70

Случаен минувач

преди 6 месеца

Математическа теорема: Всички военни са пpocти. Доказва се чрез опровергаване на отрицанието й. Нека допуснем, че в множеството на военните има 1 умен елемент. Той ще спазва устава, но понеже е умен, неминуемо ще попита колегите си: Другари, защо ходим с униформи по улиците? След което ще бъде изключен от множеството на военните за обсъждане и неподчинение на устава и множеството на военните ще се състои пак само от пpocти елементи. Теоремата е доказана.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Военният министър: Ваксините изкореняват опасните болести ::::::::::: ::::::::::: ::::::::::::::: Няма ли кой да информира военния министър, че нито файзер, модерна и прочие са ваксини, нито ковид е реално опасна болест. Ама пък, как му "отива" на един военен министър приказката за компютрите и компотите.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Абе те ваксините НАИСТИНА изкореняват опасните болести, само дето това, с което напъват да ни бодат повсеместно, периодично и вечно НЕ Е ВАКСИНА. Идеята и ефектът на ваксините е да предпазват от заразяване и боледуване, а този "препарат" (както самите производители го наричат) доказано нито предпазва от заразяване, нито от предаване, нито от боледуване.

67

Анонимен

преди 6 месеца

ЩЕ СИ ОСТАНА В АРМИЯТА И СЛЕД ПОРЕДНИЯТ НЕУК МИНИСТЪР...

66

Анонимен

преди 6 месеца

ако можеше досега щяха да са измислили ефективна ваксина срещу грип да не говори за всички ваксини.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Послъгваш за бащата на колежката, но няма да ти кажа по какво си личи, че лъжеш.

64

Анонимен

преди 6 месеца

До 10 Това го кажи на колежката ми дето преди дни погреба баща си починал д тромбоза след ваксинация! Изправи се срещу нея и тя ще ти каже какъв е моста и каква е буйната река! Ваксинирай се, вземи си наградата смартчасовника и гледай как тиктака...

63

Марси

преди 6 месеца

Не бъркайте ваксините ,които са използвани от близо 100 години с нещо ,което е ново ,разработва се от над 20 години и не е използвано повече от година! Защо не е използвано преди това срещу други болести? Защото ги е било страх от развитие на автоимунни заболявания! В момента тече експеримента и ще се разбере след години,какъв е ефекта. За никоя ваксина преди не съм се разписвал ,че освобождавам от отговорност фирмата производител!Бъдете здрави!

62

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя изглежда също толкова откачен като кунчо, бай шиле, витанката, мангърката, годжи и подобните. Запазете го. Кефи.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Не знаех че болестет имат корени.

60

Айде

преди 6 месеца

сега и този господин прокламира за отровните субстанции....и призовава военните да си направят хараки, за да няма кой да пази България...и е много неинформиран исторически...Първо да се информира за DARPA и после да кара хората да се осакатяват...

59

Анонимен

преди 6 месеца

И калашникът също изкоренява всякакви болести.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Поредното доказателство, че когато господ е раздавал акъл военните са били под моста на учение.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Повечето военни имат опростен начин на мислен, за по-лесно проследяване на логиката. При военния министър и този начин на мислене липсва.

56

?

преди 6 месеца

Коя точно болест е изкоренена от ваксините?

55

Анонимен

преди 6 месеца

Ко?Не!

54

Анонимен

преди 6 месеца

Този в качеството му на военен министър ако притежава лично оръжие, е по-добре да го използва, в ъгъла на кабинета, в слепоочието.

53

Щирлиц

преди 6 месеца

На кого му дреме,дали ще се тровите с ....ваксини?

52

О хо хо

преди 6 месеца

ОЩЕ ЕДИН НЕВЕЖА!!! НИТО ЕДНА ЕПИДЕМИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗКОРЕНЕНА С НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА " ВАКСИНА"!

51

СС

преди 6 месеца

тоест винаги сме били опитните зайчета......тогава дали са разписвали някакви декларации, че ми е любопитно...