14

Хахахах

преди 3 месеца

Оставки няма да има, ще има заявления за напускане.

13

Ха!!!!!

преди 3 месеца

Вие си правите майтап, надхвърлят ли у нас 50% ваксинирани, ще стане страшно. Те знаят че когото са успели да принудят да се вакса, няма повече да излиза на протести. И тогава ще затегнат обръча още. Целта не е била никога да постигнат групов имунитет, защото такъв с вълшебния им нектар не се постига, а с естествено придобит имунитет. Нито 60% ваксинирани, нито 70% , 80% нито 90% ще ги задоволят, а единствено 100%, влючително пеленачетата. А какво ли задължително вълшебство има във ваксата им

12

Въпрос

преди 3 месеца

До 9- А не е ли по-добре тях да изритаме Не в ЕС е проблена, а в назначенията там от Сорос и приятели.

11

Лекарите

преди 3 месеца

всъщност могат да лекуват навсякъде.....защо са им "болници"....

10

Този хао

преди 3 месеца

Го заложиха още през 2000, когато започна унищожението на здравеопазването, когато закриха спешните отеделиния към поликлиниките, когато здравето го направиха стока. Сега сърбаме плодовете на тази разруха. Днес някои от белите престилки направиха милиони, а други от тях, за съжаление все по-малко са истински лекари, а не доктори

9

докато не излезем от

преди 3 месеца

ЕС все така ще е ! Властта ще атакува всички сектори НО поотделно за да има разделение и да не тръгнат всички едновременно срещу тях ! Днеска са болниците ,утре училища ,после градския транспорт ,администрация този завод,другия до него ,,,,,,

8

докато не излезем от

преди 3 месеца

ЕС все така ще е ! Ес - серетификати и неутрални полове зелени сделкими супер мизерия ,ако няма истинска съпротива ще ни пречупят--- затова ще гласувам за Възраждане защото ни обещават свобода !

7

Колт

преди 3 месеца

но контролът е в моите ръце като ръководител", уточни доц. Радосвет Горнев. Ето това ти е грешката. Отоворността я бъркаш с котрол. Имай предвид, че ЖИВОТА ТИ НЕ Е В ТВОИТЕ РЪЦЕ!!! И се моли да не го осъзнаеш в последните секунди!

6

Анонимен

преди 3 месеца

"Болниците в цялата страна вече са пълни с пациенти с COVID-19." И за това лична заслуга има, държа да подчертая, другарят служебен здравен министър Стойчо Ксцаров! Ръкопляскяхме ли им на докторите? Ръкопляскахме им! Какъв е резултатът от труда им? Нулев!!! Болното българско здравеопазване е в реанимация - на кислородно дишане, с тръба с кислород!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Кацаров е за трепане, че забърка тази каша и хаос...

4

мак

преди 3 месеца

Лошо, ще ги последват и в други болници, кой ще лебкува болните? Не разбрах, по какъв начин тестването накърнява лекарското достойнство?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Неотдавна един американски работодател дал ултиматум на работниците си да се ваксинират. На момента половината от тях си тръгват. Още не стигнали до портала работодателят ги моли да се върнат. Случката е заснета, има я в youtube. Не се поддавайте на заплахи.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Особено пък в тая болница, всички работещи са протежета и връзкари свикнали на привилегии...

1

изнервен

преди 3 месеца

Този *** не беше ли назначен от Кацаров след подлото уволнение на предишния директор?