44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "а тези, дето ги обещаха, не идват." Не са "обещани", а "договорени" и първите трябва да "дойдат" 2023та, а не сега.

43

Възмутен

преди 2 години

Тоя продажен чиновник най-вероятно това за васкините го е научил в Щатите докато е бил там на високоплатена безметежна задгранична командировка. Там все на добри неща ги учат. За справка - крадливата Елена.

42

Анонимен

преди 2 години

За васините е прав, но в конкретния случай има още две години до края на минималния срок за изследване на опасните дългосрочни ефекти - т.е. все още нямаме ваксина, а експериментална течност с неясни последици от използването й. И милиони задължени да узчастват в експеримента.

41

Асан

преди 2 години

Този нито е военен нито е доктор :)))

40

Анонимен

преди 2 години

Днес в онлайн обучението питаха децата какво означава поговорката "Всяка жаба да си знае гьола". Ще пусна на детенцето тази статия за пример.

39

Анонимен

преди 2 години

Свършиха ли проблемите с отбраната, че и този се изказа по здравето. Самолети няма, тези дето ги имахме започнаха да падат, а тези, дето ги обещаха, не идват. Няма да се кастрираме.

38

Анонимен

преди 2 години

Айдеее, тия почнаха да стрелят по населението.

37

д-р хп

преди 2 години

Айдеее...., тоз "юнак" стана спец по Вирусология!!! Е, че аз с кво съм по-лош от него в областа на вирусологията??? -))))))))

36

Antvx

преди 2 години

Боже, каква любов струи от любимите ни властници! Да очакваме ли включване и от земеделския министър с призив към селскостопанския *** как да бъдат отговорни и да се погрижат за здравето и живота си, поне докато са в обора, хм?....

35

Зозо

преди 2 години

....Един по един, всички те попаснаха под властта на Саурон, но имаше и някои, които се опълчиха...

34

Анонимен

преди 2 години

Е, как може? Кой е тоя?

33

Щом военнослужещите

преди 2 години

ги "призовават", а не ги ЗАДЪЛЖАВАТ, направете си извода, колко Gнусна и MиRизлива е тая схема с ваксините! На никой политик по света не му стиска да подпише документ за ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ. Използват банд Итски и реке Тьорски методи на принуда и изнудване. Основни бурмички в схемата е оная невест Улка фондерлайНен и абисинеца от СЗО-то. Господ бави, но не забравя!

32

Бай Хуаей(о)

преди 2 години

До За двама истински: Да допълня, освен че са поемали отговорност в професиите си, те са демонстрирали ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОК МОРАЛ, който ги отделя от останалите хора в друга категория - тези, които ще седнат отдясно на Христа.

31

Анонимен

преди 2 години

Започнаха като в Русия: "другаре, не е задължително, но хайде да не срамим Пратията, Отечеството и Вожда, че нали знаете какво става с посрамилите се, особено пред Вожда?" :)))))

30

Анонимен

преди 2 години

АТАКАТА ВЪРВИ ПО ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ, ОЧАКВАМ УТРЕ РАШКОВ ДА ПРИЗОВЕ МИЛИТАТА.

29

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

този защо не си е подал оставката, защото няКОЙ разбра ли дали за убития ст. лейтенант Тодор Манчев е установено КОЙ е възможния извършител или като с изтребителя трябва децата на офицерите да съдят държавата, въпреки че си има конкретни длъжностни лица, които са длъжни да ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ, а да не би хунтата на фърчилото може да бъде безнаказана

28

Анонимен

преди 2 години

Ваксините да, а препаратите срещу грип?

27

Анонимен

преди 2 години

Айде нема нужда, че и без това армията ни е една шепа хора! Още може да се намери клипа с ваксинирането на индийската армия как падаха и ги изнасяха.. Ама те са много, докато в нашата армийка ако изтрепеш такова количество хора просто ще изчезне!

26

Анонимен

преди 2 години

ДА РАЗКАРАМЕ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ!

25

До 26

преди 2 години

Аз съм с IQ 135 от Менса, но не съм убеден. Проверете всички факти, навържете нещата логически и ще си промените мнението. А може да прочетете 1984 на Оруел.