278

Геро

преди 2 години

Он засега неа 50% ама след изкачването на връо следва бране на гъби,ловене на риба с ръце и стрелба с лък ииии току виж процентите станали ама баш както са нагодени машините, ха да ни е на хаирлия.

277

Анонимен

преди 2 години

Ха на бас , че ще има втори тур! С този зелен сертификат си вкара автогол. То е ясно, че европедалите го натискат, но ще се отрази на изборния резултат.

276

123

преди 2 години

Още едно, две изказвания или някой напън на кабинета и ще останат Луна и Волен на балотаж

275

Варненец

преди 2 години

Ще гласувам за Възраждане и Костадинов. Другите са агенти на крадливия Запад.

274

Галъп, наистина ли??

преди 2 години

Печели Радев? Значи си заслужаваме злощастната съдба.

273

Анонимен

преди 2 години

Може би вчера и да е било така! Днес го разделете поне на 10!

272

Радеф за смях...

преди 2 години

Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."

271

Ко?

преди 2 години

Не!

270

Радев потъва

преди 2 години

Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.

269

С толкова ужасни

преди 2 години

хора в политиката се чудя за кого да гласувам. И се сетих: Президент Луна; Парламент ДПС! Лелеле, какъв цирк ще настане! Нямам такава фантазия за да си представя изцепките! То и сега е смешно.... ама при тази комбинация ще е незабравимо!

268

Анонимен

преди 2 години

Спечели, не спечели, натискаме бутон номер 15 и това е!

267

Анонимен

преди 2 години

Дебат с Герджика? Кога?

266

Анонимен

преди 2 години

Верно, Рундю що отказа поканата за дебат на Анастас Герджиков ??? Нека ги видим един срещу друг, кой колко струва. Що бяга тъй?

265

Не забравяйте....

преди 2 години

Такава кражба като тази година не е била от 25 години

264

Хора ВНИМАНИЕ!

преди 2 години

54 милиарда лева е бюджета за тази година със заложен 10% дефицит и 9% инфлация. При 6 млн население се падат по 9 000лв на всеки българин. До година с парите от ЕС и инфлацията тези пари ще са по 12 000лв на човек. Гласувайки вие казвате как да се разпределят вашите пари.

263

анонимен

преди 2 години

Ами какво? Гласувайте за Радевица.Тогава зеленият сертификат ще ви се вижда нещо съвсем незначително.По войнишки под строй ще ви бодат.Нали неговото правителство сътвори сега тази каша.Да бяха казали по-рано за намеренията си.Не може от днес за утре да издадеш такава заповед.Пълни нека'дърници!Иначе Янев прозря,че било човешки да грешиш.Що тогава вече от половин година отнемате това право на грешки на предишното управление?Сега в техните обувки нали видяхте,че управление не е фасулска работа.

262

НОВИНИ ОТ БЪДЕЩЕТО

преди 2 години

20.01.2027г. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ПРЕДАДЕ ВЛАСТТА СЛЕД ДВА УСПЕШНИ МАНДАТА НА НОВОИЗБРАНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ УТВЪРЖДАВАНЕТО НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА ПРИ СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА РАЗПОРЕДБИТЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЛАВАТА И ЧЕСТТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ. ЗНАМ И ИМЕТО НА СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД ВТОРИЯТ УСПЕШЕН МАНДАТ НА РУМЕН РАДЕВ, НО ЩЕ ВИ ОСТАВЯ ДА ГАДАЕТЕ ДО НУЖНИЯТ МОМЕНТ. НЕ ГУБЕТЕ РУСУРС - НАПРАВЕТЕ ГО ОТ ПЪРВИ ПЪТ!

261

анонимен

преди 2 години

Не разбирам как тези платени Галъпи ще ни накарат да гласуваме за този, който ни разказа играта икономически! Как ще му изкараме тези 50%, или готвят манипулация на вота с машините!

260

Стига лъжи

преди 2 години

Никой вече не го иска това недоразумение! Скоро и Деса ще го изрита, като напуснат президентството!

259

анонимен

преди 2 години

Лъжа. Не искаме повече човек,който да разделя нацията. Няма да допуснем зеления чорап повече.