76

Прав е човекът

преди 2 години

До 3 седмици след първата игла човек може да се разболее. Но сертификат може да се издаде за незавършена имунизация, а в графата за иглите се пише 1/2. След втората игла ще пише 2/2. Разбира се, в Европа няма да го признават.

75

Анонимен

преди 2 години

Професор Ангелов, имам въпрос? Аз съм с първа игла и никой не ми каза, че след тази първа игла, трябва да стоя в изолация до втората и 14 дена след нея. Значи ако нямам симптоми на ковид, след първа игла аз мога да се движа свободно. Сега със зеленият сертификат как се променят нещата? Не виждам логика. Защо след първата игла да нямам временен сертификат, просто да се движа и работя?

74

Анонимен

преди 2 години

Ей, 76, тая глупост дето я пишеш, отдавна се изтърка. Както и "изолираха ли вирОса". Извадете ново листче.

73

Анонимен

преди 2 години

Управлявахте пандемията по много жесток и елементарен начин.Днес е сравнително по правилно.Има едно разбиране към проблемите на хората.По умерено ,без внушения и демонстрации.Ако вие управлявахте пълен локдаун не ни мърдаше82356.Луда амбиция ви тресе.

72

Анонимен

преди 2 години

Промени по Радевски. Отчит дейност, ама гледаме да не ядосаме много Ганко преди изборите. Като резултат няма да си правят втора доза и в Гърция няма да му зачитат сертификата. Хвала

71

Анонимен

преди 2 години

До 68. Агресивната прос.то.тия и пошлост настъпват. Отдавна. За фашизъм говорят комунистите.

70

Дедо Мъди

преди 2 години

Герберите смениха сумайти министри - кой от кой по-тъпо парче!

69

Анонимен

преди 2 години

най вероятно сега ЕС няма да признава български сертификати издадени след 20 октомври...

68

Анонимен

преди 2 години

Цъвулята хем вярват, че ваксините убиват, хем че биг фарма иска да ни боде всеки месец. Хем че рептилите ни чипират, хем че няма вирус. Няма данни, няма изследвания. Всички са експерти, а имат трудност да четат и разбират текст.

67

Него

преди 2 години

Сертификат за една доза е червейче за тези,които се подлъжат да лапнат въдицата. Звучи примамливо и който е по- наивен,веднага ще отиде на опашката за ваксини. Но като пуснат локдаун след 2 седмици, сертификатите няма да имат значение.

66

Анонимен

преди 2 години

Погледнете двете снимки на Бойко и Ангелов! Приликата е невероятна. Еднакво изражение. Ангелов, излагаш се, ти си професор, няма как да си политик...Не ти ли стига да си професор. Истински остана само Мутафчийски. Предложиха му Президент и човека отказа...Достоен лекар. А професорчето лакомо...

65

до микробиолог

преди 2 години

Обясни ми как от 2003-та насам, когато ми беше последната противогрипна ваксина, повече не съм се разболявал от грип. Целият съм в слух.

64

.

преди 2 години

До микробиологА ти прочети определението за ваксина и виж, доколко препаратът за който си говорим, отговаря на това определение. И после сей мъдрост в интернет. И ти, и себеподобните ти.

63

Африка се смее

преди 2 години

дават им сертификат не след първата доза а веднага, слагат ти ваксината и ти дават и листчето. Света е в потрес от българския гений.

62

Анонимен

преди 2 години

До микробиолог - Гледам експерт се пишеш. Я кажи кой и кога изолира вируса. Да започнем оттам. Пък след това да говорим за разумно и рационално мислене.

61

Анонимен

преди 2 години

Връщай парите на болницата!

60

Анонимен

преди 2 години

На срещата на г10 само дето не си бъркаха по дупките без маски и смазки , после пак ни занимавайте с глупости. Има снимки на срещата!

59

ee

преди 2 години

Абе Ангелов ти нема ли да спреш да дрънкаш ? Като те видя започвам да се облъчвам и да ми става зле, престани..

58

Анонимен

преди 2 години

Ние се стремим към Африканския съюз, така че всичко е наред.

57

Анонимен

преди 2 години

Търси се българската интелигенция. Има ли такава? Търсят се истинските лекари. Има ли ги, няма ли ги.... Къде са когато фашизмът настъпва? Как се гледат вечер в огледалото?!