138

Политик

преди 2 години

Този професор сигурно е кандидат за президент на Смолян. Щом ходи да агитира хората в този град по време на тази страшна пандемия. Сигурно вече се е ваксинирал с няколко дози и не го е страх !

137

Анонимен

преди 2 години

Набирането на политически дивидент по време на чума е по лошо и от подлоганството което е заложено в този човек!

136

Кметът

преди 2 години

Ти си мекотело.

135

В Древен Египет

преди 2 години

В противоречие с възприетите вярвания пирамидите не били строени от роби. Имало избор - или плащаш данъците си с процент от реколтата ДДС и ДОД - с десет процента от реколтата или отиваш да бачкаш на пирамидите за три месеца и реколтата си остава за тебе. А ми обясни в такъв случай за чив х.*** и за коя гробница отиват тия 10 годишни заплати и 8 годишни заплати? Не бе копиленцето Фердинантско е садист и просто така да се гаври с интелигенцията! Като брат си, като баща си! Или просто е скръндза

134

МИСИЯТА НА ДС-РАДЕВ.

преди 2 години

Като взе властта-първата му работа беше да уволни лекарите, които разбират от пандемия, корона вирус и лечението му-Кантарджиев, Балтов, Костадинов,...... Така вече можеше да нанесе смъртоносния си удар върху безпомощни те българи..... ЧЕРКЕЗ Е...!!

133

анонимен

преди 2 години

Кацарчето скоро и той ще отнесе кютека.Заслужава си го.

132

Плужек

преди 2 години

Аз съм обединител. Ще обединя агнетата и вълците като пусна вълците в кошарата.

131

man

преди 2 години

Хайде, Българи - хващайте се за гушите и по тая тема! Време разделно.

130

сравнението

преди 2 години

Да започнем с въпросите към академичниямазенплъх.Първо каква му е позицията по въпроса за членството на скопяните в ЕС?Второ още ли се гордее,че насърчаваше и подкрепяше незаконната и антибългарска окупация на СУ?Трето,какво е отношението му към истанбулската конвеция и натиска над страната от ЕК да приеме еднополовите бракове въпреки решението на конситуционни съд!За начало толкова,може и полковничката да ти даде и жокер...

129

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно е така. Прав е Герджиков!

128

Анонимен

преди 2 години

Така е,съвсем аргументирано обясни Герджиков.Трябва да има стратегия,както казва за сертификати,стратегия за здравеопазване,образование, за пандемията.Както и предвидени компенсации за родители и бизнес.Те наследиха една сравнително спокойна обстановка,всичко е окей,закриха националния щаб,уволниха Балтов и Кантарджиев,а Кацаров антиваксъра реши,че с неговата 75 г.съветничка са достатъчни,но не е толкова просто.Отряза от пари спешна помощ,настрои медици,но иначе актуализираха 2.6 млрд.и къде са?

127

ИЗБОРДЖИЯ

преди 2 години

и как смятат протестърите и радевчетата да имат далавера от изборите, на процентите на другаря радев са се ЗАКАЧИЛИ 5-6 по-големички партии и дори да има на първи тур 35-36% те ще трябва да си ги разделят, да видим БСП сигурно с 10-12, Слави с ИТН пак толкова 10-12, Кирчо и кокорчо и те там с 10-12, е то не остана за Мая общата, за другите които гравитират около червените кхмери, общо 85-86 депутатити, които да съставят правителство, хо-хо-хо

126

Анонимен

преди 2 години

До Студент - Дай Боже по-скоро! Амин!

125

Анонимен

преди 2 години

Радев изби до момента няколко хиляди българи като им забрани да се ваксинират.

124

анонимен

преди 2 години

Вчера министърчето на Радев ляво кроше ли отнесе или дясно?

123

Абе ейййййй...

преди 2 години

Нарекъл съм Симеон 2-Европейският фараонВчера дадох пропорционално 20/16,10/8 пропорция как учителите Изкуства и спорт и Природонаучния всъщност изработват по 10 годишни заплати и 8 годишни заплати за 45 години,които никога не им се плащат,а им се плащат 8 месечни при пенсионирани.Тези 8 се плащат и на учителите по БЕЛ,Математика,Чужди езици, но те не работят повече от 560-580 часа годишно,освен ако нямат лекторски.Другите 640,700 часа годишно и плащат данъци.Работим безплатно за фараона и сем.

122

хп

преди 2 години

Ми немъ кадри, бе, М.азен!!!! Както го е рекъл др. Сталин: "Кадрите решават всичко", а кадри нема!!!!! Едните измряха, умните емигрираха, остана талажа!

121

хаха

преди 2 години

Троловете на кутев и чорапа вчера бяха се скрили, ама днес пак са на работното си място. Чорапа потъна , като вера су. Няма спасение другари.

120

Анонимен

преди 2 години

НЕЩО МНОГО ИЗПРАВИХТЕ НАПОСЛЕДЪК ГРЕБЕНА КО МУНЯГИТЕ, ДАЖЕ ВИДЕНОВ ИЗКАРАХТЕ, НО ПАК ЩЕ СЕ ЗАВРЕТЕ ЗАСРАМЕНО В ДУПКТЕ СИ...

119

Студент

преди 2 години

Г-н професоре,абсолютно сте прав и независимо дали се дистанцира или не от назначения от него сервилен кабинет всички много добре знаем КОЙ Е ВИНОВЕН за сегашното състо- чние на страната ни и затова е крайно време ВРИД презиндент-а да освободи длъжността да не става за още по-голямо посмешище на народа...впрочем така и така с нищо хубаво няма да бъде запомнен и по всяка вероятност скоро ще изпадне в ... забвение !