39

Браво на Русия!

преди 2 години

Само платена от държавата нреаботна седмица!!!

38

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 36....Хкремент, държавата от третия свят прави най-добрите бойни и ...хирургически роботи, най-съвършените авиационни двигатели и вече ги слага на най-добрите изтребители, пет вида хиперзвукови маневриращи ракети, най-дълбоководните подводници, най-мощните ядрени ледоразбивачи, направи няколко нови трансуранови елементи и т.н. А ние от петия свят не можем един свестен кибрит да направим! Влез в сайт "Спички" да видиш колко стотици вида ветроустойчив, влагоустойчив и т.н. кибритипра

37

До спутничето дето

преди 2 години

го направиха преди Астра-Зенека, няма как да е откраднато! Ти, глупи, още от детенце си преписвал от другарчетата си, затова мисловната ти категория е "крада". Да направиш ваксина трябва стриктно да изпълниш стотици прецизни биохимични процедури, а не да откраднеш неща и да тичаш! Наистина, само съвършен примитив може да дрищи такива глупотевини! Със Спутник са имунизирани гражданите на цяла страна без нито един заболял и нито един инцидент. Сан-Марино - малка, но страна и стига за статистика!

36

Махмути

преди 2 години

спутника се вижда колко струва..ха.ха.ха

35

анонимен

преди 2 години

Не ни занимавайте с държави от третия Свят . Да се спасяват.

34

Анонимен

преди 2 години

Каквото при господарите, това и при фигуранта. Има ли някой учуден? Да здраствует евразийской союз !!!

33

Лондон говори!

преди 2 години

Тук вече започнаха да ваксинират с трета ваксина надскочилите 60 лазарника, която ваксина може и да е различна от първите две, или ако някой е ваксиниран с АстраЗенека ще бъде ваксиниран с booster доза на щатската "Файзър". Още няма умрели, но ще наблюдаваме сеира.

32

Анонимен

преди 2 години

Игор, мой познат тази пролет беше на екскурзия в Русия. Там взел, че се ваксинирал със "Sputnik V". Преди месец синът му и снаха му, живеещи с него в един дом се разболяха - направиха си тестове, карантина, лечение. Както си му е редът. Моят познат също си направи тест и резултатът беше отрицателен. Беше карантиниран като контактен с вирусоносители, но не се разболя. Казва, че е благодарение на руската ваксина.

31

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха важното е водка да има.

30

До 30

преди 2 години

Фашисти, другарю. Просто ги убиват бавно, дали с ваксина, дали от глад.

29

Анонимен

преди 2 години

"в Москва се блокират социалните карти на неваксинираните хора над 60-годишна"---------Обяснете, че социалните карти са привилегия на московските пенсионери за справяне с по-скъпия живот в столицата и нямат нищо общо с дебитните карти за получаване на номиналната пенсия.

28

Анонимен

преди 2 години

путин казва не локдаун а неработни дни

27

Игор

преди 2 години

затова и руснаците , които имат валута, а не рубли, правят ваксинационен туризъм - където могат да се ваксинират с нормална и работеща ваксина, която ефективно ще ги защити и ще имат международен сертификат който се признава навсякъде

26

спутничето дето

преди 2 години

го откраднаха от Астра Зенека, не работи, гола вода и плацебо ефект, и руснаците го знаят, ще *** то се е видяло...

25

Stan

преди 2 години

До Анонимен 22В Англия се правят по няколко стотин хиляди теста на ден, затова бройката е голяма. В Англия в болниците има толкова заразени, колкото и у нас, само че те са над 10 пъти повече като население, и като болници. За статистиката - към вчера в Англия има 820 човека в интензивни отделения с Ковид, при нас са 570. Починалите в Англия са около 180-200 на ден, при нас са средно около 120-150 на ден. Разликата в мащаба на популацията е 1:10.

24

Анонимен

преди 2 години

локдауните не работят ефективно ,втора година се вижда ниската им ефективност

23

Do 23

преди 2 години

Тъй ли?!? Другаря ти Путин що обяви платена от държавата нреаботна седмица?!?

22

Анонимен

преди 2 години

Не е локдаун, ами само магазините и ресторантите и училищата, това което в България и на запад е от години.

21

Анонимен

преди 2 години

В Англия се инжектираха почти 100 от населението над 12 години с техните течности, и в момента имат средно почти три пъти повече новозаразени пт Русия.

20

Simvola

преди 2 години

Ваксината спутник действа само в космоса.