203

Анонимен

преди 2 месеца

не точно там спрямо най ниската социална заплата е по евтин тука съветника ти еленко които е от край вреве посредник и спекулант да ти ги дрънка тия не му вервай

202

Анонимен

преди 2 месеца

господин никой разкарай се от президентството!!!

201

Стига вече...

преди 2 месеца

Аз много се надявам да посрещна Нова Година с химна и речта на Истински президент, а не да ми се налага да изключвам звука на телевизора вече 5-та поредна година за да не слушам траурните речи на Радеф. Не искам повече да пускам тази омраза в дома си.

200

Анонимен

преди 2 месеца

Румба, разкарай се! Ти ни съсипа живота

199

Анонимен

преди 2 месеца

Най-важно е да излезем от европейските борси на ток и газ...........

198

Гражданин

преди 2 месеца

Смешно е прзиденте при наличието на атомна електроцентрала да ни ги бръщолевиш врели некипели,с което целиш да оправдаеш некадърното управление на избраните от теб т.н. министри ! Не ни бъркай с общоевропейски проблем, а създайте стройна органи зация за нормално потребление на ел.енергия - то така,да се оправдава,ВСЕКИ МОЖЕ ! Нали затова сте начело на държавата - да правите онова,което останалите не могат,но не и в техен ущърб !!! Направеното досега от министрите ти е само СРЕЩУ НАРОДА !

197

Радеф за смях...

преди 2 месеца

Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."

196

Анонимен

преди 2 месеца

Никога не бих гласувал за кандидат на мутрите, най-малкото четейки какви дивотии пишат техните хора по форумите.

195

Радев потъва

преди 2 месеца

Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.

194

Анонимен

преди 2 месеца

За пет месеца откакто не да на власт, мутрите съвсем издивяха. Вижте само какви ги пишат трoловете им.

193

Анонимен

преди 2 месеца

ДО Хер Зелен Фашистки Чорап: Колкото и да се напъваш ГHИДО, ще остискаме до изборите. След като ти падне имунитетчето и получиш заслужени 2% от най-близките ти продажници, смятам че ще има голям интерес към тъмното ти управление от компетентните институции!

192

хаос в България

преди 2 месеца

фигуранта влезна в режим на празно многословие и оправдаване , пак Борисов му е виновен :)

191

До ЗЕЛЕН АД

преди 2 месеца

Не са никакви рептили, зелената сделка е като ваксините - учените знаят, че идва цикъл на промяна на климата, а тази промяна няма нищо общо с C02. Тогава политиците казват - ще умрете всички, но има решение - Зелената сделка, и правят милиарди от зелени квоти, но зелените квоти няма да спрат климата. Има вирус, има проблем - решението - ваксини. Урсула похарчи стотици милиарди за ваксини, но тези ваксини не действат няма да спрат вируса. Похарчиха 2 трилиона за зеланата сделка, спечелиха пари, но емисиите не намаляват, и ще продължават да печелят от същата лъжа докато хората вярват.

190

ф

преди 2 месеца

След преврат, никой народ не е прокопсал !

189

Анонимен

преди 2 месеца

Какво свърши зеления чорап за няколко месеца ?!? : Американците нападнаха цивилен склад - зелените чорапи заметоха всичко под килима и самоубиха български патриот и военен! Създадоха екологична криза с неадекватност и я заметоха под килима - ВераСу; цените скочиха в пъти, тока и бензина скочиха драстично . Хората са по-разделени от всякога. Като завършек на светлото управление затвори дискриминационно 70+% от българите! Явно търси гражданска война и става цар! Браво чорап!

188

Значи пак Боко

преди 2 месеца

се е навел на Брюксел и е обещал да закрие въглищните централи

187

Анонимен

преди 2 месеца

Янев Янев мечешка услуга направи на приятеля си Радев с това да слушаш Денков и Кацаров при положение че всичко това европа го изигра с Делтата два месеца преди нас. Сега ако загуби изборите на теб да се сърди.

186

Анонимен

преди 2 месеца

Домусчиев например има много интересно решение на проблема.От една страна е производител на ток, който НЕК му плаща доста скъпо, включително и чрез договори за студен резерв. От друга страна е едър индустриалец и потребител на енергия, който настоява настоява пак НЕК да му продава на преференциална, ниска, цена.Т.е. ние, през държавната НЕК, да купуваме произведената от него енергия на преференциално висока цена, а да му продаваме нужната му енергия на преференциално ниска цена.

185

Урсула спасителката!

преди 2 месеца

Ще спаси планетата от CO2 емисиите!

184

Анонимен

преди 2 месеца

От ЕС освен фашизма вече нищо не и му остана. Вече нямат нищо. След година-две ще започнат да затварят, в Германия - най-големите сглобявачи в Европа- вече започнаха да съкращават заводите за сглобяване. Вятърни мелници, соларни панели, зелени сертификати и редуциране на населението с 80%. След анимационните филми на Путин, на които толков много се смяха, друго не им остава -сега хич не им е до смях. 1941г имаха най-мощната индустрия и всичко - сега нямат нищо, могат да търгнат само срещу собсвеното си население.