28

й

преди 2 години

Тоя пак се е ....

27

Анонимен

преди 2 години

Тука некакъв напълно неосъзнат расист пише пълни глупости едва ли не от първа инстанция.

26

Анонимен

преди 2 години

Кога човекът, избягал от Африка, е станал бял? Белият човек е произлязъл от черния човек...........

25

Анонимен

преди 2 години

Само чернокожите от Африка са истински 100 процентови Хомо Сапиенс. Европейците и азиатците имат 3 процента неандерталска кръв и гени...........Белите и жълтите са хибриди................

24

Black and yellow

преди 2 години

Аз да кажа моите впечатления. Жълт да открадне, да лъже или да лентяйства нв съм видял. Може да не са приятни на някого, но си мълчат и работят. За другите не можем да кажем същото. Срещу жълтите също има настроения в САЩ, но не съм видял да хленчат. Поддържат се помежду си, защото не са глуппави и знаят, че могат да разчитат само на себе си.

23

Додо

преди 2 години

В денят, в който се изправи пред Създателя, този жалък, долен червей ще отговаря за мерзките си дела.

22

Анонимен

преди 2 години

Този ай съвсем изплиска легена... Ужас...

21

Киро Х

преди 2 години

Тази празна черупка от човек - Джо Биден - педофил, кариерен измамник, лъжец и най-долен буклок е вече в степен на абсолютна и кохерентна неадекватност и само повтаря като папагал онова, което му шишат на Кю-то от централата на Злото. Това по-скоро е гавра с полутруп.

20

ПроСоТо

преди 2 години

тоя алцхаймер сигурно ще бъде линчуван...Що за "изказване" е това?!..Та той не се ли усеща,че първо НАСАЖДА РАСИЗЪМ,наричайки хората .."бели расисти"..?..И второ:..-Щом има "бели",значи има и ЧЕРНИ расисти!!!..Иначе вехтаря щеше да спомене САМО "расисти"..Споменавайки "цвета",вече е ПОДПАЛИЛ ИСКРАТА на барута на "ДРУГИТЕ","НЕ БЕЛИТЕ"..С какво всъщност си играйка Търкалящия се по стълбите?!

19

Додо

преди 2 години

В модерният свят има само един-единствен вид расизъм, и той е срещу хората от Европейската (неправилно наричана бяла) раса и Християнската религия. Всичко друго е лъжа и пропаганда, отново наливаща вода във воденицата на расизма срещу Европейската раса.

18

Анонимен

преди 2 години

Може да ви е смешно, но на българите през ВСВ , когато са се опитвали да им обясняват какво е това ''расизъм'' и те се пулили и така не разбрали за какво им говорят, расизма и към бели и към жълти и черни,червени, се създава изкуствено от определена група хора и за лични цели и изгода!

17

Натовеца

преди 2 години

педо байдъна пак с поредната диментирала мозъчна повърняяяя!Едно не може да се отрече на на ФАщ опредлено "избират" президенти които осигуряват доволен сеир за нормалните хора!

16

Има данни

преди 2 години

В Харвард има расови квоти. В противен случай жълтите, по-конкретно китайците, ще са повече от половината. Ако се гледат само постиженията. Просто работят повече. Ако решаваш средно 12 часа задачи, а белият три, няма как да не станеш по-добър. С такава трудова етика скоро ще са първи във всичко. И на белите няма да им остане никакво конкурентно предимство освен расизъм. Черните обратно. Имат квоти да влизат по-лесно. Иначе единици ще успеят. Мързелът ги мъчи много. Добре, че не боли.

15

Анонимен

преди 2 години

Разбира се ,че няма превъзходство на бялата раса държавите в Африка и Латинска Америка са супер уредени и ахаа ,да задминат по жизнен стандарт Германия и Франция,САЩ и Канада и другите бели държави от които бледоликите започват да се изселват към Африка и Южна Америка!

14

Христо Христов

преди 2 години

Затова белите в престижните университети са под 35% при средно 65% от населението в САЩ. И когато Тръмп искаше да ги разследва, Байдън спря разследването.

13

Расизъм

преди 2 години

Жълт друг освен дуг жълт на работа не наема. И сервитьорките в китайските ресторанти ВИНАГИ са китайки!

12

Тероризъм в България

преди 2 години

В България банди близки до Борисов са въвели Смъртна присъда срещу неудобни!Не става ясно как още не са ни изключи ли от ЕС, та чак и помощи ни дават!

11

Анонимен

преди 2 години

*** манипулират лайковете политкоректно...

10

Анонимен

преди 2 години

Black Lives Doesnt Matter!

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя дементирал старчок още ли говори?