198

Познава се

преди 2 години

ГЕРБ-аджията се познава по празния нагъл поглед. Те гледат така, защото нямат душа.

197

покрепен!!!

преди 2 години

До Българин... Герджика е подкрепен И от ДПС , .......от ЗАД !ДПС били разочаровани от Радев , което означава че от герб не са ....Е, гласувайте за ДПС -герб- Герджика!

196

Ток и жици

преди 2 години

Бе, то и Герджиков се опита да се разграничи от ГЕРБ, ама не му повЕрвахме.

195

дядо Йоцо пита !

преди 2 години

Г-н Герджиков,питам Ви: Като напиша "сикаджия",за какво си мислите най напред !....благодаря.

194

ИЗБИРАТЕЛ

преди 2 години

Колко хубаво щеше да бъде, ако всички избиратели бяха политически грамотни и гласуваха за Християнска Европа, а не за Евразия. Добре, че световни събития ще спасят България от нев.ежите.

193

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да каже не ме интересува тоя и си остава просто *** га ре то но боко. За такъв да си гласуват под строй пр о стите дето си харесват дж ип ко бибитков.

192

ПроСоТо

преди 2 години

До П.К. инк...за което освобождение "ОСНОВНА ЗАСЛУГА" има въпросния опортюнист../демек,"използвач"../..Е,ура за "освободителя-професор".!

191

Ха!

преди 2 години

Герджиков отрече да е бил предложен от ГЕРБ, но словата му без изключение говорят, че не само е предложен от ГЕРБ (и подкрепен с две ръце от Бойко Борисов), но и че е същински влюбен ученик на Бойко Борисов по параполитическа словесност! А е ректор на СУ, моля ви ти се :-))

190

мак

преди 2 години

Ех, Герджиков, нали щеше да водиш позтивна кампания, а във всяко свое изказване ръфаш Радев. Същият си като т.лупа. Дистанцираш се от този, който те предложи за президент, а това е двулично и неморално.

189

П.К. инк.

преди 2 години

Проф. Анастас Герджиков поставя пръст в раните. А г-жата Христова да помни, че РОДОПИТЕ ЧЕСТВАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО СИ ОТ ПЕТСТОТИН ГОДИШНОТО ЗЛОВЕЩО И НЕЧОВЕШКО ТУРСКО РОБСТВО.

188

Герп Сандански

преди 2 години

Гласувайте за ирландската пастирка номер 2

187

Живял-видял

преди 2 години

Как един независим журналист на отиде в СУ да види каква е тъмница,студено,мръсно, ***.Този не може да оправи СУ,а иска начело на д-вата да застава.Самочувствие голямо,покритие никакво.Студентите не го поздравяват като пуши на входа,а Коларова говори как той всеки ден се среща с тях.Да оставим настаран,че да пушат огромни тумби пред входа не подхожда на академизма,с който се дуе кандидата.

186

PI

преди 2 години

Този започва да говори като тиквата гербаджийската, затова не трябва да печели!!!!!!!! Той и няма да спечели де!!!!!!!!! Това ще е човек като онзи нежния президент дето беше Плевката, и като каскета - ще му вика шефе!!!!!!

185

На господина

преди 2 години

С розовите бикини какво му е предложението за мерки. Другата възможност е локдаун. Не схванах как с тези си думи се явява обединител дилдоподатливия

184

ПроСоТо

преди 2 години

До Дебат между двамата....оти питаш бря?...Чунким Тиквата са отзова на МНОГОКРАТНИТЕ покани на Радев да се срещнат,да седнат на маса и да дискутират?...А тоя "Бейбифейс" просто е безинтересен..Защото НЯМА СОБСТВЕНО ЛИЦЕ..Иначе май е устат де..

183

Анонимен

преди 2 години

Шушумига.Честен човек от ГЕРБ няма да иска подкрепа!

182

:(

преди 2 години

На този други му дърпат конците.

181

ПроСоТо

преди 2 години

До Кънчо...а ромето за кого и жъ гласуват бря?..ФАКУЛТЕТНИТЕ ромале..?..И жъ бъди резиль да не гласят за професорот,след като битуват у ФАКУЛТЕТО...

180

,1

преди 2 години

Какво каза?Лай-лай ***!Пълно безсилие !

179

Анонимен

преди 2 години

трай бе на ДПС лизача всички в СУ знаят ,че си на ДПС човек