338

Анонимен

преди 2 години

Кога Борко строеше перфорираните АаааХтубани - ич го страх нехващаше. Сега га други че подкарат бстроежа на мрежата български Атобани-Ементал Боре си го фана страхо защото дръги че да праат същите Ементали но с мнооооого по голями дупки, което че да ликвидира сите офпошоркани авоарести фирмета и съешитнатигъзови Хаби

337

Пижо

преди 2 години

Единствените изненадани са г-ца Герджикова и ГЕРБ-ЖЕНИ. Оставка на "ерудита"! Не може да оглавява една уважавана институция без да има грам самоуважение!

336

Анонимен

преди 2 години

С гласовете на десетината трола тука ли ще спечели 50% процента Радев? Даже като прибавим 20-30 гласа от пациентите на психиатрията в Нови Искър, пак не стават 50%.

335

Христо Христов

преди 2 години

Само ско'пените про'стаци на брюксел не виждат резила на страхливата банкянска Тиква.

334

Христо Христов

преди 2 години

Не е важно дали Радев ще спечели. Важно е, че нормалните хора видяха резила на страхливата Тиква!

333

Христо Христов

преди 2 години

До Изнервен/355Поредната демонстрация на неграмотния и про'ст гербаджийски матрял. В Конституцията ясно пише: "Избран е кандидатът, получил повече от половината действителни гласове, ако в гласуването са участвали повече от половината избиратели." - но в демокрацията дистопиите на Оруел станаха действителност и "Невежеството е сила".ПП. Аман от евроатлантически нагли про'стаци!

332

Анонимен

преди 2 години

Радев ще е новият стар президент!За гербавата шушумига ще гласува само гербавия мат'рял.

331

Гербер

преди 2 години

До Христо Христов. Хе-хе, ама май и ти като клепоухия си обсебен от тиквата и постоянно сънуваш кошмари с него. Колко десетилетия още ще ти държи влага, ***? Това в смисъл на живота ти ли се е превърнало?

330

Изнервен

преди 2 години

А бе, калъпи смотани, не е достатъчно да има 51 процента от гласувалите на първи тур (което хич не ми се вярва и е поредната им манипулация в полза на фигуранта). Трябва и да са гласували повече от 50 процента от всички избиратели. Научете изборния закон.

329

Гражданин

преди 2 години

"Галошш интернешънъл", червени продажници, знаем ги.

328

Балабаня

преди 2 години

Аве шефе,Слави е,бе Харвардите ни изпревариха бре,Галъпа ни отрежда чак 4- то место бре,какво ще правим сегинка?? Славин отвръща:" Не бой се бе- единия- Канадчето с белите зъбки идната сряда КС ще му клъцне топките щото е канадец,а другия- Кокорчи,наш Тоше има неопровержими доказателства, че е крадец на интелектуален продукт!! Споко брате Балабанов,споко...

327

IM-А-мен_DrtБЯЛBoY!

преди 2 години

До Да допълня...Ала, според мен, тия на тази хубава Снимка ми мязат като абсолютно копие на онези - леко ВКАМЕНЕНИте членове на ЦК/БКП-то от манифестациите, минаващи с маршируваща бодра стъпка покрай МавзолеЯ на техната мумия - Г.Димитров - Героя от ЛайпциГа. . .ДА!

326

Анонимен

преди 2 години

да превърнем България в казарма!маршиоровки и унижение,чукундурите от друго не разбират.

325

До 341

преди 2 години

Гласуваш за професорчетУ,получаваш тиквомутренчета.

324

До 349

преди 2 години

Да не би да си послушното,наведено кученце Плевнелиев?

323

Реалист до 347

преди 2 години

Сигурно си играл с шланга на Винету и те е омаял

322

Анонимен

преди 2 години

Знам със сигурност, че ще гласувам срещу Радев. За кой точно още не съм решила. Чакам дебатите. Е, и за Луна няма да гласувам.

321

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Преди 5 години Пожарникаря са измайтапи,че и магаре да сложи за изборите,пак ша го избирети.Затуй,ядосани и заслепени от надменността му избрахти мен.Сега са чудя на катър ли да са сторя,чи да не гласувати над 50%та на първия тур за мен?Щот сичките магарешки нумера дотук ви ги приложих,а вий сте си Има Такива Ненормалници!Ценити ви дигнах на сичко,трепя ва с КОВИДА като оклейки на бързей,съскам,пръскам отрова,сея омраза,а вий ми съ радвати кат че ли съм розовобузо първулачи?

320

Христо Христов

преди 2 години

До Ники/340"Герджиков е класи над него." - въпрос на критерии... да припомня изказването на Борисов за евроатлантическия му електорат: "Аз съм про'ст и вие сте про'сти".

319

Христо Христов

преди 2 години

Не е важно дали ще спечели. Важното е, че всички нормални хора видяха резила на страхливата Тиква.