фалшив, за да ви е гадно, да се гърчите в безсилието си да ми турите примката на врата. Ще ме хванете за дръжката.

168

Анонимен

преди 2 години

До 184 Знаеща Целия свят е подложен на Ковид Тероризъм. Нито идват от България, нито се вземат от българи решенията за локдауни, ковид паспорти и т.н. методи на ковид тероризъм, те се поръчват от централите извън нашата страна. Нашите поитици само слушкат и правят онова, което им се нареди! това е!. . . . . . . ЗА ПАРИ!

167

Диана

преди 2 години

До До диана Ха-ха-ха! Ти ли призоваваш за мислене, който сам не можеш да мислиш?! Първо кажи това на себе си, после се обръщай към другите, БСП! Бойко не го избираме защото е политик /Бойко не е политик, а държавник! Добър държавник, направил първите решителни крачки за извеждането ни от блатото, в което ни натопиха БСП!/Бойко го избираме за политик, защото нямаме политици - поне да имаме добър държавник, сме.ш.ко! При Бойко имахме по-малка смъртност при най-смъртоносния щам на ковид-а...

166

Мдаа

преди 2 години

Демек слушкат и папкат а народа кучета го яли

165

Анонимен

преди 2 години

Принудата е престъпление.

164

Анонимен

преди 2 години

Щом едно нещо е насилствено/принудително- значи то е погрешно.Два варианта няма.

163

Знаеща

преди 2 години

Целия свят е подложен на Ковид Тероризъм. Нито идват от България, нито се вземат от българи решенията за локдауни, ковид паспорти и т.н. методи на ковид тероризъм, те се поръчват от централите извън нашата страна. Нашите поитици само слушкат и правят онова, което им се нареди! това е!