45

анонимен

преди 2 години

Друга година ще ни агитират за четвърта доза. След това за пета доза, после шеста, седма, осма..... После ще въведът и задължителен зелен сертификат и за допълнителните дози. Почнаха ни! Ето ви една конспиративна теория, която ще се окаже поредната истина.

44

Анонимен

преди 2 години

Втората беше защитна, третата усилваща-бустер, четвъртата ще е райска, към горния свят. ПРави се едно и също и се очакват различни резултати, а имунната система след толкова игли дали няма да се обърне срещу организма

43

Анонимен

преди 2 години

Това за векторните ваксини изобщо не е вярно. Преди 2 дни гледах статия, в която казват точно обратното - че рнк ваксините губят много рязко ефективност след 6я месец, докато веркторните си държат всички показатели горе-долу същите. Това което казва проф. Костов е пълна лъжа и не знам защо ги казва тия неща. Никъде в световната научна общественост, никой не казва "задължително трябва да ирнк, и задължително трябва да е пфайзер" просто защото не е вярно.

42

Продажници ООД

преди 2 години

"Третата доза трябва да бъде с РНК ВАКСИНА, посочи той и апелира ваксинираните да не гледат антителата си, преди да решат дали да си я сложат."- На Пфайзер, нали?

41

Анонимен

преди 2 години

Значи щом трябва през шест месеца да се бодеш, това или не е ваксина или "великите" учени все още на са си свършили работата да създадат истинска ваксина! А ако Ковид ще се превръща в Грип 2.0, направо да казват, че вече на хората взе да им писва!

40

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, две години не сме се били срещали с грипния вирус. Боже мой, чета и не мога да повярвам. И къде изчезнаха грипните вируси, другарю професор? Като по поръчка и по заповед, като се появи Ковидо и грипните вируси се скриха вдън земя, та не излязоха две години. Ама тези хора наистина ни мислят за кръгли и диоти.

39

факти

преди 2 години

До Анонимен 17 Абе пич, ако искаш да изглеждаш малко по-умен, поне не пиши технологиЙ, а технологиИ, че ставаш прocтo смешен с тия псевдоинтелигнетни напъни

38

тя

преди 2 години

А четвърта след 12 месец ще има ли и така до края на света !

37

Ай Сиктир

преди 2 години

Я професор Костов да докладва защо генерал Мутафчийски го изрита от ВМА?

36

ДДРОнег

преди 2 години

А най-добре изобщо да не си слагаме такива "ваксини" !!!__А най-добре за ей такива "дофтори" и политици е да си бием по десетина инжекцийки, че да падат повече комисионни !!!

35

Анонимен

преди 2 години

Сега видяхте ли какво е фашизъм?Още ли се съмнявате?На този му отива есесовската униформа

34

Нормален

преди 2 години

До Анонимен Значи аз съм антиваксър но..твърдо съм ЗА останалите да се ваксинират,света има нужда да се прочисти от *** глави!! Пич, светът има крещяща нужда да се прочисти от такива като теб, по-добре не се възпроизвеждай.

33

Активист на БСП

преди 2 години

И така до края на света...

32

Анонимен

преди 2 години

По голямата част от ваксинираните са болни ама били леко болни а защо въобще са болни никой не казва ей там специалистите да го обяснят

31

Айде и този

преди 2 години

значи не искаме да се тровим с нито една доза, а тези които все пак са го направили се оказва, че не са достатъчно отровени и затова ще им трябва и трета....до следващото нареждане за поредната доза.....Време е хората ДА СЕ СЪБУДЯТ....НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА ЖИВИ И ЗДРАВИ...ИСКА ГИ ОТРОВЕНИ МЪРТВИ ИЛИ БОЛНИ И ПОСЛУШНИ...

30

БРЦК

преди 2 години

Небивали глупости и лъжи И това от устата на лекар-професор. Това го заявява инж. химик спец. -биохимия.

29

Анонимен

преди 2 години

Костов,изявлението ти не е медицинско и научно обосновано.И ти и ние го знаем.Следва тупаник.

28

Анонимен

преди 2 години

Докторе ..ако искаш бий си и пета доза по сигурно

27

Запознат

преди 2 години

Антителата са временни и заради спецификата на вируса намаляват доста бързо, както при прекарали вируса, така и при ваксинирани. Лекарите знаят това, затова замерват T-клетъчен имунитет, но изследването струва между 150-180 лв. и желаещите да си направят такъв тест у нас не са много.

26

Анонимен

преди 2 години

КЪДЕ Е ТОЯ КАЦАР, ДА ГО НАБАРАМ...НО ТЯ ОХРАНАТА МУ ЩЕ Я СВАЛЯТ СКОРО..