20

Анонимен

преди 2 години

Божкеее, не може да бъде, голямо милеене за един турски кораб, чийто собственик и екипаж и стотинка не дават каква еко катастрофа би се получила. Да сте чули от тях да изразят съжаление, готовност за съдействие, поемане на разходи?

19

ал, къде сте?

преди 2 години

Ало, природозащитници, къде сте? По едно време бяхте много активни. кой ви затвори устата или какво? Къде е Тома Белев, нещо не му се чува гласа, да не е с9танал жертва на вируса?

18

Радев е вреден

преди 2 години

Корабът на България потъва под "вещото" ръководство на зелените чорапи. Целта са парите, а средството за постигането им е властта. 3 месеца торта се излива в морето и на никой не му прави впечатление. Придворните журналисти на падишаха и дума не обелват. И ще се питаме защо следващата година няма да има туристи. Радев и зелените чорапи са вредни за България. Дано повече хора го осъзнаят.

17

Лекарства за нос

преди 2 години

гледам тука неква статия, че го водели "потънал". явно телевизионера, ваканцуващ на мостика с инфекционист е допуснал грешка, и съответната гемия е "wrecked" тоест "разбил се", което, както писах по долу автоматично го изключва като плавателен съд.

16

Анонимен

преди 2 години

Странното е, че системата е цензурирала съкращението на морска администрация.

15

Анонимен

преди 2 години

Браво на разтоварващите екипи и на ***, че най-накрая заработи. Това се очакваше от самото начало. Да го разтоварят този кораб, за да не трови и да си съдят собственика за обезщетение по международните закони.

14

Лекарства за нос

преди 2 години

До Анонимен16 ..първоначалната идея явно е била да го конфискуват, после на търг и прочие. само че, ако в случая иде реч за застрахователна измама, екипажа най вероятно (не съм следил), е наводнил жизненоважни отсеци, и кораба по съвременното законодателство се води негоден за плаване. и греда.

13

Лекарства за нос

преди 2 години

До Анонимен ...а сабатон, дето имат рекламен договор с руски производител на компютърни игри, щели да пишат песен за генерал Вазов.

12

Анонимен

преди 2 години

Датчаните се оправиха зя 3 дена ние ще отиде 3 месеца... пропаднала балканска клoaка.

11

Анонимен

преди 2 години

В Холивуд ще правят филм за "Вера Су",чакат Леонардо Ди Каприо да потвърди участие.

10

Анонимен

преди 2 години

Един казваше, отгоре си да имаш някой лев, че ми трябват?

9

Анонимен

преди 2 години

И още нещо. Ако уреята попадне в храната на домашните животни (което пак става напълно умишлено), то тяхното мляко също ще е замърсено. Т.е. дори някой да не иска да замърсява млякото, което се продава по магазините, то сигурно пак има прекалено много урея, защото смеските за животните може да са замърсени. И никоя агенция не тества за това нещо. Всеки може да си пусне сам тест в някоя лаборатория, но струва 200-300 лв някъде.

8

Лекарства за нос

преди 2 години

До Анонименповишеното съдържание на урея в организма е причина да те включат на хемодиализа. ето, това нещо изтича в момента в черно море. зелените обаче не щурмуват кораба, като как щурмуваха строежите по морето за некой лев и безплатен кетъринг

7

Анонимен

преди 2 години

Отделно от това кабармидът, или урея, както му викат на Запад, е страшно вредно нещо за бъбреците. В Китай имаше случаи на жертви заради замърсени млечни продукти. Основно бебета. Пак казвам, няма държавна хранителна агенция, която да проверява никоя храна (вкл. и бебешки формули) за кабармид.

6

Анонимен

преди 2 години

Понеже в статията пише за карбамид, да ви кажа за какво се ползва. Когато се тестват мляко, млечни продукти, както и протеин на прах и бебешки формули, се тества уж за съдържание на белтъчини. Но тестът всъщност проверява само съдържанието за азот и на тази база се изчислява предполагаемото количество. Като се сложи карбамид, това увеличава азота и теста ще покаже много повече протеин, отколкото има наистина. Така може да имаш "мляко", което е вода и карбамид, а на тестовете да си покаже 3% прот

5

Лекарства за нос

преди 2 години

До Crystal ship у нас, дето на всеки втори телефона му звъни на саундтрака от "бригада", им се ще да е имало неква дивна конспирация. само че това не е първия случай с подобен кораб с подобен товар, и най вероятно от същия собственик. достатъчно е да напише човек в тубата "ship breaks in half 2020" и да види груби прилики с съответния инцидент

4

Crystal ship

преди 2 години

Това за зелените е ясно ,че сърбат зеле по 2лева на Витошка ,но кажете все пак какво стана с холандската лабораторията за метамфетамини на борда бря.....

3

Лекарства за нос

преди 2 години

До ВЪПРОСчиталищна работа, колко да се отчете дейност. кво толко. важното е по медиите да напишат "справяме се с кризата -ето, почна разтоварването". от декември натам да му мислят другите. то и времето ще се развали..

2

ВЪПРОС

преди 2 години

Браво , ама се чудя ?С три баржи 800 тона ?Това са 40 Тира , баржата събира до 5 тона и то на макс .Нещо ми звучи като във Филм от Холивуд ?Може и да се бъркам .

1

Лекарства за нос

преди 2 години

пробаха да открадат гемия дето собственика се опита да строши за застраховка, и един месец се влачиха по корем. като видяха, че не става вече разтоварват. квот изтекло - изтекло. зелените седят, сърбат кафенце на витошка и се готвят за избори.