94

Анонимен

преди 2 години

До 94 По-голямата част от САЩ около 75%,никога не е била английска колония.Едва13щата от източната част са били в Британската Империя.75% са били колонии на Франция,Испания,Русия,Холандия!

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "Те много се смяха на анимационните филмчета на Путин, ама сега нещо не им е до смях." Напротив, БАШ СЕГА се скъсват от смях. Единствения шанс на Путин беше да продължат безнаказано да му позволяват да краде информация и ноу-хау. А Путин, понеже е тъъъп КГБец сам се прецака.

92

Анонимен

преди 2 години

До 80 Не са рубли били те и златни ,а долари 7млн.,коитоПродаде я защото беше на загуба от владеенето й ,освен това се е опасявала Англия да не я анексира и затова я предлагат на САЩ.Канада е английски васал.Интересното е ,че в Сената е имало недоволни от покупката на ,,парче лед".

91

Анонимен

преди 2 години

Върнете Косово на Сърбия. Върнете Чехия на Австрия. Върнете Израел на Османската империя.

90

Анонимен

преди 2 години

Ще призовем Шотландия да се върне на Великобритания, когато гласуват за независимост........... САЩ да се върнат обратно на Великобритания............... Призоваваме САЩ да се върнат в Британската общност, да арестуват президента и да го обезглавят, в името на Нейно Величество Елизабет Втора.

89

Анонимен

преди 2 години

САЩ се срещаха с Хрушчов и трябваше да искат от него да върне Крим на Русия. Хрушчов, който направи Карибската криза, който прати ядрени ракети до Флорида, сега е Герой на американския съюз. Автономен Крим има правителство и парламент и те решиха да се върнат обратно в Русия.

88

Анонимен

преди 2 години

До 81Ти да не си пиян?Русия икономически не може да се мери с Холандия ,камо ли да е по-добре от ЕС и САЩ ,а стандарта на живот на руснака е като в Мозамбик!Още не съм чул американци и европейци да напират за свиване в Русия ,но обратното го има.В света руснаците са 2та емигрантска нация след китайците!

87

..

преди 2 години

Да добре още утре хаха

86

"Турция"та

преди 2 години

викаш - и обяснението, и мисията - невъзможни, ъ;-)? Знаех си, че ще намерим общ език;-)...

85

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 СССР е СЪЮЗ на съветските социалистически републики.Проверявай в гугъл преди да напишеш някаква глупост.

84

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Ердоган Никога Не Казва България - Казва - Кърджали, за него България е Кърджали ,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

83

Анонимен

преди 2 години

" .... руснаците живеят по-добре .... " - добре ли си? Слагай шапка като излизаш навън! Предпазва главата и от слънце и от студ.

82

Анонимен

преди 2 години

Икономически колапс и драстично падане на жизнения стандарт в Европа. Заминавайте да освобождавате Крим.

81

Турция

преди 2 години

До 52-ри анонимнико - ще ти се наложи да минеш без обяснения, остани си необяснен в неведение.

80

Анонимен

преди 2 години

Украйна е държава създадена от Владимир Илич Ленин. За младите обяснявам - Владимир Илич Ленин създаде СССР - Съвет на социалистическите съветски републики. И какво излиза - краварите (САЩ) искат да върнат болшевизма? И после някой ми казва, че някъде, някога не били замесени евреите...

79

Анонимен

преди 2 години

Призоваха - добре! Това е много добре, прекрасно! А нещо санкции такова, няма ли да наложат санкции за да рухне Русия икономически?

78

52-ри анонимнико,

преди 2 години

2 (двойка) по география! "Кърджали" (вероятно Кърджалийска област) НЕ граничи с Пуйка. Обясни как ще бъде променена границата след назначаването на "присъствителната" администрация, та пророкуваното от тебе да се случи! Може би и с прилапването на "малко" междинна гръцка територия? И, викаш, гърчетата ще стоят и ще гледат безпомощно след това?

77

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали СССР е умрял щом още ги е страй от СССР, но кой днес е по-добре и кой е по-зле? САЩ и ЕС налагт санкции на Русия. Днес след 30 години положението на Русия по-добро ли е или по-лошо от тогава. Положението на Китай - по-добро или по-лошо. Положението на САЩ, Германия, Франция и целия ЕС - по-добро или по-лошо? Оценката е еднозначна - Русия днес е по-силна и по-богата, руснаците живеят по-добре, ЕС и САЩ непрекъснато затъват в политически и икономически кризи а населението им обеднява. Украйна САЩ искаха да я извадят от влиянието на Русия, а какво са оказа - Украйна рухна.

76

анонимен

преди 2 години

До Само питам 74 Защото Русия доброволно ПРОДАДЕ Аляска на САЩ за бая златни рубли.

75

Анонимен

преди 2 години

Аляска е сделка с руския цар. Пито, платено!