64

Случаен минувач

преди 2 години

Математическа теорема: Всички военни са ***. Доказва се чрез опровергаване на отрицанието й. Нека допуснем, че в множеството на военните има 1 умен елемент. Той ще спазва устава, но понеже е умен, неминуемо ще попита колегите си: Другари, защо ходим с униформи по улиците? След което ще бъде изключен от множеството на военните за обсъждане и неподчинение на устава и множеството на военните ще се състои пак само от *** елементи. Теоремата е доказана.

63

Анонимен

преди 2 години

Военният министър: Ваксините изкореняват опасните болести ::::::::::: ::::::::::: ::::::::::::::: Няма ли кой да информира военния министър, че нито файзер, модерна и прочие са ваксини, нито ковид е реално опасна болест. Ама пък, как му "отива" на един военен министър приказката за компютрите и компотите.

62

Анонимен

преди 2 години

Абе те ваксините НАИСТИНА изкореняват опасните болести, само дето това, с което напъват да ни бодат повсеместно, периодично и вечно НЕ Е ВАКСИНА. Идеята и ефектът на ваксините е да предпазват от заразяване и боледуване, а този "препарат" (както самите производители го наричат) доказано нито предпазва от заразяване, нито от предаване, нито от боледуване.

61

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ СИ ОСТАНА В АРМИЯТА И СЛЕД ПОРЕДНИЯТ НЕУК МИНИСТЪР...

60

Анонимен

преди 2 години

ако можеше досега щяха да са измислили ефективна ваксина срещу грип да не говори за всички ваксини.

59

Анонимен

преди 2 години

Послъгваш за бащата на колежката, но няма да ти кажа по какво си личи, че лъжеш.

58

Анонимен

преди 2 години

До 10 Това го кажи на колежката ми дето преди дни погреба баща си починал д тромбоза след ваксинация! Изправи се срещу нея и тя ще ти каже какъв е моста и каква е буйната река! Ваксинирай се, вземи си наградата смартчасовника и гледай как тиктака...

57

Марси

преди 2 години

Не бъркайте ваксините ,които са използвани от близо 100 години с нещо ,което е ново ,разработва се от над 20 години и не е използвано повече от година! Защо не е използвано преди това срещу други болести? Защото ги е било страх от развитие на автоимунни заболявания! В момента тече експеримента и ще се разбере след години,какъв е ефекта. За никоя ваксина преди не съм се разписвал ,че освобождавам от отговорност фирмата производител!Бъдете здрави!

56

Айде

преди 2 години

сега и този господин прокламира за отровните субстанции....и призовава военните да си направят хараки, за да няма кой да пази България...и е много неинформиран исторически...Първо да се информира за DARPA и после да кара хората да се осакатяват...

55

Анонимен

преди 2 години

И калашникът също изкоренява всякакви болести.

54

Анонимен

преди 2 години

Поредното доказателство, че когато господ е раздавал акъл военните са били под моста на учение.

53

Анонимен

преди 2 години

Повечето военни имат опростен начин на мислен, за по-лесно проследяване на логиката. При военния министър и този начин на мислене липсва.

52

?

преди 2 години

Коя точно болест е изкоренена от ваксините?

51

Анонимен

преди 2 години

Ко?Не!

50

Анонимен

преди 2 години

Този в качеството му на военен министър ако притежава лично оръжие, е по-добре да го използва, в ъгъла на кабинета, в слепоочието.

49

Щирлиц

преди 2 години

На кого му дреме,дали ще се тровите с ....ваксини?

48

О хо хо

преди 2 години

ОЩЕ ЕДИН НЕВЕЖА!!! НИТО ЕДНА ЕПИДЕМИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗКОРЕНЕНА С НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА " ВАКСИНА"!

47

СС

преди 2 години

тоест винаги сме били опитните зайчета......тогава дали са разписвали някакви декларации, че ми е любопитно...

46

Анонимен

преди 2 години

Кажи на детето ти ,че военната редакция на поговорката е с продължение "да си знае не само гьола, а мястото в него, реда,силата и честотата на квакане.За неизяснените въпроси да се обръща към щъркала"

45

Анонимен

преди 2 години

Човекът, който замаза и прикри самолетна катастрофа, вероятно даже убийство, седнал да говори за съвест. Ти трябваше отдавна да си си подал оставката и да си отгърмял в миманса.