50

Анонимен

преди 7 месеца

НЮРНБЕРГ 2 идва!!

49

анонимен

преди 7 месеца

Това, че 2 години не сме се срещали с грипният вирус означава, че двата вируса са се наговорили тайно да ни тормозят един след друг, а не едновременно. Влезли са в конспирация. Грипът сега чака удобен момент и той да се появи. Само дано не са включили и холерата в конспирацията.

48

анонимен

преди 7 месеца

Друга година ще ни агитират за четвърта доза. След това за пета доза, после шеста, седма, осма..... После ще въведът и задължителен зелен сертификат и за допълнителните дози. Почнаха ни! Ето ви една конспиративна теория, която ще се окаже поредната истина.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Втората беше защитна, третата усилваща-бустер, четвъртата ще е райска, към горния свят. ПРави се едно и също и се очакват различни резултати, а имунната система след толкова игли дали няма да се обърне срещу организма

46

Анонимен

преди 7 месеца

Това за векторните ваксини изобщо не е вярно. Преди 2 дни гледах статия, в която казват точно обратното - че рнк ваксините губят много рязко ефективност след 6я месец, докато веркторните си държат всички показатели горе-долу същите. Това което казва проф. Костов е пълна лъжа и не знам защо ги казва тия неща. Никъде в световната научна общественост, никой не казва "задължително трябва да ирнк, и задължително трябва да е пфайзер" просто защото не е вярно.

45

Продажници ООД

преди 7 месеца

"Третата доза трябва да бъде с РНК ВАКСИНА, посочи той и апелира ваксинираните да не гледат антителата си, преди да решат дали да си я сложат."- На Пфайзер, нали?

44

Анонимен

преди 7 месеца

Значи щом трябва през шест месеца да се бодеш, това или не е ваксина или "великите" учени все още на са си свършили работата да създадат истинска ваксина! А ако Ковид ще се превръща в Грип 2.0, направо да казват, че вече на хората взе да им писва!

43

Анонимен

преди 7 месеца

Хахаха, две години не сме се били срещали с грипния вирус. Боже мой, чета и не мога да повярвам. И къде изчезнаха грипните вируси, другарю професор? Като по поръчка и по заповед, като се появи Ковидо и грипните вируси се скриха вдън земя, та не излязоха две години. Ама тези хора наистина ни мислят за кръгли и диоти.

42

факти

преди 7 месеца

До Анонимен 17 Абе пич, ако искаш да изглеждаш малко по-умен, поне не пиши технологиЙ, а технологиИ, че ставаш прocтo смешен с тия псевдоинтелигнетни напъни

41

тя

преди 7 месеца

А четвърта след 12 месец ще има ли и така до края на света !

40

Ай Сиктир

преди 7 месеца

Я професор Костов да докладва защо генерал Мутафчийски го изрита от ВМА?

39

ДДРОнег

преди 7 месеца

А най-добре изобщо да не си слагаме такива "ваксини" !!!__А най-добре за ей такива "дофтори" и политици е да си бием по десетина инжекцийки, че да падат повече комисионни !!!

38

Анонимен

преди 7 месеца

Сега видяхте ли какво е фашизъм?Още ли се съмнявате?На този му отива есесовската униформа

37

Нормален

преди 7 месеца

До Анонимен Значи аз съм антиваксър но..твърдо съм ЗА останалите да се ваксинират,света има нужда да се прочисти от кухите глави!! Пич, светът има крещяща нужда да се прочисти от такива като теб, по-добре не се възпроизвеждай.

36

Активист на БСП

преди 7 месеца

И така до края на света...

35

Анонимен

преди 7 месеца

По голямата част от ваксинираните са болни ама били леко болни а защо въобще са болни никой не казва ей там специалистите да го обяснят

34

Айде и този

преди 7 месеца

значи не искаме да се тровим с нито една доза, а тези които все пак са го направили се оказва, че не са достатъчно отровени и затова ще им трябва и трета....до следващото нареждане за поредната доза.....Време е хората ДА СЕ СЪБУДЯТ....НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА ЖИВИ И ЗДРАВИ...ИСКА ГИ ОТРОВЕНИ МЪРТВИ ИЛИ БОЛНИ И ПОСЛУШНИ...

33

БРЦК

преди 7 месеца

Небивали глупости и лъжи И това от устата на лекар-професор. Това го заявява инж. химик спец. -биохимия.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Костов,изявлението ти не е медицинско и научно обосновано.И ти и ние го знаем.Следва тупаник.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Докторе ..ако искаш бий си и пета доза по сигурно