46

Vol'Jin

преди 2 години

Няма да се плашите: До края на Сюрреалистичната година, който е през март остават само около 5 месеца! До тогава много вода ще изтече!

45

Логан Нюуел

преди 2 години

"Някой да ми е виждал героя? Да онзи герой с главното Г?""Добре ще перефразирам - някой да е виждал чистача ни?""Не че имам носталгия по "Добрия Уил Хънтинг, ама си ми трябва чистача"Последно като го видях каза, че ще праща 300 квадратни метра - Application form! Каза, че и чистачите обичат да летят на самолет!

44

Виктор Антонов

преди 2 години

Две хубави дами ми казаха сладко:"Елате в нас утре на чай!"Чудесно! Невиждано! С почести редкиизпратен бях чак до дома.Министри, царе и придворни кокеткими писаха мили писма.И ето ме: важен, блестящ, елегантен,богат като истински Крез!И знам аз: крадец съм, лъжец, спекулантин,безчестник; но винаги с чест!"И Дявола млъкна. Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен,и пускайки пушек на синкави ленти,прониза ме с поглед зелен.

43

Vol'Jin

преди 2 години

В живота си нивга не бях се надявална толкова мил комплимент:покани ме Дявола старият Дявол дома си на чашка абсент.Но щом простре ръка душата ти да вземе,тя в миг ще се смути:Всесилникът Живот преварил я навреме и ти отдавна без душа си ти!По нея се усмихват в колесниципрестъпници, пигмеи и царе,а дните в едноцветни върволициотлитат, като непознати птици,над нейното нестихващо море.

42

Vol'Jin

преди 2 години

И реши дявола тая година есенния си бал да го направи във Велико Търново и покани мен и моята гордост на него!

41

Vol'Jin

преди 2 години

Та Логан Нюуъл направи същата грешка навремето, която му струва към един милиард,но той е гений - изкара пет милиарда след това.Но ето пример за български ***-Виктор Антонов-на червен килим влизаш при двата гения на 20 век-Логан Нюуъл и Харингтън.Дават ти екип и брилянтен енджин и екипа се сцепва от бачкане за да обереш лаврите и да напуснеш компанията.Но аз не съм главен асистент доктор Тодор Овчаров, аз съм общинче,смляно от бой заради,че е от семейство на активен борец,който спасявал хора

40

Vol'Jin

преди 2 години

Това, което предизвиква отмъщението е виждате Тодор Овчаров - улично ***, сувенирни, събрало малко пари и си купили мястото, а 8 по-читави от него под асфалта, като семенца на дърво. Сега под сянката на кое дърво искате да бъдете е маловажно... Държавата не трябва да толерира богати глезени копилета, а талантливи други, защото парите не правят човека. А Ваньо не знам дали ще ме разбереш ама много малко хора им отиват парите тия дни. Логан Нюуъл направи същата грешка - взе богато недоносче...

39

Vol'Jin

преди 2 години

Ех тоя аутокорект!Отмъстително до мозъка на костите му копилееее! България щеше да се казва Сакскобургия! И за какво биха могли ВТУ да ми дължат 5000 BGN.За неспазване за закона за висшето образование - и стария и новия - виж кво пише гл. ас. др. Тодор Овчаров и понеже останалите осем не са си платили докторска такса на ВТУ и на журито, ама са на гранична година ВТУ решават да го *** на 8 не на 1 от най-читавите си алумни!

38

Vol'Jin

преди 2 години

За това назначение преди десет години главата на един от двамата, а вероятно и на двамата ще падне!Наричат ме : Отмъстително до мозъка на костите му ***.Виж сега без отмъщение нищо хубаво не се случва на тоя свят, Великобритания не напуска САЩ и те остават колония, Лудия кон не скалпирва Къстър, България щеше да се казва Сакскобургите досега ... А на мен и на още седем човека нямаше да ни дължи ВТУ по 5000 лева.

37

Vol'Jin

преди 2 години

А слушай сега десните полукълба на двете копилета гл.ас.Тодор Овчаров и Доцент Младен Младенов! Ако можеха да говорят:Младен "Голяма беля направихме някога, прецакаме осем човека по-добри от лъжливото Овчарче"Тодор"Пред тия копилета немах шанс аз единствения начин беше да навия Галя и да бутна пари на Младенов и Бочев" Галя "Е Тошко е много силен сега и чаровен!"Лазаров "Не защитих правилния човек"Бочев "Трябваха ми малко джобни.И това ми били държавни служители отговарящи за бъдещите учители!

36

Гошо

преди 2 години

До АлексТой не се бъзика бе той направо си го е...е и пошляпва

35

Гошо

преди 2 години

Идрис признава, че може би не би се опитал да напусне Сирия, ако автократичният лидер на Беларус Александър Лукашенко не беше предложил нов, очевидно по-безопасен маршрут Е браво ,а сега каже и че Лукашенко обикаля из Тарамбукария и агитира а и финансира емигрантите

34

Христо Христов

преди 2 години

Лицемерните ес вле'чуги не искат да сърбат попарата дето сами я дробиха в Афгонистан.

33

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да си кажем истината

32

Анонимен

преди 2 години

Като уб.ият мюсюлманин- сириец, турчин арабин, иранец, кюрд е ДОБРЕ и за него и за нас, българите.. За мюсюлманина е добре, щото го пращаме направо при техния бог.... А за нас, българите е ДОБРЕ, щото се отърваваме от Ислямската змия и тоя арабин, повече НЯМА да напада на БЪлгария и да ни ВРЕДИ, да КРАДЕ, лъже..... А и като уб.ият арабина, РАЗЧИСТВАТ и всякакви ВИРУСИ.

31

Анонимен

преди 2 години

ЕС не е моята държава, не изпитвам никаква и търпимост към тран.., лес.., ге.., а тези, Оооо Тервел, оооо Крум, вие показахте, че пътят към Вековното дърво, от което е слязъл Тангра е пропит с кръв, ооо Тангра, Бог на кръвта, позволини да се изправим още веднъж само, както през 717г., и да накажем неверниците

30

Анонимен

преди 2 години

имат по 12 хил долара и били бедни.. че колко българи имат по толкова пари свободни?

29

Прав им път!

преди 2 години

Имаме други проблеми! Не са ни важни!

28

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Сирийците са големи гяволи. Като се смесят с руските бежанци на границата не можеш да разбереш кой какъв е и така минават между капките.

27

Анонимен

преди 2 години

Погледнете снимката! Виждате ли жени и деца? Всичките добре подбрани от Путин и насочени към Европа да правят терористични актове.Афганистанците ги прекарват, хранят през цяла Русия и ги връчват на Лукашенко да ги бута нощно врмее през границата с ЕС.