202

Диана

преди 2 години

Това,че проблемът с тока е общоевропейски, не означава, че той е нерешим. Проблемът е с решението на проблема, което напълно липсва на наша територия...Както винаги БСП чака да копира от някъде. БСП и СИЕ ВЪНО Т ПОЛИТИКАТА!

201

Анонимен

преди 2 години

Игри на волята в помощ на правителството,последната им игра ще бъде разтоварване на Вера Су!

200

Анонимен

преди 2 години

Г-н президент, ние гледаме нашата държава, защото Господ много ни обрули - първо с А.Луканов, сетне - с Костов и накрая цели 12 години с Б.Борисов.Имаме мощни ТЕЦ-ове - трите Марици, ТЕЦ Варна и Бобов дол. Какво ще правите заедно с ДБ,ИТН, ПП, защо не и с агите, но трябва да договорите с ЕК и Съвета на Европа, може и с Тимерманс 1 година комините им да димят. Иначе който и да е кабинет и от която и да е партия, няма да изкара до края на зимата. Хората ще се вдигнат на протест и ще го свалят.

199

Анонимен

преди 2 години

Защо всяка зима която на власт са комунистите я кръщават с името на лидера им!!!За един приятел питам.

198

Политически труп е!

преди 2 години

Нравствен труп е... Нищожество.....

197

Всъщност

преди 2 години

Днес Р.Овч. каза, че ситуацията е такава, защото са изключили 6ти блок на Козлодуй за профилактика. Явно Радев не знае даже и това!

196

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

След 20 дена , Тоя ще е - Никой ,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

195

Джамал

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ

194

Майна до 205

преди 2 години

Явно вярваш на фейкове или сам ги произвеждаш. Няма кого да заблудиш освен себе си.

193

Анонимен

преди 2 години

за Костадин КостадиновВъзраждане

192

Бай Гроздан

преди 2 години

Урсула рече държаните да намалят или да се откажат от акцизите и ДДС върху цените на енергията,но у нас няма да стане щото те пълнят бюджета и много ме топли,че някои бизнеси щели да бъдат подпомогнати.И Бойко помагаше на някои,така че какво е различното.А Бойко рече,че Радев е виновен за скока на цените.И да не е пак ще си е като при него.Сал дето скачаха по площадите,за да седнат други на мястото му,а той пък още не иска да осъзнае,че са му дръпнали стола.

191

Анонимен

преди 2 години

нито радев ми допада нито този мазник герджиков

190

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха тоя колкото повече говори толкова се излага !!!!!

189

Анонимен

преди 2 години

Това хич не ме грее! Ти едно Президентство не моиш да управляваш, кабинета ти е от случаен до измамник, за проблемите на страната си седнал да говориш, оправдавайки се с някой друг! РадеФ то си резил! *** си с мир и се скрий!

188

Словянин

преди 2 години

Западът действа по сценария си да унищожи България. Затова избърът е Възраждане и Костадинов, ако искате да живеете добре.

187

Анонимен

преди 2 години

не точно там спрямо най ниската социална заплата е по евтин тука съветника ти еленко които е от край вреве посредник и спекулант да ти ги дрънка тия не му вервай

186

Анонимен

преди 2 години

господин никой разкарай се от президентството!!!

185

Стига вече...

преди 2 години

Аз много се надявам да посрещна Нова Година с химна и речта на Истински президент, а не да ми се налага да изключвам звука на телевизора вече 5-та поредна година за да не слушам траурните речи на Радеф. Не искам повече да пускам тази омраза в дома си.

184

Анонимен

преди 2 години

Румба, разкарай се! Ти ни съсипа живота

183

Гражданин

преди 2 години

Смешно е прзиденте при наличието на атомна електроцентрала да ни ги бръщолевиш врели некипели,с което целиш да оправдаеш некадърното управление на избраните от теб т.н. министри ! Не ни бъркай с общоевропейски проблем, а създайте стройна органи зация за нормално потребление на ел.енергия - то така,да се оправдава,ВСЕКИ МОЖЕ ! Нали затова сте начело на държавата - да правите онова,което останалите не могат,но не и в техен ущърб !!! Направеното досега от министрите ти е само СРЕЩУ НАРОДА !