243

3737

преди 2 месеца

Рундьо дали заведе и метресата си Деса на разходка в Брюксел?

242

Пилат

преди 2 месеца

В това свое експозе, Чорапа е заприличал на Пилат Понтийски. Брише си кунките с европейския съюз. Ако цените продължават да растат, онези тъпанарчета, които го подкрепяха ще тръгнат да го свалят, но не с един, а с много юмруци. Чорапът ми се види доста пребледнял.

241

факт

преди 2 месеца

професия убиец!

240

Анонимен

преди 2 месеца

Цената на тока ще продължи да расте . Все пак хората казаха че зелената енергия ще е по чиста а не по евтина :) Тя и по евтина може да стане но не по този начин с централно планиране като Брюксел и Пекин. Китайците отдавна разбраха че така не става и почнаха да строят 34 реактора. И тука така ще стане ама трябва малко време да падне четвъртия райх . После ще се оправят нещата от само себе си . Проблемите са че не може Брюксел да казва кой ще става зелен феодал.

239

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 месеца

Рдеффффф,Газта ни Идва от *Турски Поток*, А Тока от АЕЦ *Козлодуй * - за 2 стотинки, Какво Общо Имаме с Европа бе Брааат,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

238

иванов

преди 2 месеца

случайник!

237

факт

преди 2 месеца

летец горе високо, ама там акъл не вирее!

236

Европеец

преди 2 месеца

До Анонимен 145 "Русия е фактор, дори да не ги искаме :)) От там ни идва бензина и нафтата, за газтта нема значение, щото малко го ползваме :) Европа в момента, не е тази Европа, която си представяхме навремето, много лесно се прегъват :)))" Русия е регионална кл-ка, която изпълнява ролята, която исторически й е отредена: бензиноколонка, газоколонка и суровинен придатък. Русия само това може. Европа е нещо, което само европеец може да разбере. :)))

235

изнервен

преди 2 месеца

А проблемът на България си ти.

234

Анонимен

преди 2 месеца

По скоро е общоеврог.ейски. В европейската част на Русия си е добре цената.

233

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Мижитуркa. Това ми идва на акъла кaто гледам снимката. - -- - Това не стига! На 14.11.21 направи това, което трябва! Всички!

232

Анонимен

преди 2 месеца

До Шантаж - Путин заяви че няма да увеличи доставките на газ за Европа, докато Германия не даде лиценз за Северен поток 2, това означава че тока вдругиден ще е 600лв за Мвтч - ... - Борисов го каза и не ни лъже, той знае как и може да се разправи с това безобразие!

231

Шантаж

преди 2 месеца

Днес Путин заяви че няма да увеличи доставките на газ за Европа, докато Германия не даде лиценз за Северен поток 2, това означава че тока вдругиден ще е 600лв за Мвтч

230

Анонимен

преди 2 месеца

Мижитуркa. Това ми идва на акъла кaто гледам снимката.

229

Радев Вън !

преди 2 месеца

Да се отървем от нищонеправещия Фигурант Радев на 14.11.21 ! Радев вън !

228

Истината

преди 2 месеца

Тока се качи заради запълването на тръбата на Северен поток 2

227

Анонимен

преди 2 месеца

Акай бе шапкар, кого пак се опитваш да нагло да излъжеш? Ако на сежерна ежропа име спрял вятъра и нямат то, а Путин ги цака със скъп газ, при нас нито цената на ядреното гориво, нито цената на въглищатата се е повишила. Откъде накъде тока скача 5 пъти тогава. Еврогейците като са водили недалновидна енергийна политика, няма сеаа ние да им плащаме цената? Да се оправят, а ти трябва да осигуриш нашият си ежтин ток да си остава в България. Ако не можеш, не ти е там мястото, оставка.

226

stoedin

преди 2 месеца

СРАМ и ПОЗOP.

225

Диана

преди 2 месеца

До Анонимен 217 Не бъркай кошниците, БСП! Какво ни "обрули" Бог с Бойко? Без общи приказки! Цяла партия там тръгнахте след Луканов, Луканов ви бил виновен..А вие, другите къде бяхте 30 години да вървите по неговите стъпки, значи..Все някой ви виновен на вас, а вие сте си овчици за мирисане. БСП е срами позор за нацията и колкото по-бързо се махнете от политиката, толкова по-добре за всички

224

Анонимен

преди 2 месеца

На 14 ноември всички разумни българи трябва да НЕ гласуват за това недоразумение на снимката...!