182

Радеф за смях...

преди 2 години

Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."

181

Анонимен

преди 2 години

Никога не бих гласувал за кандидат на мутрите, най-малкото четейки какви дивотии пишат техните хора по форумите.

180

Радев потъва

преди 2 години

Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.

179

Анонимен

преди 2 години

За пет месеца откакто не да на власт, мутрите съвсем издивяха. Вижте само какви ги пишат трoловете им.

178

Анонимен

преди 2 години

ДО Хер Зелен Фашистки Чорап: Колкото и да се напъваш ГHИДО, ще остискаме до изборите. След като ти падне имунитетчето и получиш заслужени 2% от най-близките ти продажници, смятам че ще има голям интерес към тъмното ти управление от компетентните институции!

177

хаос в България

преди 2 години

фигуранта влезна в режим на празно многословие и оправдаване , пак Борисов му е виновен :)

176

До ЗЕЛЕН АД

преди 2 години

Не са никакви рептили, зелената сделка е като ваксините - учените знаят, че идва цикъл на промяна на климата, а тази промяна няма нищо общо с C02. Тогава политиците казват - ще умрете всички, но има решение - Зелената сделка, и правят милиарди от зелени квоти, но зелените квоти няма да спрат климата. Има вирус, има проблем - решението - ваксини. Урсула похарчи стотици милиарди за ваксини, но тези ваксини не действат няма да спрат вируса. Похарчиха 2 трилиона за зеланата сделка, спечелиха пари, но емисиите не намаляват, и ще продължават да печелят от същата лъжа докато хората вярват.

175

Анонимен

преди 2 години

Какво свърши зеления чорап за няколко месеца ?!? : Американците нападнаха цивилен склад - зелените чорапи заметоха всичко под килима и самоубиха български патриот и военен! Създадоха екологична криза с неадекватност и я заметоха под килима - ВераСу; цените скочиха в пъти, тока и бензина скочиха драстично . Хората са по-разделени от всякога. Като завършек на светлото управление затвори дискриминационно 70+% от българите! Явно търси гражданска война и става цар! Браво чорап!

174

Анонимен

преди 2 години

Янев Янев мечешка услуга направи на приятеля си Радев с това да слушаш Денков и Кацаров при положение че всичко това европа го изигра с Делтата два месеца преди нас. Сега ако загуби изборите на теб да се сърди.

173

Анонимен

преди 2 години

Домусчиев например има много интересно решение на проблема.От една страна е производител на ток, който НЕК му плаща доста скъпо, включително и чрез договори за студен резерв. От друга страна е едър индустриалец и потребител на енергия, който настоява настоява пак НЕК да му продава на преференциална, ниска, цена.Т.е. ние, през държавната НЕК, да купуваме произведената от него енергия на преференциално висока цена, а да му продаваме нужната му енергия на преференциално ниска цена.

172

Урсула спасителката!

преди 2 години

Ще спаси планетата от CO2 емисиите!

171

Анонимен

преди 2 години

От ЕС освен фашизма вече нищо не и му остана. Вече нямат нищо. След година-две ще започнат да затварят, в Германия - най-големите сглобявачи в Европа- вече започнаха да съкращават заводите за сглобяване. Вятърни мелници, соларни панели, зелени сертификати и редуциране на населението с 80%. След анимационните филми на Путин, на които толков много се смяха, друго не им остава -сега хич не им е до смях. 1941г имаха най-мощната индустрия и всичко - сега нямат нищо, могат да търгнат само срещу собсвеното си население.

170

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

А Зелените Чорапи, Кога ще са Задължителни,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

169

Анонимен

преди 2 години

Ако не се справиш Радев, считай се за отписан от политиката :)) Грозно е това което правиш, не всички сме политици :))

168

Анонимен

преди 2 години

Т.е. Радев ни казва "плувай, плувай, не е риба", само дето го казва с повече думи и по-завъртяно.

167

Анонимен

преди 2 години

Между другото след първата световна война от България емигрират около 500хил. души...В наши дни в последните 20 години са емигрирали повече от 2 мил. души..без да е имало война....ей така....хората бягат от "благоденствието" тук...

166

Анонимен

преди 2 години

то формули , то коефициенти , то олигарси ,борси , бизнесмени и всички искат друг да им плаща сметката , аман от вождове и величия

165

ЗЕЛЕН АД

преди 2 години

ЕДНИ ЗЕЛЕНИ РЕПТИЛСКИ ГУЩЕРИ ПЕЧАТАТ В НЕСВЯСТ ЕДНИ ЗЕЛЕНИ ХАРТИШКИ-ДОЛАРИ БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ С ТЯХ СИ КУПУВАТ ЕДНИ ДОЛНИ ПРОДАЖНИ СЪЩЕСТВА КОИТО ГИ СЛАГАТ ЗА УПРАВНИЦИ В ЕВРОПА,САЩ .СЪЩИТЕ ЗЕЛЕНИ РЕПТИЛСКИ ГУЩЕРИ ПРОКАРАХА ТАЯ ЗЕЛЕНА СДЕЛКА ЗА ЕНЕРГИЯТА И ПАЙ СЪЩИТЕ ПРОТИВНИ ВЛЕЧУГИ ВИ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА СЕ БОДЕТЕ С ТЕХНИТЕ ОТРОВИ НЕЗНАЙНО ЗАЩО ИМЕНУВАНИ (ВАКСИНИ) ЗА ДА ВИ ИЗДАДАТ НЯКАКЪВ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ И КАТО ПОСЛУШНО ОВЧЕ СТАДО ДА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПАСЕТЕ ЗЕЛЕНА ТРЕВА

164

не става

преди 2 години

Ако изберете пак фигуранта ще ви призная за много малък, но за сметка на това много ****** народ.

163

Анонимен

преди 2 години

Напротив, не е общоевропейски.Проблем е само на ЕС, който е само половината от Европа. Руската час на Европа е повече отколкото ЕС, и там няма проблем.