68

God bless the US

преди 2 години

САЩ са най-великата страна - люлка на цивилизацията и майка на cъвремення свят! Go USA!

67

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата терористична заплаха сте вие, либерастичните комунисти и неофашисти. За вас е определено специално място, мила ми тоалетна чинийо.

66

...

преди 2 години

Ммммдааамм 40 баби, 3-*** друсани и 300 селяни се разходиха из Капитолия и на всички стана пределно ясно, че те са най-голямата заплаха за света. В смисъл прогледнете талибаните нищо не направиха, саудититците нищо не направиха, турците не се бият с никого. ОБАЧЕ БАБИТЕ ХОДЕЩИ С ТРОМАВА ПОКЛАЩАЩА СЕ СТЪПКА ОЧЕВИДНО СА САТАНАТА СЛЯЗЪЛ НА ЗЕМЯТА!

65

Селския бек

преди 2 години

Ще го пратим при черните расисти да му пръснат дър тата ду пара

64

Анонимен

преди 2 години

А черните растите не са.Поредната дискриминация.

63

На сутринта

преди 2 години

На Байдъна му предлагам да се разходи късно вечер заедно с Камилата в някой от градовете на бившата ЮАР и ако на суринта е жив,а Камилата неизнасилена... ,пак ни разкажат за белия расизъм.

62

БРЦК

преди 2 години

Мислете за нашия воденичен камък така наречения шофьор на самолет Радев. И той ги върши същите продаде ни на Сороспиите от САЩ

61

БРЦК

преди 2 години

*** педофил сатанист Байсган тласка САЩ към разпад чрез война бели срещу черни . Подло моля за извинение сатаната защото той просто си върши работата а Байсган се забавлява в случая

60

Интересно,

преди 2 години

кой бял според Б. НЕ е расист? Предполагам, че примерно аз, който ще попитам колко бели загиват от ръцете на църни бандюги за година, и обратно - колко църни са станали жертва на бели катили за същото време, веднага ще покрия критериите на "чудото" от снимката за "бял расист-терорист"...

59

До 59

преди 2 години

Путин е един бандит, издигнат от руските тайни служби и олигарсите, за да им защитава интересите. Да не говорим, че е откровен българофоб и го е доказвал неведнъж. Ако си готов да пренебрегнеш фактите, заради русофолските си наклонности, значи си абсолютен глуппак.

58

Анонимен

преди 2 години

хахах

57

Анонимен

преди 2 години

След някоя друга година ще сменят Дай Бен с рижавата откачалка и всичко вече е изхубено! Трябва нова ориентировка!

56

Анонимен

преди 2 години

Все си мислех, че Байдън е изперкал, но това му изказване вече минава всякакви граници на нормалността!

55

Анонимен

преди 2 години

Когато отидете да гласувате, пак помислете, дали това са ценностите, с които искате вашите БЕЛИ деца да растат и живеят!!! Между Байдън и Путин, изборът в ясен - вторият никога не говори кнесофобски и не базира политиката си на расови или културни различия! Расизмът е върховното оръжие на американската власт и основна западноевропейска ценност!

54

Мдаа

преди 2 години

Трябва му трета доза ваксина

53

Анонимен

преди 2 години

Истината е че черните искаха да ни претопът и да си саздадът тяхна чиста нация и да ни поробат да работиме за тях да станеме малцинство да ни командорат защото те са колонизатори,расисти,и долни експлоататори,не може ти да не работиш и да не се развиваш умствено и духовно а да се множиш като заици.

52

Анонимен

преди 2 години

Черните хора са по големи расисти от белите,защото са по примитивни,по точната дума не е расизъм а "завист", завиждат ни белите хора са по предприемчиви и образовани,зависта че имаш нещо повече от другия,а тои не може да го има и започва да ревнува,но е факт че и от двете нации има хора къде изпъкват над останалите,черните хора ни избиват не ния черните,опитаха се да ни претопят,те крадът лъжат и продават наркотици,те правят деца за да взимат пари.белите по бързо се зарвиват това е моя теория.

51

Анонимен

преди 2 години

А черните расисти по-добрили са? Правилно е да се каже, че расизмът е нещо недопустимо защото деленето на расистите по цвят също е расизъм.

50

Дядо Стефчо

преди 2 години

Дай да станем мързеливи, мърляви, неработещи, вечно недоволни. Та да угодим на дядката. И той не знае какво говори.

49

Анонимен

преди 2 години

Вътрешният тероризъм на белите расисти ГИЛ БЕЙТС, СЕОРГЕ ГОРОС И ДР.са най-смъртоносната терористична заплаха в нашата родина - казва БАЙ ДЪН! Съгласен съм! Aбсолютно нормално, етично, хуманно е да печелиш честно по 5-10 милиарда на година и някои други да си търсят насъщния по кофите с бо к лука! Як и хуманен нов свят!