138

Анонимен

преди 2 години

Ставайте и отивайте веднага да се ваксинирате, че заради вас, аз ще трябва да се ваксинирам. Утре в шест часа под строй да сте на опашките! Аааа!

137

Анонимен

преди 2 години

Няма ваксъри и антиваксъри. Излезте от фантазиите си! Има хора, деца, семейства. Има преболедували, здрави, болни с други заболявания, има бащи, майки... и тях ги заплашват, че децата им ще останат без препитание.

136

Гражданин

преди 2 години

Тея, ербап антиваксъри дето били много твърди и няма да се ваксинирват не са твърди а са бедни и нямат пари за кръчма! Да спрат да се трупат по мъжките гърди, а да си ходят по тяхните си барикади в собствените им умове!

135

Анонимен

преди 2 години

*** и отстъпници от народа си! И ония, които ни изнудват с отнемане на хляба, за който работим. И ония, които се хилят с плитките и глави! Само молове и кръчми им в кратуните, само това си плещят. Лоша карма за децата ви. Много лоша. От Бога срам нямате, страх нямате. Засрамете се!

134

Анонимен

преди 2 години

Тези държави, които се ваксинираха на 85 и 95% забравиха отдавна за вируса. Всичко отворено, мерки няма, ковид отделенията закрити . Едва ли ще ги достигнем някога , но поне ваксинираните ще бъдат защитени . Сами си скапваме икономиката, здравната система и се самоубиваме. Нищо ново под слънцето всъщност.

133

Чичо Ташо

преди 2 години

Брях колко докторя в тоз сайт бе. Сичкото образовано, начетено, грамотно. На третото ракия мозъчна операция прави през носа. Евала докторя. И да не забравите да ровите у сйато на Зукиту, че да има какво още да излезете у сайтовете

132

Анонимен

преди 2 години

Ако всичките чипчета от голямото шишенце скочат в една дозичка ко праим тогава останалите ще са прецакани бе...

131

Диря няма

преди 2 години

Почнеш ли един път с ваксина, няма край и организмът ти се скапва.

130

Мечо Кух

преди 2 години

Без значение кое точно е най-голямото постижение на медицината, смисълът и се корени в безкористното оказване на помощ на друго човешко същество. От милосърдие или дълг, не срещу заплащане.

129

Анонимен

преди 2 години

Леле пуснаха заразата масово с тия набодените. В третат доза е новия вариант.

128

Анонимен

преди 2 години

Един катастрофира, тежка мозъчна травма и хоп- ако не беше ковид смазания му череп щял да регенерира...Друг се напи, налета на едни бабаити. Простнаха го на земята с аркада, дойде брз.помощ, откараха го и хоп ковид....2-3 седмици карантина...А, на сутринта ни правиха и на двамата антигени и нищо.На другата сутрин ми направиха нов тест- нищо...

127

Анонимен

преди 2 години

Май някой манипулира лайковете от вътре нейсе.

126

Годината е 2025

преди 2 години

Обявяваме поредният 75ти локдаун..Грижим се за здравето ви..Без черният сертификат неможете да отидете до тоалетната..Предтекст- грижа за здравето ви

125

Анонимен

преди 2 години

Предполагам че една част са сервитьори от заведенията. Представете си какви бакшиши получават в бизнеса.

124

А, смятате ли

преди 2 години

С тези темпове, колко време ще е необходимо за да се постигнат заветните 70%.А по-високи са практически невъзможни, чисто технологично.Опашките са признак на задъхване дори и при тези.:)

123

Анонимен

преди 2 години

Най-големите постижения на медицината са антибиотиците и ваксините !!!Сами по себе си те са открити в момент,от който са спасили половината човечество от смърт.Трансплантации,стволови клетки,ДНК анализирани лечения и всичките тези съвременни медицински продукти на еволюцията ще станат пряко съпричастни към нас след 20 години.Така че,драги антиваксъри,колкото и да се пените и да съскате,нямате нито един аргумент срещу ваксините за К19.Вие сте ментета,а науката ви -самозванска !

122

Анонимен

преди 2 години

Можело значи :)

121

Анонимен

преди 2 години

Маааат ги яко с ваксини с изтекъл срок на годност.

120

Анонимен

преди 2 години

Снощи минах покрай едни кръчми дето ги правят по две три една до друга. Тъжно гледаха тук таме ваксинираните. Грозна картинка. Имах чувството че ме взеха за проверяващ и имаше нещо гузно в тия тъжни ваксинирани погледи в полупразните кръчми. Грозна картинка.

119

Анонимен

преди 2 години

Антиваксарите са предимно неуки хора. Но много врякат