77

Анонимен

преди 3 месеца

Русия ,ако ще и да има ракета 100пъти по бърза от светлината никога няма да я използват срещу САЩ.По простата причина ,че хиляди руски богаташи-путинисти имат имоти в най-великата демокрация,че и много от тях живеят там!

76

да

преди 3 месеца

А кой изби индианците и ги натика в резервати А?!

75

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ призовават Русия да върне Крим на Украйна.Обаче има проблем.Украйна не го иска защото ще си пъхне змия в пазвата.То им стига това,че САЩ са им"приятели"(първите излишни разбира се защото САЩ нямат вечни приятели а само вечни интереси).Ама не смеят да гъкнат,защото пак ще са пушечно месо,заради американските интереси.Между другото,талибаните поздравяват САЩ с песента."Иди ми,дойди ми"

74

анонимна

преди 3 месеца

До Анонимен 65 Не на мен тези!Ти Крим си виждал през крив макарон,а аз съм от там и го знам и в украинските и сега в руските времена.Гледай (не)голата си пета точка и не разсъждавай за неща,които нито познаваш,нито разбираш.

73

Само питам

преди 3 месеца

Защо САЩ не върне Аляска на Русия?

72

Анонимен

преди 3 месеца

Когато САЩ върне Калифорния на Мексико.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам дали САЩ е труп, но знам че преди години, докато САЩ "гниеше" СССР-е умря. Факт!

70

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 месеца

Кои са пък тези САЩ ?

69

Анонимен

преди 3 месеца

Днес пуснаха Булава от Бяло море и порази целта в Камчатка, на 6000 километра. С това окончателно завършиха тестовете на Булава за приемане на въоръжение.

68

Marin J. Ruseborn

преди 3 месеца

До анонимнаAnonimna svoloch si ti

67

Анонимен

преди 3 месеца

Те много се смяха на анимационните филмчета на Путин, ама сега нещо не им е до смях.

66

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ са най уязвимата Държава при световен конфликт.Само няколко междуконтинентални ракети в разлома и целия континент Северна Америка що потъне в Океана.А за сведение на войнолюбците,Русия вече изпробва най-бързата междуконтинентална ракета,която не може да пбъде отразена от никоя отбранителна система.Така,че една ядрена война ще е гибелна за всички дори и за победителя,защото ще е пирова победа,след което ще изчезне завинаги заедно с всичко живо на Земята.Дори и xлebapkuтe няма да оцелеят.

65

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимна - а ти защо си мислиш, че някой ще ти дава някви обяснения за Крим. Заминавай да го освобождаваш с голия си задник, логиките и умуванията ти не струват пукнат грош - Крим е руски!

64

Анонимен

преди 3 месеца

До 58Изпитанието на Циркон в анимационен филм ли го гледа?

63

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ са най уязвимата Държава при световен конфликт.Само няколко междуконтинентални ракети в разлома и целия континент Северна Америка що потъне в Океана.А за сведение на войнолюбците,Русия вече изпробва най-бързата междуконтинентална ракета,която не може да бъде отразена от никоя отбранителна система.Така че,една ядрена война ще е гибелна за всички дори и за победителя,зото ще е пирова победа,след моетл ще изчезне завинаги заедно с всички живо на Земята.Дори и *** няма да оцелеят.

62

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 месеца

Щто Избягахте от Афганистан Беее,До 1 Месец , ще Избягате и от Сирия,Щото Ердоган Ще Ви Подпука Главичките,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

61

Лили Иванов

преди 3 месеца

Ами САЩ да връщат Тексас ,на Мексико.

60

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 58 Руските пенсионери ще имат 4 месеца да се възхищават на руските безаналогови анимации .... в къщи, под ключ. :)))))

59

Анонимен

преди 3 месеца

"САЩ отново призова Русия да върне Крим на Украйна" - Украйна! Ама то има ли още такава държава?

58

Анонимен

преди 3 месеца

Непобедимият "самолетоносен" флот на Съединените(все още за сега) американски щати в един момент се оказа остарял. Самолетоносачът струва средно 6-10 милиарда и има военна мощ на малка държава. А след успешното изпитание преди дни на старта на 3М22 Циркон от подводница, самолетоносачите на САЩ се оказаха безполезна купчина от плаващи мишени които са съвършенно беззащитни срещу хиперзвуковата крилата ракета Циркон. 3М22 Циркон може да бъде изстрелян във всеки момент от всяка точка на световния океан.