117

Коняци

преди 2 месеца

откога стана забранена дума? Ясно - трябва уиски, по-демократично е!!!!!!!!!!!!1

116

Анонимен

преди 2 месеца

Значи да го върнат, а? Барабар с гигантския мост, с магистралата Керч - Симферопол (да иде Бойко да види как се правят магистрали!), с новото летище - бижу на Симферопол, с водопровода, новите електропроводи, с Артек, със знаменитата изба "Масандра" и старите *** на "Коктебель". С дворците и парковете на Ялта? С Ласточкино гнездо? А може би и с новите радари и летища, с Ту-22МС, Су-34 и Су-35, със С-400 и "Бастион"? С ракетните катери "Буян" и "Каракурт"? Шегувате се!

115

баба мара

преди 2 месеца

върнете сев кипър на кипър косово на сърбия на българия всички територииоткъснати по време на воините

114

Анонимен

преди 2 месеца

Голямо унижение беше за размечталите се янки, когато зелените човечета в последния момент заеха Крим без пушка ***! И корабите, които мъкнеха мебелите и грънците на офицершите от 6-ия флот за Севастопол, трябваше скръбно да обръщат за майната сипри американската си мечта! От бягството си от Виетнам по-голям срам не бяха патили! Е, яд ги е, ама е време да свикнат! Ни хрена Крым не вернут! Это Россия, детьки!

113

Анонимен

преди 2 месеца

Русия ще върне Крим, когато Американците върнат земите на Индянците !

112

Анонимен

преди 2 месеца

мечти....мечти....

111

Анонимен

преди 2 месеца

"отново призоваваме Русия да прекрати окупацията на Крим, вечната война в Източна Украйна, дестабилизиращите дейности в Черно море и по границите на Украйна, както и постоянните кибератаки и други злонамерени действия срещу Съединените щати"=========== Предназначението на тези думи е да прикрият разполагането на пиндостански оръжия и жива сила, а защо не и военни бази под формата на учебни центрове, на укропска територия в непоисредствена близост от границата с Русия.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Ще ви отговоря от името на Русия по детски - друга манджа не щат ли ?

109

дърт

преди 2 месеца

Тежко се преживява загубата на такава изгодна за база територия на границата с Русия!

108

Малко история

преди 2 месеца

Любознателните могат да разгледат типичен случай на анексия. Тази на Кралство Хавай от Съединените щати! Русия си взе нейния Крим, подарен от Хрушчата на УССР преди 50 години. А Крим е отвоюван от славните войни на княз Потемкин, наречен за това Таврический и включен в Империята с указ на Н.В. Екатерина Велика. Отвоюван е от вечния враг на русите Кримското ханство. На запад от него са били Дикие степи, никаква Юкрейн и на хоризонта не се е мътела! В тези времена в Сев.Америка белете са избивали

107

Анонимен

преди 2 месеца

Първо сащ да върнат аляска, калифорния, невада, ню мексико, тексас, флорида, дакота, охайо, небраска, мисисипи -- последните 4 са с индиански имена, заграбили са ги от местните индианци.

106

Анонимен

преди 2 месеца

"Русия икономически не може да се мери с Холандия" -- тихо, немит ***!

105

Анонимен

преди 2 месеца

Цените на тока се повишават "благодарение" на сащ, които диктуват на ес да върви против собствените си интереси в преговорите с Русия. И тя се възползва от това много правилно, някой трябва да плаща за санкциите и свинщината наречена русофобия, които ни сервират, включително и нашите политици. След като прогонихме банкянската мутра, сега идва ред и на агента на цру радев.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Ей сега, само малко изчакайте

103

Game Over

преди 2 месеца

Да, да, да! Нека да хвърчат ракети като на доматина в Испания! Като ще е рестарт, нека е рестарт!

102

Анонимен

преди 2 месеца

Цакат ни по много *** начин, обяснение за възпрости: най-скъп ток в сравнение с другите доставчици. Отказват да преговарят за намаляване на кражбите си. Изключителна арогантност. Защо така? Защото президент и правителство са американски слуги и агенти, при това избрани от българския народ. Болшинството на народа е полуграмотно, включително с дипломите за висше образование. Не е чудно, че страната е на последно място в ес, никой не защитава българския интерес, мълчат катопукали.

101

Щирлиц

преди 2 месеца

А аз призовавам западаните демонокрации да върнат Косово на Сърбия,на България западните покрайнини,Ниш и Пирот,Македония, Одринска Тракия и беломорието.

100

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 109 "Нас колко години ни цакат с Мариците." Как точно ви "цакат" с Мариците, я кажи?

99

Анонимен

преди 2 месеца

В качеството на какви ще казват кой какво да прави. Наглите америкатци съсипват целия свят. Мигрантите в Европа пак са благодарение на тях където се намесят всичко се разпада, а те само събират благата. Нас колко години ни цакат с Мариците. На тях не им пука за никого.

98

Ясно е!

преди 2 месеца

Отношенията между Русия и САЩ достигнаха най-ниската си точка от Студената война. Ta чак се наложи Байдън да пусне Северен Поток2 на Путин, с което го зач-ука на Русия.. Байдън постъпи твърдо с Русия, а не като агента на Путин, Тръмп, който услужливо спря СП2 и държа ниски цени на горивата, за радост на Русия.