34

Афганистан

преди 2 години

С такива съюзници украинците да купуват парашути. Да не се пребиват като падат от самолетите.

33

Ха-ха

преди 2 години

Който има зор за Крим-да отива да си го превзема!Но да не ангажира другите с глупостите си.

32

Анонимен

преди 2 години

Бившият американският посланик в Украйна Джон Хербст заяви, че САЩ ще наложат сурови санкции на Русия, ако Русия присъедини Украйна! Хербст подчерта, че санкциите могат да разрушат руската икономика.

31

Анонимен

преди 2 години

Украйна и Прибалтика отпаднаха от всички перспективни логистични проекти на запада. Западът се опитва да се дистанцира от тях, държи се с тях сякаш са непознати.

30

Анонимен

преди 2 години

В Украйна по някаква причина решиха, че всички са им длъжни. Германия, САЩ, всички останали. Че тези страни по някаква причина трябва да се занимават с проблемите на Киев, а не със своите. И в главата на украинските експерти не се вписва идеята, че тези държави вече не обръщат внимание на страната, която е била използвана чисто по политически причини - сега нуждата от нея я няма.

29

Анонимен

преди 2 години

Те нямат какво да ядат в Украйна, само им е до Крим.

28

Анонимен

преди 2 години

Отказът на Зеленски да подпише директен договор за доставка на руски газ е най -голямата грешка в отношенията с Москва. Във финансово отношение това е бедствие на стойност няколко милиарда долара. Сега Украйна ще трябва да търси от кого да вземе пари назаем, но нито един кредитор няма да се съгласи с условията на Киев.

27

МУХАХАХАХАХАХАХАХАХ

преди 2 години

БУХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА

26

Анонимен

преди 2 години

Русия започна доставките на газ за Унгария, заобикаляйки Украйна. На 1 октомври Унгария започна да получава руски газ по газопроводи, заобикалящи Украйна.

25

САЩ

преди 2 години

Русия може да разработва кавито си иска оръжия, никой нищо не може да и каже :)

24

Анонимен

преди 2 години

Козата и вълкът се надпреварваха, от козата остана само кожата. С тази украинска поговорка Дмитрий Медведев описа настоящата ситуация в отношенията между Русия и Украйна, като нарече преговорите с киевските власти безсмислени.

23

Анонимен

преди 2 години

нелито дежурна тая вечер,сайта ще се напрлни с просташшки новини

22

Путин

преди 2 години

И това склеротика от Белия дом ли го казва... Смехххх

21

ПУТИН

преди 2 години

ПУТИН ще си премести силозите от аляска към запада и после обратно, за да всее смут!!!мууухаххааххахахахаха

20

Руснак

преди 2 години

Що ако ВЕЛИКА РУСИЯ не върне тази нейна територия - какво ще и се случи айде де дай да видим колко са ви здрави раираните *** а или пак санкциики а ,тоя янки да върви да плаши гаргите!

19

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат около 170 електроцентрали. 3 подводници, няколко залпа и след 10 минути САЩ са без ток. Никакъв ток (какво се случва с интернет), напълно и за дълго. Няма вече такава страна САЩ. Толкова. С нищо не могат да се защитят от хиперзвуковите ракети.

18

До САЩ

преди 2 години

И Путин ще си го премести.

17

Близко бъдеще

преди 2 години

Украйна наистина ще си върне Крим, само че това ще стане догодина, когато крепостните мужици ще изчезнат от картата на света. Ще има и малко радиация...

16

ПроСоТо

преди 2 години

не е лош апела!...Но първо краварите да върнат Северна Америка на исконните й жители-индианците!...После,може и да поговорят,какво толкова?

15

САЩ

преди 2 години

ЗАЩ СА ЗАКОННИ СОБСТВЕНИЦИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!ПРЕТЕНЦИИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ОСВЕН ***!!!!!!!!!!!!!