35

Анонимен

преди 2 години

Списъка следващата седмица ще е по тежък като почнат да показват набодените от тази седмица.

34

...

преди 2 години

До до 30Ми то и хора без заболявания щяха да са живи, ако не беше пиян ман_гал с ръждива астра. Ако ти е писано да мреш и без ковид ще се тръшнеш. Айде стига с глупостите. Който иска се ваксинира, който не иска не се ваксинира. Кой си ти да казваш на някой дали да се ваксинира с нетрайна ваксина с интересни странични ефекти. Всеки може сам да си поеме риска. Вече 2г се опитваме да овладеем неувладяем вирус. Стига с фашизма. Отваряйте всичко, който го е страх да си седи вкъщи.

33

Анонимен

преди 2 години

на някои им липсва насилието в казармата.

32

до 30

преди 2 години

Трябва ли да ти се обяснява,че тия хора с различни заболявания щяха сигурно да са живи,ако не беше ковид?

31

...

преди 2 години

Аз да питам, що има 7% от починалите да са с ваксини? И от заболелите ваксинираните са 15%, колкото са и в населението? Освен това от тези горе я посочете кои са ваксинирани и неваксинирани? Щото не е ясно сега тия на 36/37 г починалите с или без ваксини са? Не искате, та да не се окаже че млади, ваксинирани почиват, а дърти неваксинирани не. Отделно някой ще каже ли що братовчед ми дето няма здравни проблеми получи инфаркт 2 дни след ваксина? Никога не е имал високо кръвно, на 44г напълно здрав

30

до 31

преди 2 години

Ами не се ваксинирай и може да влезеш в черния списък.

29

ами ДА,

преди 2 години

точно това са тюфлеците , които не са ходили в казарма, мазни, оядени, и много дебели, които не слизат от колите, точно там удря вируса

28

Анонимен

преди 2 години

не знам защо изкарвате такива списъци.... това е идиотско

27

Анонимен

преди 2 години

PRите на ваксините сигурно са учили в Харвард. Нямат си никакво понятие от българската народопсихология. През последните 3-4 месеца ни заливат с реклами за ползите от ваксините, без да отчитат, че това население е лъгано най-малко 30 години нонстоп и на реклами не вярва. А с последните глупости на правителството ще подкарат зорлем още 5-10% към пунктовете и ще заинатят още повече останалите 70%. И фармацевтите ще се разочароват окончателно.

26

Анонимен

преди 2 години

Ама какъв е тоя черен списък, стената на смъртта?!! :(Тръпки ме побиват, все едно ще намеря и своето име там...При комунизма така са излагали имената на враговете на народа, за назидание....Тези бедни хора това ли заслужават, поне са се отървали от този гаден свят! пс. то ще да е от адекватно "лечение"

25

Анонимен

преди 2 години

Психотормозът под формата на епитафии в бг."медии" продължава с пълна сила ! И няма да спре докато не спрат парите от ЕС или докато не се вдигнем и ги подпукаме тез еничари ! Е, Няма ли поне един да е починал от друга болест , освен ковид ,ей тъй , за колорит ?! Продажници , за пари сте готови на всякакви безмозъчни действия , uдomщuнu и мародерства ! Но всичко ви се пише ...

24

Анонимен

преди 2 години

Добрутро! Вие по-младите за безсмъртни ли се имате? Никой не е застрахован, разберете го! И деца умират, и 20,30,40 годишни. Затова ваксинират и децата!

23

Няма информация

преди 2 години

и Без придружаващи заболявания са различни неща. За 80% от българите няма информация за заболявания, защото не са въведени в здравното досие.

22

Очаквано

преди 2 години

И между другото с тия фалшиви сертификати процентът на ваксинирани може да го пропускате.

21

Зозо

преди 2 години

.............мъж на 90 г. с онкологично заболяване............ А ся, тоя ако се беше ваксинирал нямаше да стигне до болницата. А принуждават сервитьорката Ленчето на 19 г. да се боцне, за да може да ходи на работа. Ай сиктир!!!

20

Бay

преди 2 години

според *** ако имаш заболяване няма проблем да умреш ...

19

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 16/ ОЦЕЛЯХМЕ 500 ГОДИНИ , ЗАЩОТО ИМАМЕ СИЛНО ЧУВСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ И 80% НЕ СА СЕ ВАКСНАЛИ ОЩЕ

18

Кантарджиев

преди 2 години

Млади мъже под 40 години, без нито един кариес и нито един вирус в повече, но за това пък с цели две игли на Пфайзер

17

Анонимен

преди 2 години

Прави ми впечатление, че процента на ваксинираните починали започва неколкократно да се увеличава. Първоначално беше под 1 %, после се вдигна на 2, три, сега стана 6.54. Лека полека ще стигне 30-40 % без всякакво съмнение. Интересно е, че никой от така наречените специалисти и вирусолози, разни там баби шкери професорки не коментират какво да кажат на роднините на поичналите ваксинирани?

16

Анонимен

преди 2 години

Демек 1 на 300 е без придружаващо заболяване ама то е защото не са го прегледали внимателно!