242

Анонимен

преди 2 години

След като прогонихме банкянската мутра, сега идва ред и на агента на цру радев.

241

Гоуем

преди 2 години

Чистофайник, пак си уми ръцете !

240

До 256

преди 2 години

Рундьо бил най-големият държавник хахахаха! Ами той за 5 години не даде едно интервю, а само дава монолози. Един път не отиде в някое студио да го разчекнат с въпроси, защото е *** фааатмак, който две собствени думи на кръст не може да върже, освен предварително наизустените клишета. Тоя на вързано магаре сено не може да даде. Ама какъвто избранника, такива и избиращите.

239

Анонимен

преди 2 години

До Дони......Дони, какъв ти е джендъра, да знам как да се отнеса? Ако си Донка, извинете, много невъзпитано се изказвате! Ако си Дончо, заслужаваш два звънки шамара за про-ста-щините си, за неграмотното писане и това, че си платина мижитурка и работиш за мафиота Бойко Методиев Борисов!

238

Ники

преди 2 години

До 256 Няма с кого да го сравним,защото не е имало такъв некадърник и наглец като него.Той няма потенциал да управлява,а да властва.

237

Анонимен

преди 2 години

Радев е най-добрият държавник на България през последните 30 години. Плюете го, дайте да се посмея - сравнете го с някого, ветрял се по върховете!

236

Анонимен

преди 2 години

До Жожо Звяра ---- Той още не го разбира, но го подозира. Когато хората скочат срещу него ще му светне. Вижда се, още от сега, че на хунтата и треперят карачките.

235

Фотограф

преди 2 години

На тази снимка Фигурантът прилича на метилява овца. Но пък защо да обиждаме овцата, тоя *** има по-малко мозък от нея.

234

Дони

преди 2 години

Некадърник с огромни претенции да властва!Кой си ти бе ако зад гърба не стоят ченгета и олигарси?Кой бе слуга долна от село Славяново, шофьорче на самолет.Аре се разкарай бе негодник,съсипа всичко

233

Изумително!

преди 2 години

Този наглец дори не осъзнава, че е единственият виновник за очертаващата се национална катастрофа ! Следващия месец вече ще имаме новите самозапалвания - цената на тока ще расте неконтролируемо , а желаещите да се самозапалят нямат пари за скъпия бензин.

232

Членин

преди 2 години

Само некакви гологлави тиквеници ги инсталират в бг.Стил тримата *** . Кофти ментета на Тоше Жифкоff. С титли ,,генерали " .Правят си театър и пари .Безценно шоу .Ние плащаме билета .

231

Анонимен

преди 2 години

народа си обича казармата.да се гласува за повсеместна служба в името на родината!така народа ще се научи да преживява и без пари.

230

Що така

преди 2 години

Тука има повече герберасти отколкото в блиц и пик! 80% от народа е твърдо на мнението че Тиквата е за кауша. Не знам как все още има толкова лицемери да му целуват ботушите

229

Жожо Звяра

преди 2 години

Проблемът, Радев, си ти!

228

ЦИЦЕРОН

преди 2 години

Не съм чул да е поскъпнало ядреното гориво, нито въглищата, които имаме в изобилие... направо старшина Радев да си каже, че просто така са ни наредили колониалните господари! Няма като че ли по читав от него за президент, но подведе много хора че е ляв, а той се е баш натовски генерал и вербовка на службите им. ЧНГ

227

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Нали Байдън щеше да носи Газ от САЩ с Кораби, Какво Стана с Газта на Байдън,Май само Газ от Боб ще донесе,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

226

3737

преди 2 години

Рундьо дали заведе и метресата си Деса на разходка в Брюксел?

225

Пилат

преди 2 години

В това свое експозе, Чорапа е заприличал на Пилат Понтийски. Брише си кунките с европейския съюз. Ако цените продължават да растат, онези тъпанарчета, които го подкрепяха ще тръгнат да го свалят, но не с един, а с много юмруци. Чорапът ми се види доста пребледнял.

224

факт

преди 2 години

професия убиец!

223

Анонимен

преди 2 години

Цената на тока ще продължи да расте . Все пак хората казаха че зелената енергия ще е по чиста а не по евтина :) Тя и по евтина може да стане но не по този начин с централно планиране като Брюксел и Пекин. Китайците отдавна разбраха че така не става и почнаха да строят 34 реактора. И тука така ще стане ама трябва малко време да падне четвъртия райх . После ще се оправят нещата от само себе си . Проблемите са че не може Брюксел да казва кой ще става зелен феодал.