66

наблюдател от ООН

преди 2 години

Бреййй...тцъ...тцъ...разплаках се...

65

Валерия

преди 2 години

Глобалният ред на эапада унищожи държавите и националният суверинитет на народите!!! Наводни континента с аборигени и това е непростимото!!! ЦелиятXXI ви век ще е време на жестока борба эа идеята эа бъдещето!!!Държави и етноси ще бъдат беэпощадно эачеркнати от историята!!! Векове на тъмнина - епохата на кръвта и мрака!!! Досегашните морални принципи отдавна са на СМЕТИЩЕТО эаменени с някакъв "либералиэъм"!!! Тотално дебелиэиране на човечеството!!!

64

Не ни пука!

преди 2 години

Имаме си други проблеми. Тея отиват на гости на Меркел! Заслужиси го бабето! Да се оправя!

63

1-н

преди 2 години

Защо при неверниците, защо? От Ирак е по близко до братските ислямски държави...

62

Брилянтно!

преди 2 години

Само да питам тая книга предизвикателство за кой мъж ще успее да ви затапи ли беше или допълнителен източник на приходи за психиатъра ви играчка, който му се случи инцидент на пътя!

61

После разбира се:

преди 2 години

В задачата се пита къде един барон е сложил едни бели пари придобити чрез големи бели. Поставения въпрос е много належащ, защото той е доста поумрял и няма как да се придобие тази информация.После стигаме до братовчедката от унгарски произход на Симеон 2 и нейното загробено състояние.Не знам дали ме разбирате госпожица Хаят!

60

След тях:

преди 2 години

Идва ред на едни поставени лица с едни банкови сметки и Еди барон изпрал едни черни пари и ги направил бели, което е игра на думи бели пари и големи бели!!

59

После идва ред:

преди 2 години

На още двама калпави актьори единия с пиратска превръзка на окото, другият никой не го е виждал!

58

Айде сега подробност

преди 2 години

Първото момченце дето си отива днес в този театър и игра на котка и мишка е един тежък осеменител! Госпожица Хаят обича пионки, той също ... И нейното предизвикателство на интелекта е нещо много посредствено!Никога не подценявайте интелекта на противника госпожица Хаят, че току виж случайно гръмнал камък паднал от някое хълмче се сблъскал с предното стъкло на автомобил по магистралата движещ се с голяма скорост оставяйки дупка в стъклото и в гръдния кош на единия пасажер!

57

Госпожица Хаят

преди 2 години

Вижте сега и на мен и на вас ни е ясно, че съвременната социална и икономическа структура създава индивиди от сорта на описаните от вас! В едно убунту племе това не може да се случи и ту разбира се идва грешката в теорията ви ... И още по-лошото, че колкото и да е високо Айкюто ви ще стигнем до репликата:"Как можа примитив като тебе да ме хване!"Въпроса е госпожица, че искам вашите момченца да развалят каквото са направили тук под ваше наставничество...

56

Кристофър Хаят

преди 2 години

Е всъщност момиче!!! Това е големият смях!И то коя!

55

Разбира се:

преди 2 години

Има изключения от правилата на господин Хаят... И за тия изключения става на въпрос...

54

Значи....

преди 2 години

Аз съм го казал много пъти с твойте камъни по твоята глава най-боли... И тук стигаме до екзистенциалния въпрос - знаейки, че някой е заел мястото ти и той се прави на теб и всички го възприемат за теб що пък да не пласираш няколко твой камъни дето ще ударят the copycat, а не теб, защото на него много му се е искало да е на твоето място, платил си е, получил го е и после!Payback is a bitch!

53

Виж сега:

преди 2 години

Кой точно е мозъка на операцията и изпълнителя е много неясно, както е наясно как някой хора им се разминават атентати, убийства, тупкане на цял народ и законите му. А до това колко си сигурен е едно, това дето може да докажеш е съвсем друго! 14 години мамка му щяха да идат на кино заради джебчииство!

52

А за онова ли?

преди 2 години

Виж сега ... Имало едно време един студент много начетен , обичал да чете книги като "Кошерът на Хелстрьом", но друг един студент казал: Ще ми я дадеш ли тая книга! И първият след като я прочел му я дал ! Сега ако става на въпрос за нацисткият кошер тип Менгеле наречен Сакскобурготски мисля, че трябва да питаш колегата и отговора ще е: И да го питам и да го не питам, той нищо не знае, но съм 100 % сигурен, че ти си го планирал, ти си ги изработил и ти си виновен за преждевременната им кончина!

51

Което пък

преди 2 години

Те кара да се замислиш защо отоманците позволявали на раята само на сватбите да са облечени пъстро и шарено!

50

И в тази разлика

преди 2 години

Фундаментална между запада и изтока да знаеш, че изтока е по-прав, но пак опираме до дуалистично възприемане на реалността. Припомни си вица за момчето, момичето, пуканките и годежния пръстен! Което те кара да се замислиш за много неща! Защо пък младоженците в източно влияние са облечени пъстро и шарено като за празник!

49

Бялото

преди 2 години

На запад се приема като цвета на живота и невинността, черното на траура и смъртта, което е странно защо на сватбата младоженеца е черно (свърши ми живота) , булката е в бяло (започва ми живота *** ще гърби всичко) ...

48

Черното

преди 2 години

На изток се възприема като цвета на живота - акумулира енергия и излъчва топлина. Бялото от друга се възприема като цветът на смъртта - всичко отблъсква, не взаимодейства с никой!Каквато и свобода да искаш след каквото направи няма да я получиш!

47

Свобода !!

преди 2 години

Не на черният сертификат..НЕ и не и не !!