25

Анонимен

преди 2 години

ННЕНОРМАЛНИК, ПО- УМНИТЕ ДНЕС СЕ СКРИХА, ЩОТО ВЕЧЕ БИЕМ...

24

Запознат

преди 2 години

Трета доза не бива да се поставя при висок Т-клетъчен имунитет. Пропорционална връзка между IgG антитела и Т-клетъчен имунитет няма.Хора с еднакви или близки IgG антитела могат да имат десет пъти по-голяма разлика при Т-клетъчния имунитет, дори при ваксинирани в един и същи ден. Много от ваксинираните имат T-клетъчен имунитет над 1000, но при по-възрастните над 70 г може да падне и под 100. Това важи и за прекаралите вируса. Само в единични случаи не се изгражда Т-клетъчен имунитет.

23

Анонимен

преди 2 години

Много интересно как се игнорират всички обосновани научни изследвания върху имунитета, публикувани и в българските медии! Но хората четат!

22

Анонимен

преди 2 години

Когато си прекарал ковид без да си бил ваксиниран, след време антителата намаляват, но при нова среща организма започва да произвежда. От друга страна ваксинираните ще трябва да се инжектитират на няколко месеца за да имат антитела. За мен по-добър е естествения имунитет, но, който иска да се боде на няколко месеца.

21

Samo minavam

преди 2 години

Докторе, прощавай, ама на 12тия месец, ще ни сложат и абокат на задниците и ставаме абонати.

20

Избирател

преди 2 години

Стига, спрете се, защото нескопосаната ви пропаганда дава обратен ефект. Човечествоот е преживяло стотици вируси и различни болести - коя от коя по-страшни, но такова чудо и такова издевателство, не помни!

19

Чакайте сега!

преди 2 години

Хайде да се спрем с тея дози вече, че дори не е смешно. Как разбирате, че защитата намалява щом антителата не са показател? Как го измерихте намаляването? На какво? Кой метод? Късе е изследването с ДОИ по темата. Щот едни други умници казват, че защитата не се мери с антитела. Изобщо тоя цирк, който бъркате и недоверието идва от ВАС ПСЕВДО-УЧЕНИ! И на хората им писна от идиотизмите ви и ви теглиха една. Сега разбрахте ли къде се провалихте?

18

Анонимен

преди 2 години

трябва да се ваксинирате, щот мисли за бизнес ... бизнеса с ваксини

17

Анонимен

преди 2 години

В Чехия са яко набодени, но от първи ноември ще им искат задължителни маски на работното място. Върнаха се към нормалното.

16

Анонимен

преди 2 години

Нали новата ваксина се разработвала на компютър, оня гръцкия турчин фазера, нали за 3 дена я направил. Делтата от колко време се шири? Що не седне пак да направи за три дена ъпгрейд? Някой не си ли задава тоя въпрос? Що работим с ваксината за уханския вариант? Нали да много умни и красиви от Биг Фарма, що се мотат? Да измъкнат максималната печалба от това дето не става за нищо.

15

Анонимен

преди 2 години

"Такива хора могат да се ваксинират под наблюдение на реанимиационен екип, посочи проф. Костов." - Пиши ги направо умрели

14

Анонимен

преди 2 години

Няма да си сложа първа, после да ми искат 2,3,4 5.

13

Анонимен

преди 2 години

В миналото с по-не доразвити технологий са правили ваксини който са ефективни с десетилетия. Сега с новите технологий успяват да го докарат едвам до 6 месеца. АЗ не вярвам за мен това си е жива далавера за да направят хората още по-зависими и да се въртят парите.Затова не искам да се ваксинирам не че съм глупав или безодговорен. С изкуствени болести направени в лаборатория и не ефективни ваксини се цели единствено контрол забогатяване и всяване на страх.

12

Анонимен

преди 2 години

Абе тия фашисти само малко им дадоха да пробват и вече всички наскачаха кой каква по-голяма простотия да изцепи. Даже не чакат да мине време вече направо ти навират в очите какво иде.

11

Анонимен

преди 2 години

Първата година нищо. Тази година в началото прекарахме вкъщи вируса с едвам доловими симптоми, без ваксини и оттогава пак нищо не сме хващали. А тоя ми говори за някакви дози които трябвало да се подновяват през няколко месеца.

10

Направо

преди 2 години

абокат искам, че ме е сртах да ме бодат непрекъснато! И не на 6 месеца, искам си дозата всеки месец!

9

Анонимен

преди 2 години

а я кажи за зелен сертификат след първа доза какво мислиш

8

Бay

преди 2 години

знаем. За това търпеливо чакаме да ни дойде реда.

7

Чоко

преди 2 години

Започнаха да ни подготвят за трета, четвърта и т.н. дози. Позволим ли им сега, ще ни изтребят с тези ваксини.

6

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тия дози бе , да не сме наркомани, или искате да ни направите такива вакса зависими .