222

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Рдеффффф,Газта ни Идва от *Турски Поток*, А Тока от АЕЦ *Козлодуй * - за 2 стотинки, Какво Общо Имаме с Европа бе Брааат,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

221

иванов

преди 2 години

случайник!

220

факт

преди 2 години

летец горе високо, ама там акъл не вирее!

219

Европеец

преди 2 години

До Анонимен 145 "Русия е фактор, дори да не ги искаме :)) От там ни идва бензина и нафтата, за газтта нема значение, щото малко го ползваме :) Европа в момента, не е тази Европа, която си представяхме навремето, много лесно се прегъват :)))" Русия е регионална кл-ка, която изпълнява ролята, която исторически й е отредена: бензиноколонка, газоколонка и суровинен придатък. Русия само това може. Европа е нещо, което само европеец може да разбере. :)))

218

изнервен

преди 2 години

А проблемът на България си ти.

217

Анонимен

преди 2 години

По скоро е общоеврог.ейски. В европейската част на Русия си е добре цената.

216

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Мижитуркa. Това ми идва на акъла кaто гледам снимката. - -- - Това не стига! На 14.11.21 направи това, което трябва! Всички!

215

Анонимен

преди 2 години

До Шантаж - Путин заяви че няма да увеличи доставките на газ за Европа, докато Германия не даде лиценз за Северен поток 2, това означава че тока вдругиден ще е 600лв за Мвтч - ... - Борисов го каза и не ни лъже, той знае как и може да се разправи с това безобразие!

214

Шантаж

преди 2 години

Днес Путин заяви че няма да увеличи доставките на газ за Европа, докато Германия не даде лиценз за Северен поток 2, това означава че тока вдругиден ще е 600лв за Мвтч

213

Анонимен

преди 2 години

Мижитуркa. Това ми идва на акъла кaто гледам снимката.

212

Радев Вън !

преди 2 години

Да се отървем от нищонеправещия Фигурант Радев на 14.11.21 ! Радев вън !

211

Истината

преди 2 години

Тока се качи заради запълването на тръбата на Северен поток 2

210

Анонимен

преди 2 години

Акай бе шапкар, кого пак се опитваш да нагло да излъжеш? Ако на сежерна ежропа име спрял вятъра и нямат то, а Путин ги цака със скъп газ, при нас нито цената на ядреното гориво, нито цената на въглищатата се е повишила. Откъде накъде тока скача 5 пъти тогава. Еврогейците като са водили недалновидна енергийна политика, няма сеаа ние да им плащаме цената? Да се оправят, а ти трябва да осигуриш нашият си ежтин ток да си остава в България. Ако не можеш, не ти е там мястото, оставка.

209

stoedin

преди 2 години

СРАМ и ПОЗOP.

208

Диана

преди 2 години

До Анонимен 217 Не бъркай кошниците, БСП! Какво ни "обрули" Бог с Бойко? Без общи приказки! Цяла партия там тръгнахте след Луканов, Луканов ви бил виновен..А вие, другите къде бяхте 30 години да вървите по неговите стъпки, значи..Все някой ви виновен на вас, а вие сте си овчици за мирисане. БСП е срами позор за нацията и колкото по-бързо се махнете от политиката, толкова по-добре за всички

207

Анонимен

преди 2 години

На 14 ноември всички разумни българи трябва да НЕ гласуват за това недоразумение на снимката...!

206

Анонимен

преди 2 години

Льотчик Let's Fly away - Панимайш ?

205

Анонимен

преди 2 години

До Ханибал, та такоам у продажния безмислен ***.

204

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта винаги само констатира. И по-добре, че ако почне да решава България ше изчезне след една петилетка.

203

Ханибал

преди 2 години

Подкрепях Радев безусловно преди,но откакто отказа да уволни Министъра на зеления сертификат, а и всеки ден все повече и повече се навежда на ЕС и Краваристан,реших- Възраждане като партия и Костадинов-Гунчева. Другите-ДГД.