205

Диана

преди 6 месеца

Това,че проблемът с тока е общоевропейски, не означава, че той е нерешим. Проблемът е с решението на проблема, което напълно липсва на наша територия...Както винаги БСП чака да копира от някъде. БСП и СИЕ ВЪНО Т ПОЛИТИКАТА!

204

Анонимен

преди 6 месеца

Игри на волята в помощ на правителството,последната им игра ще бъде разтоварване на Вера Су!

203

Анонимен

преди 6 месеца

Г-н президент, ние гледаме нашата държава, защото Господ много ни обрули - първо с А.Луканов, сетне - с Костов и накрая цели 12 години с Б.Борисов.Имаме мощни ТЕЦ-ове - трите Марици, ТЕЦ Варна и Бобов дол. Какво ще правите заедно с ДБ,ИТН, ПП, защо не и с агите, но трябва да договорите с ЕК и Съвета на Европа, може и с Тимерманс 1 година комините им да димят. Иначе който и да е кабинет и от която и да е партия, няма да изкара до края на зимата. Хората ще се вдигнат на протест и ще го свалят.

202

Анонимен

преди 6 месеца

Защо всяка зима която на власт са комунистите я кръщават с името на лидера им!!!За един приятел питам.

201

Политически труп е!

преди 6 месеца

Нравствен труп е... Нищожество.....

200

Всъщност

преди 6 месеца

Днес Р.Овч. каза, че ситуацията е такава, защото са изключили 6ти блок на Козлодуй за профилактика. Явно Радев не знае даже и това!

199

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 месеца

След 20 дена , Тоя ще е - Никой ,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

198

Джамал

преди 6 месеца

ВЪЗРАЖДАНЕ

197

Майна до 205

преди 6 месеца

Явно вярваш на фейкове или сам ги произвеждаш. Няма кого да заблудиш освен себе си.

196

Анонимен

преди 6 месеца

за Костадин КостадиновВъзраждане

195

Бай Гроздан

преди 6 месеца

Урсула рече държаните да намалят или да се откажат от акцизите и ДДС върху цените на енергията,но у нас няма да стане щото те пълнят бюджета и много ме топли,че някои бизнеси щели да бъдат подпомогнати.И Бойко помагаше на някои,така че какво е различното.А Бойко рече,че Радев е виновен за скока на цените.И да не е пак ще си е като при него.Сал дето скачаха по площадите,за да седнат други на мястото му,а той пък още не иска да осъзнае,че са му дръпнали стола.

194

Анонимен

преди 6 месеца

нито радев ми допада нито този мазник герджиков

193

Анонимен

преди 6 месеца

Ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха тоя колкото повече говори толкова се излага !!!!!

192

Анонимен

преди 6 месеца

Това хич не ме грее! Ти едно Президентство не моиш да управляваш, кабинета ти е от случаен до измамник, за проблемите на страната си седнал да говориш, оправдавайки се с някой друг! РадеФ то си резил! *** си с мир и се скрий!

191

Словянин

преди 6 месеца

Западът действа по сценария си да унищожи България. Затова избърът е Възраждане и Костадинов, ако искате да живеете добре.

190

Анонимен

преди 6 месеца

не точно там спрямо най ниската социална заплата е по евтин тука съветника ти еленко които е от край вреве посредник и спекулант да ти ги дрънка тия не му вервай

189

Анонимен

преди 6 месеца

господин никой разкарай се от президентството!!!

188

Стига вече...

преди 6 месеца

Аз много се надявам да посрещна Нова Година с химна и речта на Истински президент, а не да ми се налага да изключвам звука на телевизора вече 5-та поредна година за да не слушам траурните речи на Радеф. Не искам повече да пускам тази омраза в дома си.

187

Анонимен

преди 6 месеца

Румба, разкарай се! Ти ни съсипа живота

186

Гражданин

преди 6 месеца

Смешно е прзиденте при наличието на атомна електроцентрала да ни ги бръщолевиш врели некипели,с което целиш да оправдаеш некадърното управление на избраните от теб т.н. министри ! Не ни бъркай с общоевропейски проблем, а създайте стройна органи зация за нормално потребление на ел.енергия - то така,да се оправдава,ВСЕКИ МОЖЕ ! Нали затова сте начело на държавата - да правите онова,което останалите не могат,но не и в техен ущърб !!! Направеното досега от министрите ти е само СРЕЩУ НАРОДА !