58

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците какво ни се ежат с техните 1000 починали, като са 20 пъти повече като население. Тука се кове истината!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Има под 100 починали, които са били ваксинирани и всичките се оказват съседи на един пишеш тук, а половинките им били неваксинирани и оживяли.

56

е нормално

преди 2 месеца

До АнонименГрешна (тъжна) статистика.... на колко ваксинирани са починали 7 и на колко неваксинирани са пчоинали 100? Като се има в предвид колко са реално ваксинираните (нали се сещаш колко имат сертификати, но не са ваксинирани)....

55

xa

преди 2 месеца

До АнонименОбсни го на съседа ми, който почина от Ковид имунизиран с 2 те инжекции (без придружващи заболявания) .... и на съпругата му, която беше болна заедно с него (не е имунизирана) и сега е жива и здрава, но без съпруг....

54

Анонимен

преди 2 месеца

За да ги обявят за здрави тези под 40 години дали са били поне веднъж годишно на профилактика и съответно поне изследвания за кръв, урина, захар?

53

Анонимен

преди 2 месеца

Веске, напиши и кои са ваксинираните, или чак толкова не ти плащат? Нали ти плащат да плашиш и лъжеш хората.

52

Анонимен

преди 2 месеца

В годините преди епидемията по това време на годината умираха по 1850-1900 човека на седмица, средно по 270 на ден. Сега умират по над 3000 на седмица, средно по 450 на ден, но страхуващите се да се ваксинират ги искат поименно с всички данни за всеки починал. Ако ги получат, ще кажат, че ги лъжат.

51

какво да ви се каже

преди 2 месеца

До АнонименDo Около мен всички са ваксинирани"Вие живеете в тесен кръг или правите пропаганда за ваксинация!. Познавам заболяли от ковид, които са ваксинирани и неваксинирани. Всички го изкараха, някои неваксинирани дори с астма. Познавам хора, които починаха(васинира вкл), но те бяха в такова здравословно състояние, тегло, захар и прочие, че обикновен грип щеше да ги повали. Васкината пази само този, който е с нея, до някакъв процент. Съответно такъв разпрострянавя както без ваксина.

50

Анонимен

преди 2 месеца

100 неваксинирани и 7 ваксинирани са починали, а някои още не схващат, че ваксините предпазват

49

Анонимен

преди 2 месеца

Починалите в последните 365 дни са с 50 хиляди повече в сравнение с годините преди епидемията, а някои още си мислят, че ги лъжат и едва ли не всеки починал го пишат, че е от Ковид-19. Точно обратното е - реалния брой на починалите от Ковид-19 е 2-3 пъти по-голям от официалния им брой.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Списъка е безмислен, защото липсва доста информация в него. Първо къде са починали - в болница или в къщи. Второ на колко ваксини са ако имат такива, както и кога е поставена. Също така и бройката за деня на всички останали починали хора. Тогава ще лъснат много неща.

47

До 45 Крети

преди 2 месеца

Ако познаваш един ваксиниран починал от вируса, трябва да познаваш и още няколко десетки или стотици неваксинирани починали от вируса.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Няколко човека познавам, които вируса ги гътна и всичките бяха неваксинирани. Отделно други няколко неваксинирани изкараха много тежко заразата, а сред ваксинираните няма даже и заразил се.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Около мен всички са ваксинирани още от март месец, всички са живи и здрави и никой даже не се разболя от вируса.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Някой замисля ли се при какви условия се лекуват у нас редовите болни от covid, в какво трагично състояние са инфекциозните болници и отделения, имаше скоро такъв сигнал от пациент на пловдивския УМБАЛ за отвратителни условия в отделението за ковид. Хората вероятно се заразяват от вътре болничен сепсис и това ги съсипва. Включват им вентилатори, а сестрите си гледат турски сериали в дежурните кабинети.

43

Крети

преди 2 месеца

Ваксъри те, тепърва почват да умират, вече един познат Ваксър се гътна.Амин!

42

Анонимен

преди 2 месеца

Починал, в акта пишат ковид и се приключват нещата, защото аутопсия няма. Не може да се докаже дали е починал от сърдечен удар, грешна интубация и прочие. Ковид-финал! Това е фашизъм, ако някой мисли иначе, много чете DW/

41

Анонимен

преди 2 месеца

до ДО 30 ; Много си далече от реалността другарю ,явно много телевизия гледаш ! бил ли си въобще в болничини среди преди пЛандемията и имаш ли инфо колко хора тогава са загубили живота си от усложнения на "традиционния" грип ?! Аз съм го разбрал по тъжния начин и сега виждам огромната манипулация с плашилото на века ковид , нарочен за средство да преразпределяне (поредно) на парични потоци от печатарите на пари и за още власт ! И сервилниченето на продажни правителства ...

40

До 35

преди 2 месеца

Там е трагедията, че съм здрава вече 2 години, откакто има пандемия, (2 пъти имах нещо като грип и с подобни на описаните за ковид симптоми и за 1 седмица отмина), а сега интуицията ми подсказва, че ако се ваксинирам, ще се озова в този списък на жертвите на фармацевтичната мафия. Защото те принуждават здрави хора да се ваксинират, плашейки ги, че ако не го направят, са потенциални смъртници. и после им бият инжекцията и какво се случва в организма на доброволеца, никой не го е грижа .

39

Анонимен

преди 2 месеца

това е евтаназия , не си набивайте ваксина.. Ще умрете.. Горното е да всяват паника , хората ги морът ги с рамдесевир .. умират от лечение което си чисто отравсяне.