54

САЩ

преди 2 години

към блатните: Върнете Крим на законния му собственик и ще си помислим дали да ви доставим ваксини, ама такива, които работят, не като вашите. :)))))

53

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

А САЩ що Не Приема Украйна в НАТО,Щоте е Труп, от Умрял Писмо да чакаш,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

52

анонимна

преди 2 години

До Анонимен 47 За какви норми на международно право иде реч?! Референдумът трябваше да се проведе на цялата територия на Украйна,дали те са съгласни Крим да се отдели.Иначе по тази логика всяка територия може да организира референдум и да се отдели.Не може в 21 век да се прекрояват границите по този варварски начин.Това се нарича великоруски шовинизъм.

51

Анонимен

преди 2 години

Много интересна новина. А още по интересна е, че Русия вчера, или оня ден, изгони натовските представители от Москв, и скъса всякакви отношения с НАТО.

50

Анонимен

преди 2 години

Турция не е поискала, не е присъединила Кърджали, какво се пените, нищо не може да направи България. Никакъв референдум няма да има, просто ще назначат турска администрация, ще сменят границата а България само ще гледа безпомощно.

49

Анонимен

преди 2 години

Краварите да "хванат Мойсей за жезъла". Крим е руски - бил е и ще бъде!

48

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

САШ е Труп, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

47

37-ми анонимнико,

преди 2 години

какво по твоите критерии е "цивилизован човек"? Вероятно всеки мазззохист, за когото някой тъмнозззелен рецидивист (дал фира, докато оказва съпротива при арест след поредния му "подвиг") е светец (справка - "свети" Дж. Флойд)?

46

Анонимен

преди 2 години

На въпрос на американска журналистка дали Русия разработва хиперзвукови ракети със скорост 3 маха: "Нет-нет, три Маха это в Штатах разрабатывают, и то побольше. Наши системы летят со скоростью свыше двадцати Махов. Это не просто гиперзвуковые, это межконтинентальные ракеты. Это гораздо более серьезное оружие, чем вы сейчас сказали. Они уже стоят на боевом дежурстве в России"

45

Анонимен

преди 2 години

Крим се присъедини към Русия по всички норми на международното право. Крим обяви първо едностранна независимост, и след това като независима държава се присъедини към Русия с референдум.

44

Анонимен

преди 2 години

Крим се върна в Русия доброволно , с референдум и без кръв, а САЩ кога ще върне отнетите от Мексико щати, по площ много повече от Крим и отнети с война и хиляди жертви? Да даде пример във връщането.

43

Натовеца

преди 2 години

Русия призовава ФАЩ да върнат териториите на всички щати на индианците и Мексико!!

42

Аре стига!

преди 2 години

Русия пък призова америка да върне земята на индианците. Аре стига глупотевини. Имаш сила и оръжия - завземаш. Нямаш - ядеш дървото.

41

анонимна

преди 2 години

До Обективно 30 Дали ще разсъждаваш така ако,например,в Кърджали спретнат едно референдумче(незаконно) и решат да се присъединят към Турция?

40

еди кой си

преди 2 години

прав си обаче *** по скоро да си отреже лявата топка ако има все оюе такава отколкото да им го върне.

39

Анонимен

преди 2 години

Абе руски е, както и Украйна.

38

Анонимен

преди 2 години

Крим не е руски!

37

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Когато САЩ върнат Аляска на Русия,тогава да...очакват Русия да...върне Крим на Украйна.Защо да връщат нещо,което си е тяхно.Хайде,Аляска е...продадена от един руски монарх за торба...жълтици,ама Крим не е продден,той просто административно е бил...зачислен към една...съюзна република през 30-сете години на миналия век.То и наш коминтерновски бай Георги Димитров искаше да зачисли Пиринския край към...макетата,ама добре че се...размина на времето.

36

Stiling

преди 2 години

При тая зависимост колосална на европейската икономика от руски газ, петрол и въглища е абсурд да се вземе Крим обратно на Украйна. Война би прекратил всички доставки от Русия за Европа и край. Цените на петрола ще станат 1000 долара за барел. Никой няма интерес да си причини това заради Украйна. Така че КРИМ Е РУСКИ ЗАВИНАГИ МАЙ.

35

Анонимен

преди 2 години

До 1 И какво ще прави Русия с Аляска?Освен да я забатачи като Чукотка и Камчатка за друго не се сещам.Защото нали знаеш от Аляска веднага ще се изселят всички цивилизовани хора и ще се заселят азиатски *** от Рассия!