48

Мдаа

преди 2 години

Деменция

47

Анонимен

преди 2 години

Защото са по-умни и образовани от черните расисти? Ето че белите пак превъзхождат останалите.

46

Анонимен

преди 2 години

Големия фен на Байдън и анти тръмписта Алек Балдуин е застрелял жена и още един човек. жената е починала.

45

fact

преди 2 години

кое?СЕ ЕДНО ДА КАЖЕШ, че белите заселници са най-голямата заплаха за плантциите.а без тех нема да има нито плантация, нито щати.

44

Хюго Бос

преди 2 години

Необолшевиките в действие. Отврат.

43

Анонимен

преди 2 години

Тоз дали помни кво е ял вчера?

42

Петърчо

преди 2 години

Боксовата легенда Мохамед Али в едно интервю казва много шокиращи неща относно въпроса с расите и човек ако за момент забрави че е афро-американец и мюсюлман ще се види в чудо. Не съм чул някой да се е опитал да го "cancle"-не заради тези негови виждания които всеки може да чуе стига да се разрови из Ютюб. Не казвам че е прав (не е) и все ми тая какво ще си помисли някой за него ама виждам двойни стандарти що се отнася до схващането у някои хора относно това какво е расизъм и какво не.

41

Петърчо

преди 2 години

Че само бели ли са расистите? То както е тръгнало в САЩ скоро Байдън не от деменция ще забрави за думата "расисти" в това изречение и ще се окаже че белите са най-големите терористи независимо дали са расисти или не. Да кажеш че "белите расисти" са терористи а да забравиш че расизъма не познава раса пол и религия също е расизъм. Когато това се вгнезди в главите на американските демократи и либерали чак тогава ще можем да си говорим за борба със расизъма която аз лично напълно подкрепям.

40

Анонимен

преди 2 години

свекър ми е с Алцхаймер и деменция.има Телк и е НЕДЕЕСПОСОБНО ЛИЦЕ с ОГРАНИЧЕНИ ПРАВА за вземане на решения.а този болният от същото го направиха президент на САЩ.превърна Америка в посмешище.

39

Анонимен

преди 2 години

34 прав си че белите и жълтите имат неандерталско днк, а черните нямат такова. Допълнително жълтите са се микснали с още един прачовек така от генетична гледна точка имат повече материал от белите... странното е защо винаги белите са на прицел обаче като дойде темата за расизма... то не че има такова нещо като бял, черен и т.н. всичко е яко микс...

38

Анонимен

преди 2 години

До до Додо - Брат - европейска и християнска се пишат с малка буква!!!!

37

IQ 3.14

преди 2 години

дедо е толкова неадекватен, че всичко почва да прилича на неква много груба дезинформация. щото, видимо учЕнте им си работят, и никой не каза, че е отменена програмата за превъоръжаване.

36

Олеле

преди 2 години

Тоя пак го прихванаха !

35

SS

преди 2 години

Аз също вярвам в превъзходството на бялата раса ! И никой не може да ме убеди в противното.

34

еврогей от ГерП

преди 2 години

До Мариятакова е нивото Началника :)

33

Анонимен

преди 2 години

Моля не пишете не научни глупости за расите. Падате на нивото на американците.

32

Анонимен

преди 2 години

Хайде да видим у нас кой има полза от расовите ограничения. Мисля че всичко е ясно. Едни работят а други се размотават по моловете...

31

ББ

преди 2 години

така е г-н Президент,Конгреса на САЩ бе атакуван от бели фашисти и националисти,насърчени от Тръмп и финансирани от путин през ДБ!...това четем и виждаме в мрежата!САЩ е време да пренаредят приятелствата си,...ЕС все повече се оказва вреден и зависим!...прекалено много..."демокрация" от която се възползват...мафиоти и зли хора,Демокрацията е...осъзната нужда...отговорност,съзнание...Бог да пази САЩ!

30

Този

преди 2 години

най-накрая направи доброволни самопризнание за дейността си

29

Додо

преди 2 години

Let's go Brandon!